internette yumurta+unu çırpın ona bulayın yazıyo.
ay canım çekti valla
zaten ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz, birimiz bi yemek adı deyince herkesin canı çekiyoooo.
internette yumurta+unu çırpın ona bulayın yazıyo.
ay canım çekti valla
Hayırlı cumalar hanımlar
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Dün akşam güya yemeğim vardı yanına kolay bişeyler yapıp fatmagülü izleyecektim zahmetsiz zahmetsiz.
Ama noldu pis boğazım idareyi ele aldı, karnıbahar buldurdu önce bana sonra da kızarttırdı
Fatmagülün başı kaçtı
Günlerdir sizden ne duysam onu pişiriyorum yalnız, bu kadar değildim ben midemle aklım yer değiştirdi sanırım
günaydın babuş teyzoşşş hayırlı cumalarrrHayırlı cumalarrr...
günadın şeker
karnıbaharı çok severim..ben de dün aksam yemek yapmaya üsendim çılbır yaptım yedim..yoğurtlu falan hafifti..buarada kızlar bence ben sakat kaldım ya..
Hayırlı cumalar hanımlar
günaydın kızlarr..babuş iyi yapmıssın kuzum ye be güzelim surda sayılı gün kaldı.keyfini cıkart.
calmdown sana ne oldu canım hayırdır.bende dün gece bacağımı birinin kestiğini sanarak uyandım anne diye bağırmısım. bu kramplar delirtecek beni.
günaydın kızlarr..babuş iyi yapmıssın kuzum ye be güzelim surda sayılı gün kaldı.keyfini cıkart.
calmdown sana ne oldu canım hayırdır.bende dün gece bacağımı birinin kestiğini sanarak uyandım anne diye bağırmısım. bu kramplar delirtecek beni.
günaydın hatun kısmısı. hayırlı cumalar.
uykum var... her an uyuyabilizzzzzzzz!!!
günaydın hatun kısmısı. hayırlı cumalar.
uykum var... her an uyuyabilizzzzzzzz!!!