2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

koyayım canım sen iste

sağol bacım ayyyy oda süperr olmuş beyazlar icinde minik melek kocaman ferah bi oda güle güle kullansın cnm bayıldımmm darısı başıma ya ay başında gelceğini sölediler dün mutlu oldum
bilmiyorum kuzum, almış yada almamış, markasını dahi hatırlamadığı arabanın benimkinin aynı olduğunu nasıl anlamış çözemedim. ve kabak gibin de marka var arabanın üstünde benim koyduğum resimde :D

leader ben de can sıkıntısından baktım, hani bir ara biri kızları sormuştu, saçma sapan şeyler demişlerdi ya, o zaman merak edip okumuştum, daha da girmemiştim. silemiyoruz da o fotoları, ne gıcık :sinir:

bblaucum tanımıyorum şahısları, sonradan gelen çok. bbye mı ne :ajan:

ahh be cnm takma kafana ordaki dostluklar burda devam ediyomu evet sorun yokkk takılsınlar orda işte sahteliklerle onun bunun resimleriyle :hihh: çokta tınnnnnnnnnn

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
a aaa aklıma gelse bende isterdimm kızzz:D neyse artıkın.. yarın 14 gn oluyo.. bugün gtmiyim artıkın demi. yarın gidim bari yada carsamba yüzsüzlük olmasın. hem randevusu yok hem erkenden gelmişş dimesinler:D

owww siz böyle konuştukça küçük yerde yaşadığıma şükrediyorum. benim değil istediğim gün bulamamak, istediğim saat bulamadığım olmadı daha :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sağol bacım ayyyy oda süperr olmuş beyazlar icinde minik melek kocaman ferah bi oda güle güle kullansın cnm bayıldımmm darısı başıma ya ay başında gelceğini sölediler dün mutlu oldum

ahh be cnm takma kafana ordaki dostluklar burda devam ediyomu evet sorun yokkk takılsınlar orda işte sahteliklerle onun bunun resimleriyle :hihh: çokta tınnnnnnnnnn

haklısın lidırcım, şeytan dürttü okudum işte. hala hafta hesabı muhabbeti dönüyodu, doğurcaz be artık, insaf yani :deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hadi ya.. siz gidince pek takip etmedim orayı..
son bölümlerini kaçırdım anlayacağın..
demek roller değişti..
neyse bosver..

ne bilim güya herkesle iyiyim ayaklarındaydı sağ gösterdi solvurdu alttan alltan laf soktu uzaktan izledi buraya geldi bana arkamdan konuşuyosun dedi dedim seni beklemiyordum a.b ile iyisin die dedim benim kimseyle problemim yok dedi ama arkasından o sitede biizmle ilgili enterasan yorumlar yaptı tarafını gösterdi sinsiymiş anlıycağın ne diyim güselim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

teşekkür ederim balım bizimkide 20 gün sonra gelecek yerleştireyim o zamanda gösteririm size sende gelince bizimle paylaşırsın seninkinide görelim

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
owww siz böyle konuştukça küçük yerde yaşadığıma şükrediyorum. benim değil istediğim gün bulamamak, istediğim saat bulamadığım olmadı daha :D

ben özel dr a giderken bile istediğim gün bulamıyordum :)

ay bu hastahane böyle degildii.. duyan gelyo duyan geliyo.. bende cok koolay buluyodum. bi anda randevu gününe bile bulamaz oldum:D

eft ya, ben de bulamıyorum, ilk muayene için aradığımda hemen aldıydım, sonra 2 hft sonraya sarkmaya başladı, şimdi de bir ay sarkıyor, randevusuz gidince de alıyorlardı üstelik şimdi dr a sormadan onu da almıyorlar.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayhh bebemi hıckırık tuttu. saskın ördek yavrusu duramıyo yerinde hiçç. gece gündüz mevhumunu gectim ayakta yada dinleniyo ayrımı da yapmıyo. hep bi ittirme kaktırma modunda. gece koltukta babası benle ugrasırkenn küsüm diye tepük attı ona.. sabah ta sarılayım derken tepük attı. durmaz bu cocuk içerde ben sana diyim diyo:D aman didimm bu cocukk hep böleydi sen görmüyodun gayett de duruyo iste.. adam ne zaman baksa karnım oynuyo yaratık gibi daraldı tabi:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben özel dr a giderken bile istediğim gün bulamıyordum :)

eft ya, ben de bulamıyorum, ilk muayene için aradığımda hemen aldıydım, sonra 2 hft sonraya sarkmaya başladı, şimdi de bir ay sarkıyor, randevusuz gidince de alıyorlardı üstelik şimdi dr a sormadan onu da almıyorlar.

ben hiç randevusuz gitmemiştim. işte akıntıdan korkup gitim o gün randevum cumaydı salı gittim. dedigin gibi dr a gönderdi. o da bi kagıt yazdı kayıt yapılsın diye öle yaptılar. önceden direk alıyolardıysa o daha güzelmiş te kesin bi problem cıkmıstır da degiştirmişlerdir. saat yetişmemiştir falan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar