2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Hanımlar ben cıkıyorum simdi. Sonra tekrar geliri biraz islerim var. Kendinize cok iyi bakın opuyorum hepinizi :ask:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
afiyet olsun cnm bencede hafif olur

bencede uzak kalma artık yoksa doğurduğunu bile bilemiycem hastaneye nasıl gelcem ben

valla hayali bile zorr ıkına sıkına gezeriz artık :D biizmkiler zargana gibi olmasına nazaran hergün bi tarafımız ağrıyo little ayakta alkışlıyorum helal olsun onaaa :ask:

Mesaj atarım ben sana tubis dogurdum ben gel diye :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hepimizinkilere maşallah tatlım, ben hala o kadar olduğuna inanamıyorum.
8mm mi neydi ya, daha dün gibi. nokta bile daha büyük diye dalga geçmiştik.
şimdi her fırsatta kendini belli ediyor, ben burdayım diyor, beni de unutmayın diyor. ay Rabbim isteyen her kadına yaşatsın, düşmanım olsa bu duygudan mahrum kalsın istemem. en güzel günlerini yaşıyoruz hamileliğin. şikayeti de çok mucizesi de.

bir de isim bulabilseydik -rgulu
valla öle cnm şimdi kg almak için yarışıyolar biizmle resmen tosturuklar yirim onları ben
erkek ismi olarak BERAT ismine bayılıyorum çok güsel hemde çok mübarek bi isim :ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
afiyet olsun cnm bencede hafif olur

bencede uzak kalma artık yoksa doğurduğunu bile bilemiycem hastaneye nasıl gelcem ben

valla hayali bile zorr ıkına sıkına gezeriz artık :D biizmkiler zargana gibi olmasına nazaran hergün bi tarafımız ağrıyo little ayakta alkışlıyorum helal olsun onaaa :ask:

öylee vallaa hala da sikayet etmiyo üstelikk:utan: benim zarganam kudurukk ondan anlasamıyozz. esim diyo ki e gecen gün hareket etmiyo diye paniklemedin mi sen. e tamam dedim iştee o kadar cok harekett ediyo ki 2 gün birden etmeyince mutlaka bi gariplik var dedim. naha durmuyo cocuk yerinde. ne bicim kız bu dedim.:D eskiden oynaması beni etkilemiyodu. ama simdi hep agır hem bu kadar oynayınca sıkıntı teskil ediyo. azcık sükunett yavrumm azcıkk sükunett diyorum ama kimee diyorumm:eek:ys: neyse masallahh diyelim az kaldı nasılsa. bakalım dogunca da böyle hareketli olcak mı

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

yok kız oturarak bile alkışlanmayı haketmiyorum:D bir aydır yatmaktan başka yaptığım hiçbirşey yok. annem sağolsun :utan: yürüyüşümü bir görsen. sanki bacaklarımın ve kollarımın açık durmasını sağlayan görünmez sopalar var. paytak paytak yaylanıyom :cokkomik:

öğretmen olunca isim öğrenciyi çağrıştırıyor, hoşa gitmeyen davranışları varsa soğuyuveriyorsun Berat da onlardan bir tanesi şeker :D

ecrinn, kader arkadaşım, ben sorana son anda doktorun ismini koycaz herhalde diyorum :vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Çok uykum var...Kafamı tutamıyorum, böyle hasta olacak gibiyim.
Kimse bana bişey sorsun istemiyorum, telefonum çaldığı zaman bile tüylerim diken diken oluyo...
Yüzüm acıyo sanki, kulağım ağrıyo...
Mescide çıkayım, hem öğle namazını kılayım hem de azıcık soluklanayım diyorum ama önce abdest almam lazım ve üşeniyorum...
Bütün naletliğim üzerimde.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öylee vallaa hala da sikayet etmiyo üstelikk:utan: benim zarganam kudurukk ondan anlasamıyozz. esim diyo ki e gecen gün hareket etmiyo diye paniklemedin mi sen. e tamam dedim iştee o kadar cok harekett ediyo ki 2 gün birden etmeyince mutlaka bi gariplik var dedim. naha durmuyo cocuk yerinde. ne bicim kız bu dedim.:D eskiden oynaması beni etkilemiyodu. ama simdi hep agır hem bu kadar oynayınca sıkıntı teskil ediyo. azcık sükunett yavrumm azcıkk sükunett diyorum ama kimee diyorumm:eek:ys: neyse masallahh diyelim az kaldı nasılsa. bakalım dogunca da böyle hareketli olcak mı

valla güselim biizm yediklerimiz bu bebelere kg değil enerji oluyo sanırsam kuduruyolar fena halde benimkinin durgun gününü görmedim fenaaa çok şükür hissediyorumm iyi biliyorum ama çıkınca nasıl baş etcemi bilmiyorum kesin hiperaktif olcak :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar, Lierac Phytolasti​l Jel Çatlak Kremi 100 ml'sini sadece 31 TL'ye veren bi hediye kuponum var.İsteyene verebilirim, ben almıcam.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok kız oturarak bile alkışlanmayı haketmiyorum:D bir aydır yatmaktan başka yaptığım hiçbirşey yok. annem sağolsun :utan: yürüyüşümü bir görsen. sanki bacaklarımın ve kollarımın açık durmasını sağlayan görünmez sopalar var. paytak paytak yaylanıyom :cokkomik:

öğretmen olunca isim öğrenciyi çağrıştırıyor, hoşa gitmeyen davranışları varsa soğuyuveriyorsun Berat da onlardan bir tanesi şeker :D

ecrinn, kader arkadaşım, ben sorana son anda doktorun ismini koycaz herhalde diyorum :vecihi:
oyy kıyamam sana ben zordur eminim bu halimle öleyim de kaldıki diyorum ya 2 katı olunca ne yapcem :acep:
arkadaşımda anaokulu öğretmeni oda bi türlü isim seçemedi yazık onu koy diyorum yok şu öğrencim şöle hak veriyorumda ama seçmek için az vaktiniz kaldı bebişim

ben yimeğe gidiyorum kendinize ii bakın bugun kızlar kaçak gökçe,aslı,azo yokk yokk yokk :hihh:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Allahım tipe gel ya. Ben atlet+tişört+kalın hırka+yün çorapla donarken tişörtle oturuyo adam.
Üstelik klima da kapalı.
Vay anasını.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

işte öle olunca zorlasıyo zati. aynı ismi tasıyan birini görüncee begenmiyosann amaaaannn olmaz onun osu böyle busu böyle diyosun. bende sırff cok begendigim içinn kadınınn birini selen koycam dedimm yaa. anlamı taskın su olmayaydı iyiydii. ama kadını görsen en ufak bi taskınlık yok. salak bile diyemiyo cok afedersinizz salak diyorum artık diyo:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
zatii bi seninki bi benimkii kaldı isimsizz:D

benimki de isimsiz kızlar, aklımızda bir kaç isim var ama seçemedik, öğretmen olunca aynen öyle oluyo littlesunshine, bana da her önerilen isim bir öğrenciyi hatırlatıyor maalesef :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benimki de isimsiz kızlar, aklımızda bir kaç isim var ama seçemedik, öğretmen olunca aynen öyle oluyo littlesunshine, bana da her önerilen isim bir öğrenciyi hatırlatıyor maalesef :(

ben buldum aslında ama esim istemedigi gibi soguttu beni:D

defne
sare
huriser
ebrar
erva.. bunlardan özellikle defneye bayılmıstım ama onu özellikle istemedi. simdide selen diyorum ama bakalım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
LAYLAM;
Oda takımına bayıldım.... Tam bir kız odası, bide havalı ya...
Güzel günlerde kullansın...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar