2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ne bilim güya herkesle iyiyim ayaklarındaydı sağ gösterdi solvurdu alttan alltan laf soktu uzaktan izledi buraya geldi bana arkamdan konuşuyosun dedi dedim seni beklemiyordum a.b ile iyisin die dedim benim kimseyle problemim yok dedi ama arkasından o sitede biizmle ilgili enterasan yorumlar yaptı tarafını gösterdi sinsiymiş anlıycağın ne diyim güselim

neler olmuş ben bakmayalı.. dallas a da rakibiz hani..
en son orda gırgır samataydınız ya aklımda öyle kalmışş..
benim bildiğim bitaraf olan bertaraf olur derler..
benim kimseyle sorunum yok diyen tarafsızım diyen yalan söyler bence..
illa birine yakınlık hissedersin ki bence normal frekans meseelesi..misal ben:eek:nlarla değilk sizleyim
aslolan dürüstlük..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ayhh bebemi hıckırık tuttu. saskın ördek yavrusu duramıyo yerinde hiçç. gece gündüz mevhumunu gectim ayakta yada dinleniyo ayrımı da yapmıyo. hep bi ittirme kaktırma modunda. gece koltukta babası benle ugrasırkenn küsüm diye tepük attı ona.. sabah ta sarılayım derken tepük attı. durmaz bu cocuk içerde ben sana diyim diyo:D aman didimm bu cocukk hep böleydi sen görmüyodun gayett de duruyo iste.. adam ne zaman baksa karnım oynuyo yaratık gibi daraldı tabi:D

gel sen ne çektiğimi bir de bana sor yavrum, tostik sığmıyor, o kadar ki artık çıkışı zorluyor :cokkomik: ay yerim ben onları ya, ne tatludur hepsi :utan:

geçen eşim konuşuyor karnımla, orayı elliyor burda mı diyor, şurayı elliyor burda mı diyor. en sonunda bulduuuuuum burdasın diye bir bağırdı. sıpam anında karnın sol tarafından sağa toplandı. kaçtı benden diye üzüldü durdu sonra :deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
neler olmuş ben bakmayalı.. dallas a da rakibiz hani..
en son orda gırgır samataydınız ya aklımda öyle kalmışş..
benim bildiğim bitaraf olan bertaraf olur derler..
benim kimseyle sorunum yok diyen tarafsızım diyen yalan söyler bence..
illa birine yakınlık hissedersin ki bence normal frekans meseelesi..misal ben:eek:nlarla değilk sizleyim
aslolan dürüstlük..

aynen öle güselim her insan kendi karakterini gösterir oda gösterdi işte diycek bişi yok

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gel sen ne çektiğimi bir de bana sor yavrum, tostik sığmıyor, o kadar ki artık çıkışı zorluyor :cokkomik: ay yerim ben onları ya, ne tatludur hepsi :utan:

geçen eşim konuşuyor karnımla, orayı elliyor burda mı diyor, şurayı elliyor burda mı diyor. en sonunda bulduuuuuum burdasın diye bir bağırdı. sıpam anında karnın sol tarafından sağa toplandı. kaçtı benden diye üzüldü durdu sonra :deli:

benimkide elleyince biri duruyodu. gık ı cıkmıyo derler ya öyle oluyodu. bi tek bana vuruyodu:D simdii gobbeme bişi degse vuruyo. tahammülsüz oldu kızım anası kılıklı:D benn bak oynuyo diyodum o zaman bile duruyodu. bakıyodu bakıyodu tam arkasını dönüyodu baslıyodu yine.. :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar ben yemeğe gidiyorum
zeytinyağlı pırasa getirdim evden onu yiyeceğim..hafif olur diye düşünüyorum..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
buda odamız teyzoşlar

fışşş çok gözel
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Tarak lafın gelişi :D Ama ben aldım, o da mavi görünce hoşuma gitti odasında dekor niyetine aldım, bakarsın kel doğar acelesi yok tarağın :)

he lafın gelişiyse eyi :D

zaten ilk plan oydu cnm yaf.. ama ben sidi o evin sıcak oldugunu falan düsününce anneme gitmeyi daha uygun buldum:D alcan cocugumu oraya götürcen 2 gün orda kalcan ben burda kalcam öyle mi diyo. o gece bi uyanmasın o cocuga sorcam benn ona evde kalmayıı :ajan:

bence de kendi istediğini yap canım

Dünyam hoşgeldin canım nasılsın?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

çok şeker yaaa kocuman bişi şu anda düşünüyorumda içimdeki bebenin 2 katı ağırlığında biş olduğnu her hareketi daha net belli oluyodurrr maşallah bacım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Evdedurumlar karısıktı anlatmıstım sizlere zaten biliyosunuz. Pek pc bsına oturmuyordum girmeye fırsatım olmuyordu. Kendimi ev isine vurmus durumdaydım =)

Artık ara vermem fazla gelirim her gun 1-2 saat olsa da. Sizlerden ayrı kalmak cok kotu gercekten. Hepinizi cok seviyorum =)

Biz oglumla iyiyiz cok sukur bir sıkıntımız yok simdilik. Yuvarlanıp gidiyoruz bakalım. Gun sayıyoruz =)

Gecen hafta doktora gittik 1765 gr geldi oglum 32+0 da . Doktor amcamız 3 kg civarında dogurursun dedi yapıma bakaraktan. Aman saglıklı dogsun da su ortamda kilosu az olsa da ben bakar buyuturum oglumu =)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
çok şeker yaaa kocuman bişi şu anda düşünüyorumda içimdeki bebenin 2 katı ağırlığında biş olduğnu her hareketi daha net belli oluyodurrr maşallah bacım

hepimizinkilere maşallah tatlım, ben hala o kadar olduğuna inanamıyorum.
8mm mi neydi ya, daha dün gibi. nokta bile daha büyük diye dalga geçmiştik.
şimdi her fırsatta kendini belli ediyor, ben burdayım diyor, beni de unutmayın diyor. ay Rabbim isteyen her kadına yaşatsın, düşmanım olsa bu duygudan mahrum kalsın istemem. en güzel günlerini yaşıyoruz hamileliğin. şikayeti de çok mucizesi de.

bir de isim bulabilseydik -rgulu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hepimizinkilere maşallah tatlım, ben hala o kadar olduğuna inanamıyorum.
8mm mi neydi ya, daha dün gibi. nokta bile daha büyük diye dalga geçmiştik.
şimdi her fırsatta kendini belli ediyor, ben burdayım diyor, beni de unutmayın diyor. ay Rabbim isteyen her kadına yaşatsın, düşmanım olsa bu duygudan mahrum kalsın istemem. en güzel günlerini yaşıyoruz hamileliğin. şikayeti de çok mucizesi de.

bir de isim bulabilseydik -rgulu

zatii bi seninki bi benimkii kaldı isimsizz:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben yemeğe gidiyorum
zeytinyağlı pırasa getirdim evden onu yiyeceğim..hafif olur diye düşünüyorum..
afiyet olsun cnm bencede hafif olur
Evdedurumlar karısıktı anlatmıstım sizlere zaten biliyosunuz. Pek pc bsına oturmuyordum girmeye fırsatım olmuyordu. Kendimi ev isine vurmus durumdaydım =)

Artık ara vermem fazla gelirim her gun 1-2 saat olsa da. Sizlerden ayrı kalmak cok kotu gercekten. Hepinizi cok seviyorum =)

Biz oglumla iyiyiz cok sukur bir sıkıntımız yok simdilik. Yuvarlanıp gidiyoruz bakalım. Gun sayıyoruz =)

Gecen hafta doktora gittik 1765 gr geldi oglum 32+0 da . Doktor amcamız 3 kg civarında dogurursun dedi yapıma bakaraktan. Aman saglıklı dogsun da su ortamda kilosu az olsa da ben bakar buyuturum oglumu =)
bencede uzak kalma artık yoksa doğurduğunu bile bilemiycem hastaneye nasıl gelcem ben
öyledir dimii. ay benn bunu tasıyamıyorumm bu cocuk 3 kg olunca napcamm acaba:(

valla hayali bile zorr ıkına sıkına gezeriz artık :D biizmkiler zargana gibi olmasına nazaran hergün bi tarafımız ağrıyo little ayakta alkışlıyorum helal olsun onaaa :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar