2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haşlayacan anam 5 dk falan sen resmen yahni kıvamında haşlamışsın gökçe bacı amannnn amannnn:):):)az haşla bir dahakine emi
blucum bide senin beğendiğin türden deneyim durda sen bu akşam maksat değişiklik olsun senin yemek zevkine güveniyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyy nazo benım de gıdım çıkmış kızzzz. ahahahahahahaha. yeni yeni farkedıyorum. çok çirkinleştim kız ben. ahahahahaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuşuuuuuuum bu arada dün tüm öğleden sonra lahana sarmasıyla uğraştım. Burdan benim ne kadan becerikli bi hatun olduğumu anlayın işte :dill: Ama süper oldu, valla Allah razı olsun bebişim. Bu tarifi yemek tarifleri defterime yazıyorum. :evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın ağrılı hamişler, hayırlı cumalar. :heyo:

Bugün öyle bir gün olsun ki herkesin günü su gibi aksın gitsin, kimsenin ağrısı sızısı yanması olmasın inşallah. Amiiiiin... Gerçi bugün benim bayaa bayaaa işim var yine.

Günaydın simoş :)
Benim sabahtan sanki regl olacak gibi biraz karnım ağrıdı ama geçti.İnşallah tekrarlanmaz.
Öğle çekiliş yapciz unutma, uğramazlık etme he.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Günaydın ağrılı hamişler, hayırlı cumalar. :heyo:

Bugün öyle bir gün olsun ki herkesin günü su gibi aksın gitsin, kimsenin ağrısı sızısı yanması olmasın inşallah. Amiiiiin... Gerçi bugün benim bayaa bayaaa işim var yine.

aminnn. ne guzel güne iyi başlatma motivasyon mesajı kız o öyle...

haşlayacan anam 5 dk falan sen resmen yahni kıvamında haşlamışsın gökçe bacı amannnn amannnn:):):)az haşla bir dahakine emi
blucum bide senin beğendiğin türden deneyim durda sen bu akşam maksat değişiklik olsun senin yemek zevkine güveniyorum

he ya:)) ufalandılar. ehehhe

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

E yani, maşallah tipim zaten ispat ediyo yemek zevkimi.
Nihahahahahaha :heyo::heyo:
Bu ara ben nedense hep sarımsaklı yoğurtlu şeyler aşeriyorum.Hiç bişey yapamasam bol yoğurtlu makarna istiyo canım, ki normalde makarnayı yoğurtlu sevmem.
Karnıbaharı da ondan istedim sanırım.

Babuşuuuuuuum bu arada dün tüm öğleden sonra lahana sarmasıyla uğraştım. Burdan benim ne kadan becerikli bi hatun olduğumu anlayın işte :dill: Ama süper oldu, valla Allah razı olsun bebişim. Bu tarifi yemek tarifleri defterime yazıyorum. :evet:

Oooooooo beğendiğine sevindim canım.Ay bi keyiflendim şimdi bak :evet:
Afiyet şeker olsun.
Ama sarmalar zahmetli işler, o kadar sürmesi normal.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hıııı kızlar, ben öğleden sonraları pek gelemiyorum ya, 2 gündür akşamları bakıyorum neler yapmışsınız diye. 2 kişi var; sürekli yazılanları okuyorlar;
"cazibe" birde "zeynepvurgul" diye biri... :durbun:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evet evet simuşcum ve saygıdeğer arkadişlerim ortak bir saat belirlensin gene o saatte çekliş yapılsın bncede herkes burda olsun heycan yaptım haaa sanki milli piyango bana çıkcak gibi:)

alemsiniz valla.. ilk kez nette bi çekilişe şahit olcam..
ben bile heyecan yaptım bana noluyorsa..
ben olsam 3 derdim..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
E yani, maşallah tipim zaten ispat ediyo yemek zevkimi.
Nihahahahahaha :heyo::heyo:
Bu ara ben nedense hep sarımsaklı yoğurtlu şeyler aşeriyorum.Hiç bişey yapamasam bol yoğurtlu makarna istiyo canım, ki normalde makarnayı yoğurtlu sevmem.
Karnıbaharı da ondan istedim sanırım.

Oooooooo beğendiğine sevindim canım.Ay bi keyiflendim şimdi bak :evet:
Afiyet şeker olsun.
Ama sarmalar zahmetli işler, o kadar sürmesi normal.

ayyy bende öyleyim 3 gündür üstüste yoğurtlu şeyler yaptım hemide sarmısaklı:(:(dün kocam kızdı artık bu son olsun diye bu akşamda karnıbahar yapcam ona:Ddaha bilmiyor hehehhahahh
bak ben dün makarnayı haşladım borcama döktüm üstüne yoğurtlu sarmısağı yaydım ohhhh sonracıma kıymayı kavurdum acılı pulbiberle yoğurdun üstüne döktüm.en üstünede yağ ve salça kızdırdım ohh onu döktüm bildiğin yalancı mantı oldu kızzz..2 kişi nerdeyse 1 paket makarna yedik:):)kesinlikle şiddetle tavsiye ederimmmm ayyy canım çekti haaaaaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayır olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah olur mu kız sarışın gen daha ağır basar her zaman esmer genin karşısında koyu renk göz daha baskındır karıştırma bak karşında zamnında genetikle çok uğraşmış hatun duruyo :deli:

bşzşm tarafta bi küçük dayı kumral halamızın biri sarışın geri kalan herkes esmer :D bakalım ne olcak ama ben koyu kumral saç rengi renkli göz bekliyorum bakalım oğlum doğsun onun çirkin suratını anında çekip eklerim size:D
sarışın gen ağırmı basar tuğbiş.ne zaman basacak kacıncıda basacak kuzum söle onuda.benim tüm sülalem sarısındır.herkes göçmenmisiniz diye sorar.ben bebeyken saclarım nerdeyse sarılıktan beyaz.resimde ekleyemiyom ühüüü:mendil: ama iremde koyu renkler ağır bastı. söle şimdi iremin anası kim? niye benim sarı genim basmadı ağır de bana?
ayyy nazo benım de gıdım çıkmış kızzzz. ahahahahahahaha. yeni yeni farkedıyorum. çok çirkinleştim kız ben. ahahahahaa
sana yakısmıstır kız gıdı.cep hatunu gökçee:heyo: ben babuşun tabiriylen genç irisi olanlardanım bi gerdanım daha oldu resmen..:beyazbayrak:
Günaydın simoş :)
Benim sabahtan sanki regl olacak gibi biraz karnım ağrıdı ama geçti.İnşallah tekrarlanmaz.
Öğle çekiliş yapciz unutma, uğramazlık etme he.

öğlen mi ben yokum öğlen herkes gelsin hemencek yapak.olma mıı.?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hıııı kızlar, ben öğleden sonraları pek gelemiyorum ya, 2 gündür akşamları bakıyorum neler yapmışsınız diye. 2 kişi var; sürekli yazılanları okuyorlar;

zeynepvurgula çok kafayı taktım geçen ben elimden gelse kafa atcaktım burdan doğru ona ama imkanlı olmadı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eee iyi senin yeni çıktıysa daha ne istiyon ..ben gıdık çıktı 1
2 elmacık kemiklerim büyüdü etlendi
3 burnum şişti:(:(
daha sayıyımmı anam istenmi??:)

Hhhhhhh gıdık mııııı bende gıdıkkare çıktı ahahahha. Ayrıca benim de kukum etlenmiş Aslıcım, biliyom istifa ettin kuku bakanlığından ama liste tutan varsa beni de ekleyebilirsiniz. Dün farkettim :cokkomik: :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet evet simuşcum ve saygıdeğer arkadişlerim ortak bir saat belirlensin gene o saatte çekliş yapılsın bncede herkes burda olsun heycan yaptım haaa sanki milli piyango bana çıkcak gibi:)
sana çıkcak milli piyanga ben biliyom :D

simurcum canım o zeynepvurgul artık belli öte mahalleden 2 kişiden biri ya a.b yada o.y ok bunlar yaneee okusunlar anam gizli saklı yok bizde

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hhhhhhh gıdık mııııı bende gıdıkkare çıktı ahahahha. Ayrıca benim de kukum etlenmiş Aslıcım, biliyom istifa ettin kuku bakanlığından ama liste tutan varsa beni de ekleyebilirsiniz. Dün farkettim :cokkomik: :cokkomik:

puahahaauu:)
aman kuku hiç deme göremiyom ya kendilerini iyice aramıza kara kediler girdi:)dur bende azo gibi liste tutayım kukusu şişenler diye:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
alemsiniz valla.. ilk kez nette bi çekilişe şahit olcam..
ben bile heyecan yaptım bana noluyorsa..
ben olsam 3 derdim..

Aaaaa sen katılmıyor musun bebişiiiiim? Hayatım da katılmıyormuş... Kızlar neden katılmıyorsunuz... Bu ilerde çocuklarımıza da anlatabileceğimiz çok güzel bir anı olacak... Litfen katılın ama yaaaaa.... :( :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar