sağol pikecim daha iyileri oluşunun olsuncok begendim canım guzel gunlerde kullanın insallah...
sağol pikecim daha iyileri oluşunun olsuncok begendim canım guzel gunlerde kullanın insallah...
günaydın kızçeler,
midem midem midem, bulandıracarak kadar çok yanıyor. aniden, ortada birşey yokken. 2 gündür peydah oldu, kafayı yiycem :sinir:
bir de sinir oldum yazmıştım gerçi, öbür tarafa eklediğim fotolardan birini, yine öbür tarafta akıllı bir şahsiyet "işte aldığım araba bu" diye eklemiş. yani nette o kadar foto dururken niye bu yolu tercih etmiş bilemedim. markasını soruyorlar, unuttum diyor. ay gıcık mıyım bilmem ama acayip sinir oldum :sinir:
pikecim maşallah kuzunun kilosuna
bblaucum sıkıntılı bir gece geçirmişsin bir daha yaşanmasın inşallah...
tansell güle güle kullan cicilerini, pek hoş...
diğer kaçırdıklarım için de af diliyorum, her yeri okuyamadım...
beni daha banyo küvetim yok, alamıyorum onu bi türlü nedense. hiç alasım yok yani. son ana kadar almayacam sanırım.
buda odamız teyzoşlar
hoşbuldum datlum sen nasılsın haftasonundan bu yanalaylam sende hoşgeldin bacımm az evvel okurkene bi baktım cvp yazamıyorum deli oldum göremedim sizleri o yüzden
hoşbuldum datlum sen nasılsın haftasonundan bu yana
evlendirdiği kişiye bak hele OYELKEN yane :kahkaha: allah yazdıysa bozsun hayali bile fenaaa
tosuncuğun annesi hoşgeldin nasılsınız efem bu günlerde
o topiği artıkın okumuyorum eheyler geliyo bana sinir küpü olup çatlıyorum bir sürü embesil tip bi arada salakça muhabbetler :zopa:
nezahat in telefonunu almamış mıydın ecrin sen? hastane işleri gıcık böyle ya, dr a ulaşmak zor, ben de tlf u var dr un ama açmaz, anca mesaj gönderirim, o cvp yazar, ama mail adresini de buldummesaja cvp vermezse mail atıyorum, ona cvp vermezse msj atıyorum
beni daha banyo küvetim yok, alamıyorum onu bi türlü nedense. hiç alasım yok yani. son ana kadar almayacam sanırım.
teşekkür ederim canımmm daha önce birkaç model göstermiştim belki ondan aklında kaldılaylamm odanızz cok güzell. güle güle kullanınn..:ask: birisininn odasına mı benziyoo yoksa sen daha önce bu resmi göstermismiydin?
teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı sağlıklı iyi günlerde kullanalımçok şık canım, güle güle kullanın, sağlıklı, mutlu günlerde inşallah...
rüyan hayrlsun cnmm ama tabire bakmana gerek yok canm ben yorumlayayım:gündüz burda yazıyoruz gece rüyamızda oynuyoruz..
buarada ben de cuma rüyamda oyelken vardı ya diğer topikte onu gördüm ama gıyaben..
eşim 2 çocukla geliyor eve.. bunlar oyelkenden olan çocuklarıymış
ama 2 kız çocugu biri küçük biri büyük..
biri beni durdursun aştım kendimi
senarist olcam yakında..
babuş çatladım gülmekten :kahkaha: senin toto açıkta kalmış sanırımama güsel bir eylentiymiş hoşuma gitti
günaydın kızçeler,
midem midem midem, bulandıracarak kadar çok yanıyor. aniden, ortada birşey yokken. 2 gündür peydah oldu, kafayı yiycem :sinir:
bir de sinir oldum yazmıştım gerçi, öbür tarafa eklediğim fotolardan birini, yine öbür tarafta akıllı bir şahsiyet "işte aldığım araba bu" diye eklemiş. yani nette o kadar foto dururken niye bu yolu tercih etmiş bilemedim. markasını soruyorlar, unuttum diyor. ay gıcık mıyım bilmem ama acayip sinir oldum :sinir:
pikecim maşallah kuzunun kilosuna
bblaucum sıkıntılı bir gece geçirmişsin bir daha yaşanmasın inşallah...
tansell güle güle kullan cicilerini, pek hoş...
diğer kaçırdıklarım için de af diliyorum, her yeri okuyamadım...
eyi sayılırım balım ben göremedim odanı yaaa amaaaa bakamıyorumm bidaha resim koyarmısın laylamm güle güle kullan
teşekkür ederim canımmm daha önce birkaç model göstermiştim belki ondan aklında kaldı
teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı sağlıklı iyi günlerde kullanalım
buda odamız teyzoşlar
Ehehehehe dizi kıvamında rüyaların var calmiş senin.
Topikteki herkese yazdın kocanı, yaprak dökümünü geçtin valla :lululu:
Totonun açıkta kaldığı kesin canım...
İnşallah canımcım sağolasın...
Kim eklemiş senin fotoyu?
gecmiş olsunn cnmm.. bende 2_3 gündür nefess alamıyorum. resmen bogazımda bişi oturuyo sanki.ruhum daraldı.
araba olayını anlamadım ben. resmi kullanmıs ama arabayı almamıs mı yani. markayı unuttum ne demk yaf:S
laylamm odanızz cok güzell. güle güle kullanınn..:ask: birisininn odasına mı benziyoo yoksa sen daha önce bu resmi göstermismiydin?
Canım 41 kere maşallah çok beğendim, sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
almadım cnmm.. o vereyim dimedi bende istemedimm:sinir: mailini nerden buldun kızz.. bende bulayımm mail atayımm
buda odamız teyzoşlar
oyelken iyi değil miydi..
son gelişmeleri mi kaçırdım yoksa..
mailini ta ikili test zamanı gönderdiği laboratuvardakilerden istemiştikonlarda hemen verdilerdi
gerçi iyi ki vermişler ikili testim yanlış çıkmıştı da maili çok işe yaramıştı o zaman. şimdi de sıkıştıkça atıyorum mail. ama tlf nunu ilk muayenede ben istemeden vermişti.