2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he ya zahmetli di mi bide bu. aa ben ayrı ayrı tabaklara koydum çırpılmış yumurtayla unu? karıştıracak mıymışım?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla lilam o kadar çekti kı canım anlatamam. bi de benim eş karnabahar yemeğınden nefret edıyo. belki bundan yer dıye şey ettım. canın mı istedi kız :acep::acep: kötü olurum ben şimdi:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben de kaçayım :)
kaç gündür burda ne duyduysam onu pişiriyorum zaten bu akşam da karnıbaharı yapiim :)
yada yarına filan da bırakabilirim, ama aliim marketten karnıbaharımı hazır olsun :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Dün akşam güya yemeğim vardı yanına kolay bişeyler yapıp fatmagülü izleyecektim zahmetsiz zahmetsiz.
Ama noldu pis boğazım idareyi ele aldı, karnıbahar buldurdu önce bana sonra da kızarttırdı :D
Fatmagülün başı kaçtı :D
Günlerdir sizden ne duysam onu pişiriyorum yalnız, bu kadar değildim ben midemle aklım yer değiştirdi sanırım

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Dün akşam güya yemeğim vardı yanına kolay bişeyler yapıp fatmagülü izleyecektim zahmetsiz zahmetsiz.
Ama noldu pis boğazım idareyi ele aldı, karnıbahar buldurdu önce bana sonra da kızarttırdı :D
Fatmagülün başı kaçtı :D
Günlerdir sizden ne duysam onu pişiriyorum yalnız, bu kadar değildim ben midemle aklım yer değiştirdi sanırım

günadın şeker
karnıbaharı çok severim..ben de dün aksam yemek yapmaya üsendim çılbır yaptım yedim..yoğurtlu falan hafifti..buarada kızlar bence ben sakat kaldım ya..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarr..babuş iyi yapmıssın kuzum ye be güzelim surda sayılı gün kaldı.keyfini cıkart.
calmdown sana ne oldu canım hayırdır.bende dün gece bacağımı birinin kestiğini sanarak uyandım anne diye bağırmısım. bu kramplar delirtecek beni.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
günaydın kızlarr..babuş iyi yapmıssın kuzum ye be güzelim surda sayılı gün kaldı.keyfini cıkart.
calmdown sana ne oldu canım hayırdır.bende dün gece bacağımı birinin kestiğini sanarak uyandım anne diye bağırmısım. bu kramplar delirtecek beni.

nazom kramp değiil benimki bildiğin kronik ağrı.. dönerken yada yataktan inerken bacağımı koparıyorlar sanki..yürürken hafif hissediyorum kukumun üstüne kayıyor bu ağrı:sok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydınnnn iremle ipeğin güsel ve espirikli anasııııı
hayırlı cumalarr ben 2 haftadır magnorm içmiyodum doktor ishalin varsa kes demişti içmedim gece 3 kere sıçrayarak uyandım sol baldırıma kramp girdi hep sabah kalkınca ilk işim magnezyum almak oldu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:eek:ky::eek:ky:

cumaları çok seviyorum ben. yine rüyamda bebek gördüm yine sarı kafaydı ama bu sefer lidirımın komşsunun yavrusuymuş. bebeğe bakıp aaa benimki de böyle sarı olacak diyorum.

kız kapkara bişi mi doğuracam yoğuusaaammmhh! :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar