2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar nasılsınız bugün?

günaydın balumm.tatlum..ben birazdan karnımın catlayabileceğini düşünüyorum.sen nasılsın.laylamm dün aksam gördüm oda takımının resimlerini bayıldım bayıldımm.cok güzel günlerde kullansın bebiş.beyazz tam benlik cok güzel ya..
günaydın hatunlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl ?
34 haftalık olanlar var maşallah allahım hepimizi bir avazda kurtarır inşallah..
ben çok yoğun çalışıyorum bu aralar bakamıyorum artık eskisi gibi foruma ..

günaydın..hosgeldin..:heyo:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın hatunlar nasılsınız? bebişleriniz nasıl ?
34 haftalık olanlar var maşallah allahım hepimizi bir avazda kurtarır inşallah..
ben çok yoğun çalışıyorum bu aralar bakamıyorum artık eskisi gibi foruma ..

Selam canım hoşgeldin.
Amin hepimiz bi avazda kurtulalım inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

Günaydın layla.Ben iç güveysinden hallice, sen?

aynen aynen. babuşun mesajını okuyunca rahatladım bak. çünkü kireçlenme, plesantada yaşlanma yok. dr'um öyle dedi dün çünküsü. babuş da aynı şeyi dedi demk ki babuş dr. olabilüüüü. (ahahah dünyanın en yüzeysel anne adayı)

yapısalsa baba tarafına çekti. bizim kafa yapısı ufak ve çekiç kafalardan. eşiminki de alabildiğine düz kafa.

yemedi diyemedim nazom.

Ehehehe belki doktorun da babuş olabilüüüüü :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aaa bende o çaydan var, çantaya atıyomuyuz hemen mi içiliyomuş?Ay iyiki söyledin nazo kız, eksik kalcaktım yoksa :D

Raadol bebişim,iri sadece :utan:

Kız bu kadar hatunu bu telkinlerle 30 haftadır idare ettim ben işte :D ehehehehehehe :D
Şakası bi tarafa, şimdi o kadar değil de bi ara ne duysam araştırıyodum, soruyodum filan doktoruma, başka doktorlara...
Bilimsel araştırmalar, makaleler, tezler filan okuyodum, çiziktim bi ara yani de bu foruma gelince duruldum :cokkomik:

senden her foruma lazım.. sorumluluğun çok büyük biloşum kendini çok geliştirmen lazım.. daha biz ikincileri doğurcaz.. kimbilir ne sorularla karşılaşcan:ayk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aksine bugün de ben güzelim.. sevmediğim fakat bana çok yakışan bi eşarp taktım.. sabahta erken kalktım sütümü içtim..havamı buldum anlayacağın:evet:

Ohhhh sefan olsun :D

Evet evet aynen. Ben de çirkinim. Bi kere kıyafetim çok az, hep aynı şeyleri giyer oldum. Aslında eski kıyafetler de oluyo ama canım istemiyo.
Sonra saçlarım kötü,makyaj yapmıyorum içimden de hiç gelmiyo süslenmek püslenmek.
Eşim de formunda dediğin gibi.
Ben de kıl oluyorum.
Geçen adama neden traş oldun diye kızdım.:dill:

Hahahha :D Ay aynen saçlar başlar o biçim..Zaten renginden sıkıldım..Yüzüme birşey süresim gelmiyor.
Bize kalsa adamları mağara adamı gibi gezdircez :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın balumm.tatlum..ben birazdan karnımın catlayabileceğini düşünüyorum.sen nasılsın.laylamm dün aksam gördüm oda takımının resimlerini bayıldım bayıldımm.cok güzel günlerde kullansın bebiş.beyazz tam benlik cok güzel ya..
sağolasın nazom kocamı sitelere götürmeyi başardım ordan aldık akşam selam verdim ama görmedin bu gün temizlik vardı güya yarına kaldı kendimide hazırlamıştım
[B

Günaydın layla.Ben iç güveysinden hallice, sen?

ben iç güveysinden halsizce çok sıkıcı bir gün :eek:lmaz:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Hahahha :D Ay aynen saçlar başlar o biçim..Zaten renginden sıkıldım..Yüzüme birşey süresim gelmiyor.

eşim de bıyık bıraktı ya..
1.hiç sevmem bıyığı
2.onu yaşlı gösterdi baba gibi....
kes diyorum kesmiyor..
kesince de yakışıklı olacak.. kestirmesem mi..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bende dün çok çirkindim anane hırkesi gibi bir hırka vardı üzerimde o hırkayı neden giydim hala bilmiyorum saçlarım bızağı yalamış gibi ortadan 2'ye kendiliğinden yarılmış vaziyetteydi makyajda yoktu bildiğin mal gibiydim:Danlayacağın ama bugün dünün inadına azcık özendim kendime:)
valla ben çirkinleştikçe herifim gözüme daha bir güzel nurlu gelmeye başladı napsak acaba çirkinleştirmek için bilemedim şimdi:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

sağolasın nazom kocamı sitelere götürmeyi başardım ordan aldık akşam selam verdim ama görmedin bu gün temizlik vardı güya yarına kaldı kendimide hazırlamıştım

ben iç güveysinden halsizce çok sıkıcı bir gün :eek:lmaz:

Ooooo senin durum benden de vahimmiş....

eşim de bıyık bıraktı ya..
1.hiç sevmem bıyığı
2.onu yaşlı gösterdi baba gibi....
kes diyorum kesmiyor..
kesince de yakışıklı olacak.. kestirmesem mi..

Tek bıyıkmı?Oyyyy onu kestirt bence.
Benim eşim sakal+bıyıklı.Bazen kirli,bazen top sakal bırakıyo, bazen cücük gibi alt dudağın atına.Bıyık hep var ama.
Yüzü küçük çünkü. Sakal bıyığı kesince çok fena oluyo.Daha doğrusu oluyomuş, ben hiç full traşlı görmedim kendisini 2005ten bu yana :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bence de ikna edeyim de kessin ..
askere giderken kesicem diyor.. karakola haber mi versem kaçak var diye:D
bi de afedersin öperken batıyor ne gıcık bi durum:böö:

bende bıyığa sakala uyuz olurum kocam bir kere bıyık bıraktı uykuda az kalsın öldürüyodum ondan sonra lafını bile etmedi can korkusundan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bence de ikna edeyim de kessin ..
askere giderken kesicem diyor.. karakola haber mi versem kaçak var diye:D
bi de afedersin öperken batıyor ne gıcık bi durum:böö:

evet yaa bende sevmem hiç bıyık falan hep ayran,süt vs içerken acaba bıyıkta kalcakmı diye bakarken tiksinirim ıykkkk:(iyice tiksindirdim seni ama ne bileyim sevmem ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar