afiyet olsun cnm bencede hafif olur
bencede uzak kalma artık yoksa doğurduğunu bile bilemiycem hastaneye nasıl gelcem ben
valla hayali bile zorr ıkına sıkına gezeriz artıkbiizmkiler zargana gibi olmasına nazaran hergün bi tarafımız ağrıyo little ayakta alkışlıyorum helal olsun onaaa :ask:
valla öle cnm şimdi kg almak için yarışıyolar biizmle resmen tosturuklar yirim onları benhepimizinkilere maşallah tatlım, ben hala o kadar olduğuna inanamıyorum.
8mm mi neydi ya, daha dün gibi. nokta bile daha büyük diye dalga geçmiştik.
şimdi her fırsatta kendini belli ediyor, ben burdayım diyor, beni de unutmayın diyor. ay Rabbim isteyen her kadına yaşatsın, düşmanım olsa bu duygudan mahrum kalsın istemem. en güzel günlerini yaşıyoruz hamileliğin. şikayeti de çok mucizesi de.
bir de isim bulabilseydik -rgulu
afiyet olsun cnm bencede hafif olur
bencede uzak kalma artık yoksa doğurduğunu bile bilemiycem hastaneye nasıl gelcem ben
valla hayali bile zorr ıkına sıkına gezeriz artıkbiizmkiler zargana gibi olmasına nazaran hergün bi tarafımız ağrıyo little ayakta alkışlıyorum helal olsun onaaa :ask:
Hanımlar ben cıkıyorum simdi. Sonra tekrar geliri biraz islerim var. Kendinize cok iyi bakın opuyorum hepinizi :ask:
Mesaj atarım ben sana tubis dogurdum ben gel diye
öylee vallaa hala da sikayet etmiyo üstelikkbenim zarganam kudurukk ondan anlasamıyozz. esim diyo ki e gecen gün hareket etmiyo diye paniklemedin mi sen. e tamam dedim iştee o kadar cok harekett ediyo ki 2 gün birden etmeyince mutlaka bi gariplik var dedim. naha durmuyo cocuk yerinde. ne bicim kız bu dedim.
eskiden oynaması beni etkilemiyodu. ama simdi hep agır hem bu kadar oynayınca sıkıntı teskil ediyo. azcık sükunett yavrumm azcıkk sükunett diyorum ama kimee diyorumm
ys: neyse masallahh diyelim az kaldı nasılsa. bakalım dogunca da böyle hareketli olcak mı
oyy kıyamam sana ben zordur eminim bu halimle öleyim de kaldıki diyorum ya 2 katı olunca ne yapcem :acep:yok kız oturarak bile alkışlanmayı haketmiyorumbir aydır yatmaktan başka yaptığım hiçbirşey yok. annem sağolsun
yürüyüşümü bir görsen. sanki bacaklarımın ve kollarımın açık durmasını sağlayan görünmez sopalar var. paytak paytak yaylanıyom
öğretmen olunca isim öğrenciyi çağrıştırıyor, hoşa gitmeyen davranışları varsa soğuyuveriyorsun Berat da onlardan bir tanesi şeker
ecrinn, kader arkadaşım, ben sorana son anda doktorun ismini koycaz herhalde diyorum
Kızlar, Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi 100 ml'sini sadece 31 TL'ye veren bi hediye kuponum var.İsteyene verebilirim, ben almıcam.
yok kız oturarak bile alkışlanmayı haketmiyorumbir aydır yatmaktan başka yaptığım hiçbirşey yok. annem sağolsun
yürüyüşümü bir görsen. sanki bacaklarımın ve kollarımın açık durmasını sağlayan görünmez sopalar var. paytak paytak yaylanıyom
öğretmen olunca isim öğrenciyi çağrıştırıyor, hoşa gitmeyen davranışları varsa soğuyuveriyorsun Berat da onlardan bir tanesi şeker
ecrinn, kader arkadaşım, ben sorana son anda doktorun ismini koycaz herhalde diyorum
çatladık artık kuzumbundan sonra renk açanlara bakcam, bugün yarın sipraiş veriyim diyorum ama doktora sormayı unuttum. sakıncası olur mu diye... sağol teklif için
zatii bi seninki bi benimkii kaldı isimsizz
yok kız oturarak bile alkışlanmayı haketmiyorumbir aydır yatmaktan başka yaptığım hiçbirşey yok. annem sağolsun
benimki de isimsiz kızlar, aklımızda bir kaç isim var ama seçemedik, öğretmen olunca aynen öyle oluyo littlesunshine, bana da her önerilen isim bir öğrenciyi hatırlatıyor maalesef
limangodan kızıma aldığım ciciler geldi azcık sevdim içinde hayal attim kızımıda moralim yerine geldi valla