2012 Şubat Anneleri

Tepki
56
Hoşgeldiniz kızlar, bizler iyiyiz sizler nasılsınız?

hoşbulduk azelyam, allaha şükür iyiyiz kızımla ama bu uyku olayı öldürücek beni ya.. sürekli bir uyku hali kafamı bir yere koymiyim hemen dalıyorum rüyalar alemine.. :utan:

günaydın..hosgeldin..:heyo:

hoşbulduk canım.

Selam canım hoşgeldin.
Amin hepimiz bi avazda kurtulalım inşallah.

hoşbulduk blaum.. nasılsın canım şeker durumları filan herşey yolunda dimi?
blaum sana raporla ilgili bir kaç şey sorsam? :eek:ys:
belki bunlar konuşuldu ama malum çeneli hatunlar olduğunuz için geçmiş bakılamayacak kadar çok :huhuu:

rapor almak için hastaneye giderken herhangi bir evrak götürmeye gerek var mı?
bir de raporu sonra ne yapıcız :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ooooo senin durum benden de vahimmiş....

Tek bıyıkmı?Oyyyy onu kestirt bence.
Benim eşim sakal+bıyıklı.Bazen kirli,bazen top sakal bırakıyo, bazen cücük gibi alt dudağın atına.Bıyık hep var ama.
Yüzü küçük çünkü. Sakal bıyığı kesince çok fena oluyo.Daha doğrusu oluyomuş, ben hiç full traşlı görmedim kendisini 2005ten bu yana :)
seninkininki güzelmiş..
kirli sakallı falan olsa ben de severim yada karizma bi şekil..
bildiğin kadir inanır bıyığı:ayk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hoşbulduk azelyam, allaha şükür iyiyiz kızımla ama bu uyku olayı öldürücek beni ya.. sürekli bir uyku hali kafamı bir yere koymiyim hemen dalıyorum rüyalar alemine.. :utan:

hoşbulduk canım.

hoşbulduk blaum.. nasılsın canım şeker durumları filan herşey yolunda dimi?
blaum sana raporla ilgili bir kaç şey sorsam? :eek:ys:
belki bunlar konuşuldu ama malum çeneli hatunlar olduğunuz için geçmiş bakılamayacak kadar çok :huhuu:

rapor almak için hastaneye giderken herhangi bir evrak götürmeye gerek var mı?
bir de raporu sonra ne yapıcız :)

Valla son bikaç gündür şekerimi ölçmüyorum be canım, ama eminim süper değildir :D
Rapor alırken hastaneye ben birşey götürmedim.
Hatta ben muayene de olmadım.Doktorum beni yarı zamanlı doktoru olduğu hastaneye gönderdi, medical park (sanırım senin de medical parktı dimi)...
Orada hastan danışmanı bir hanımın ismini verdi, onu buldum, o bana hazırladı verdi raporu.Ne imzaya gittim, ne başka bişeye...
Raporu alıp muhasebeye verdim ben.(İK'ya)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evet yaa bende sevmem hiç bıyık falan hep ayran,süt vs içerken acaba bıyıkta kalcakmı diye bakarken tiksinirim ıykkkk:(iyice tiksindirdim seni ama ne bileyim sevmem ben

sen de benim gibisin yemek yerken yüzüne bakamıyorum bıyığında bişey kalcak da görcem diye:D
işin kötüsü gözüm alışmaya başladı sanırım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen de benim gibisin yemek yerken yüzüne bakamıyorum bıyığında bişey kalcak da görcem diye:D
işin kötüsü gözüm alışmaya başladı sanırım...

Ay yok beeeeeee.
Midemi kaldırıp adamdan soğutcanız beni de.
Kirli sakal dahilinde de olsa bıyık var işte benim kocamda da daha bıyığına bişey takılmadı :dill:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
nasıl öldürüyordun kız laylam:)

bu bütün ısrarlarıma ramen bıyık bıraktı öyle değiştiki koca bir adam oluverdi çünkü daha 32 yaşındaydı şehirdışındaydı olaydan bir gün önce geldi akşam yattık kış günü sabah ezanı okunuyo gözümü bi açtım adamın biriyle yüz yüze yatıyoruz Allahım nasıl korktum arkamı döndüm komidinin üstünde kafasına vuracak bişeyler arıyorum bu arada xxxx görse ikimizide öldürür bu adamı tanımadığımı nasıl anlatırım diyede içimden geçiriyorum sonra abajuru tuttum abajurun altıda mermer kesin öldürür yani sonra tam doğruldum kafasına indirecem adam uyandı napıyosun sen diye bi bağırdı elimide tutdu bırakmıyoo sonra kendimegeldim adam benim kocammış o gün gitti bıyıklar birdaha bırakmadı yada cesaret edemedi:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bu bütün ısrarlarıma ramen bıyık bıraktı öyle değiştiki koca bir adam oluverdi çünkü daha 32 yaşındaydı şehirdışındaydı olaydan bir gün önce geldi akşam yattık kış günü sabah ezanı okunuyo gözümü bi açtım adamın biriyle yüz yüze yatıyoruz Allahım nasıl korktum arkamı döndüm komidinin üstünde kafasına vuracak bişeyler arıyorum bu arada xxxx görse ikimizide öldürür bu adamı tanımadığımı nasıl anlatırım diyede içimden geçiriyorum sonra abajuru tuttum abajurun altıda mermer kesin öldürür yani sonra tam doğruldum kafasına indirecem adam uyandı napıyosun sen diye bi bağırdı elimide tutdu bırakmıyoo sonra kendimegeldim adam benim kocammış o gün gitti bıyıklar birdaha bırakmadı yada cesaret edemedi:)

Hahahhaha :D Alemsin layla heee :D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar