2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızçeler,

midem midem midem, bulandıracarak kadar çok yanıyor. aniden, ortada birşey yokken. 2 gündür peydah oldu, kafayı yiycem :sinir:

bir de sinir oldum yazmıştım gerçi, öbür tarafa eklediğim fotolardan birini, yine öbür tarafta akıllı bir şahsiyet "işte aldığım araba bu" diye eklemiş. yani nette o kadar foto dururken niye bu yolu tercih etmiş bilemedim. markasını soruyorlar, unuttum diyor. ay gıcık mıyım bilmem ama acayip sinir oldum :sinir:

pikecim maşallah kuzunun kilosuna
bblaucum sıkıntılı bir gece geçirmişsin bir daha yaşanmasın inşallah...
tansell güle güle kullan cicilerini, pek hoş...

diğer kaçırdıklarım için de af diliyorum, her yeri okuyamadım...

gecmiş olsunn cnmm.. bende 2_3 gündür nefess alamıyorum. resmen bogazımda bişi oturuyo sanki.ruhum daraldı.
araba olayını anlamadım ben. resmi kullanmıs ama arabayı almamıs mı yani. markayı unuttum ne demk yaf:S

laylamm odanızz cok güzell. güle güle kullanınn..:ask: birisininn odasına mı benziyoo yoksa sen daha önce bu resmi göstermismiydin?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
beni daha banyo küvetim yok, alamıyorum onu bi türlü nedense. hiç alasım yok yani. son ana kadar almayacam sanırım.

Aslına bakarsan eşine de sipariş versen aldırabileceğin birşey yani, dediğin gibi acele etmeye gerek yok..Benim ilk aldığım şeylerden biri sayılır küvet :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evlendirdiği kişiye bak hele OYELKEN yane :kahkaha: allah yazdıysa bozsun hayali bile fenaaa

tosuncuğun annesi hoşgeldin nasılsınız efem bu günlerde
o topiği artıkın okumuyorum eheyler geliyo bana sinir küpü olup çatlıyorum bir sürü embesil tip bi arada salakça muhabbetler :zopa:

oyelken iyi değil miydi..
son gelişmeleri mi kaçırdım yoksa..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nezahat in telefonunu almamış mıydın ecrin sen? hastane işleri gıcık böyle ya, dr a ulaşmak zor, ben de tlf u var dr un ama açmaz, anca mesaj gönderirim, o cvp yazar, ama mail adresini de buldum :D mesaja cvp vermezse mail atıyorum, ona cvp vermezse msj atıyorum :cokkomik:

beni daha banyo küvetim yok, alamıyorum onu bi türlü nedense. hiç alasım yok yani. son ana kadar almayacam sanırım.

almadım cnmm.. o vereyim dimedi bende istemedimm:sinir: mailini nerden buldun kızz.. bende bulayımm mail atayımm:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylamm odanızz cok güzell. güle güle kullanınn..:ask: birisininn odasına mı benziyoo yoksa sen daha önce bu resmi göstermismiydin?
teşekkür ederim canımmm daha önce birkaç model göstermiştim belki ondan aklında kaldı
çok şık canım, güle güle kullanın, sağlıklı, mutlu günlerde inşallah...
teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz aldıklarımızı sağlıklı iyi günlerde kullanalım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
rüyan hayrlsun cnmm ama tabire bakmana gerek yok canm ben yorumlayayım:gündüz burda yazıyoruz gece rüyamızda oynuyoruz..
buarada ben de cuma rüyamda oyelken vardı ya diğer topikte onu gördüm ama gıyaben..
eşim 2 çocukla geliyor eve.. bunlar oyelkenden olan çocuklarıymış:kptmya:
ama 2 kız çocugu biri küçük biri büyük..
biri beni durdursun aştım kendimi
senarist olcam yakında..

Ehehehehe dizi kıvamında rüyaların var calmiş senin.
Topikteki herkese yazdın kocanı, yaprak dökümünü geçtin valla :lululu:

babuş çatladım gülmekten :kahkaha: senin toto açıkta kalmış sanırım :D ama güsel bir eylentiymiş hoşuma gitti

Totonun açıkta kaldığı kesin canım...:semsiye:

günaydın kızçeler,

midem midem midem, bulandıracarak kadar çok yanıyor. aniden, ortada birşey yokken. 2 gündür peydah oldu, kafayı yiycem :sinir:

bir de sinir oldum yazmıştım gerçi, öbür tarafa eklediğim fotolardan birini, yine öbür tarafta akıllı bir şahsiyet "işte aldığım araba bu" diye eklemiş. yani nette o kadar foto dururken niye bu yolu tercih etmiş bilemedim. markasını soruyorlar, unuttum diyor. ay gıcık mıyım bilmem ama acayip sinir oldum :sinir:

pikecim maşallah kuzunun kilosuna
bblaucum sıkıntılı bir gece geçirmişsin bir daha yaşanmasın inşallah...
tansell güle güle kullan cicilerini, pek hoş...

diğer kaçırdıklarım için de af diliyorum, her yeri okuyamadım...

İnşallah canımcım sağolasın...
Kim eklemiş senin fotoyu?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ehehehehe dizi kıvamında rüyaların var calmiş senin.
Topikteki herkese yazdın kocanı, yaprak dökümünü geçtin valla :lululu:

Totonun açıkta kaldığı kesin canım...:semsiye:

İnşallah canımcım sağolasın...
Kim eklemiş senin fotoyu?

yaprak dökümü az kalır..bi onla bi onla bildiğin ''yalan rüzgarı'' ..eşim de başrol oyuncusu..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
gecmiş olsunn cnmm.. bende 2_3 gündür nefess alamıyorum. resmen bogazımda bişi oturuyo sanki.ruhum daraldı.
araba olayını anlamadım ben. resmi kullanmıs ama arabayı almamıs mı yani. markayı unuttum ne demk yaf:S

bilmiyorum kuzum, almış yada almamış, markasını dahi hatırlamadığı arabanın benimkinin aynı olduğunu nasıl anlamış çözemedim. ve kabak gibin de marka var arabanın üstünde benim koyduğum resimde :D

leader ben de can sıkıntısından baktım, hani bir ara biri kızları sormuştu, saçma sapan şeyler demişlerdi ya, o zaman merak edip okumuştum, daha da girmemiştim. silemiyoruz da o fotoları, ne gıcık :sinir:

bblaucum tanımıyorum şahısları, sonradan gelen çok. bbye mı ne :ajan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
almadım cnmm.. o vereyim dimedi bende istemedimm:sinir: mailini nerden buldun kızz.. bende bulayımm mail atayımm:D

mailini ta ikili test zamanı gönderdiği laboratuvardakilerden istemiştik :D onlarda hemen verdilerdi :D gerçi iyi ki vermişler ikili testim yanlış çıkmıştı da maili çok işe yaramıştı o zaman. şimdi de sıkıştıkça atıyorum mail. ama tlf nunu ilk muayenede ben istemeden vermişti.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
mailini ta ikili test zamanı gönderdiği laboratuvardakilerden istemiştik :D onlarda hemen verdilerdi :D gerçi iyi ki vermişler ikili testim yanlış çıkmıştı da maili çok işe yaramıştı o zaman. şimdi de sıkıştıkça atıyorum mail. ama tlf nunu ilk muayenede ben istemeden vermişti.

a aaa aklıma gelse bende isterdimm kızzz:D neyse artıkın.. yarın 14 gn oluyo.. bugün gtmiyim artıkın demi. yarın gidim bari yada carsamba yüzsüzlük olmasın. hem randevusu yok hem erkenden gelmişş dimesinler:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar