owwww pek iyiydi kendisi çok güsel oynamış bize sağolsunnn
hadi ya.. siz gidince pek takip etmedim orayı..
son bölümlerini kaçırdım anlayacağın..
demek roller değişti..
neyse bosver..
owwww pek iyiydi kendisi çok güsel oynamış bize sağolsunnn
sağol teyzesi amin inşallah bende bu babuş bana neden pas vermiyo diyecektim
koyayım canım sen iste
bilmiyorum kuzum, almış yada almamış, markasını dahi hatırlamadığı arabanın benimkinin aynı olduğunu nasıl anlamış çözemedim. ve kabak gibin de marka var arabanın üstünde benim koyduğum resimde
leader ben de can sıkıntısından baktım, hani bir ara biri kızları sormuştu, saçma sapan şeyler demişlerdi ya, o zaman merak edip okumuştum, daha da girmemiştim. silemiyoruz da o fotoları, ne gıcık :sinir:
bblaucum tanımıyorum şahısları, sonradan gelen çok. bbye mı ne
a aaa aklıma gelse bende isterdimm kızzzneyse artıkın.. yarın 14 gn oluyo.. bugün gtmiyim artıkın demi. yarın gidim bari yada carsamba yüzsüzlük olmasın. hem randevusu yok hem erkenden gelmişş dimesinler
owww siz böyle konuştukça küçük yerde yaşadığıma şükrediyorum. benim değil istediğim gün bulamamak, istediğim saat bulamadığım olmadı daha
sağol bacım ayyyy oda süperr olmuş beyazlar icinde minik melek kocaman ferah bi oda güle güle kullansın cnm bayıldımmm darısı başıma ya ay başında gelceğini sölediler dün mutlu oldum
ahh be cnm takma kafana ordaki dostluklar burda devam ediyomu evet sorun yokkk takılsınlar orda işte sahteliklerle onun bunun resimleriyle :hihh: çokta tınnnnnnnnnn
bugün benim kafa dumanlı laylam, yeni yeni kendime geliyorum
hadi ya.. siz gidince pek takip etmedim orayı..
son bölümlerini kaçırdım anlayacağın..
demek roller değişti..
neyse bosver..
sağol bacım ayyyy oda süperr olmuş beyazlar icinde minik melek kocaman ferah bi oda güle güle kullansın cnm bayıldımmm darısı başıma ya ay başında gelceğini sölediler dün mutlu oldum
owww siz böyle konuştukça küçük yerde yaşadığıma şükrediyorum. benim değil istediğim gün bulamamak, istediğim saat bulamadığım olmadı daha
ay bu hastahane böyle degildii.. duyan gelyo duyan geliyo.. bende cok koolay buluyodum. bi anda randevu gününe bile bulamaz oldum
laylam cok sıkmıs takımı oğlunun..
güzel günlerde kullansın insallah..
şaka yapıyorum datlum geçmişi okumadım sorun yok umarım
ben özel dr a giderken bile istediğim gün bulamıyordum
eft ya, ben de bulamıyorum, ilk muayene için aradığımda hemen aldıydım, sonra 2 hft sonraya sarkmaya başladı, şimdi de bir ay sarkıyor, randevusuz gidince de alıyorlardı üstelik şimdi dr a sormadan onu da almıyorlar.
Hu huuuu selam herkese biz geldik kzlarrrrr
Var mı bizi ozleyen
teşekkür ederim balım bizimkide 20 gün sonra gelecek yerleştireyim o zamanda gösteririm size sende gelince bizimle paylaşırsın seninkinide görelim
Var mı bizi ozleyen
İşte kaygılar,sıkıntılar canım belli bişey yok...
Var mı bizi ozleyen