Murat boz da hoş adam bak mesela.
dünyam naber kız? güle güle kullansın oğlun yavrum... sağlıkla sıhhatle inşallah.
Murat boz da hoş adam bak mesela.
ky:
ky:
alayı oğlumun kıçını yesin.
Gökçeyle biz kerimi de seviyoz.
Ama dizideki karakteriyle birlikte olcak.Engin akyürek değil yani, kerim ılgaz
o hangisi ben onları hep karıştırıyorum..
öyle bi iki tip var ya birbirine benzeyen..
popla aram bu kadar anlayacağn:beyazbayrak:
o değil de ben doğruyorum galiba. alt tarafımda değişik sancılar var şu anda.
kısa ama can yakıcı. noluyii ya. şurda otururken doğursam ne guzel olur. eve yavrumla gtsem. aha. onur 10 gun sonra gelince sürpriz yapsam.
Gökçeyle biz kerimi de seviyoz.
Ama dizideki karakteriyle birlikte olcak.Engin akyürek değil yani, kerim ılgaz
İyi Gokce'm senden naber ne var ne yok. Sagol Allah razı olsun canım
evet bebişim. kerimoda değişik bi şey. yakışıklı değil falan ama hayvani bi çekiciliği var. kapı gibi falan. böyle adama bi sarılsa kemikleri kütürdetir yeminlen.
kibar nazik ama aynı zamanda da höyt..
iyidir yavrucan. her yerim ayrı ağrıyor falan ama olsun sabrediyoruz.
Kesinlikle, hem sempatik hem yağuşuklu![]()
Yesin valla![]()
Ben de seviyom Kerim i
Aha da bu...
Kafasındaki de benim oğluma aradığım bereden![]()
Lcw de baktım büyük herife göre vardı, ben de kocama aldım, takmaz ama ne edem belki takacağı tutar
yaşlılardan kenan ve özcan denizzz sempatik gülüşlü ama ciddileşincede sexuuuuuKenanı severim yaşlandıkça güzelleşti adam cidden.
kıvançı sarışın erkek olarak tektir yoksa ayıptır dimesi sarışın erkeke erkek dimem yani tüysüz tospikler -rguluOyyy yesinler yatağını mavişHayırlı olsun canım, güle güle kullanmak nasip olsun.
Aferim kız anlıyon erkeğin hasından![]()
Kıvanç konusunda haklısın farklı bi albenisi var hoş adam..
Ama renkli gözlü erkek kısmına katılamıyom
kıvanç evet yakışıklı ama SARIŞINLIKTAN KAYBEDİYOay kenanı da severim.. ama kıvanç ıgghh:dill:
aynennnnn ama adam dünya güseli seçildi istisnai bi durum yaneKıvancı sevmiyorum ya.Çok sarı, çok çiğ.
Cıks.
offfff o resim işte beni etkileyen korkunç ama fenaaa çok fena inşallah oğlum ona benzerrrHele şu en üst resimdeki adam fena ya, şeytan gibi bakıyo.
Çok fena özellikle göz kısmı korkutucu...
yesin yesinnnky:
ky:
alayı oğlumun kıçını yesin.
o değil de ben doğruyorum galiba. alt tarafımda değişik sancılar var şu anda.
kısa ama can yakıcı. noluyii ya. şurda otururken doğursam ne guzel olur. eve yavrumla gtsem. aha. onur 10 gun sonra gelince sürpriz yapsam.
Kafasındaki de benim oğluma aradığım bereden![]()
Lcw de baktım büyük herife göre vardı, ben de kocama aldım, takmaz ama ne edem belki takacağı tutar
bu mu?o değil be.. biraz önce azo su gibi birini ekledi bu diye bu mu o mu