2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:eek:ky::eek:ky:

cumaları çok seviyorum ben. yine rüyamda bebek gördüm yine sarı kafaydı ama bu sefer lidirımın komşsunun yavrusuymuş. bebeğe bakıp aaa benimki de böyle sarı olacak diyorum.

kız kapkara bişi mi doğuracam yoğuusaaammmhh! :acep:
Hayır olsun inşallah benim rüyamda senin kızını görmem gibi olmuş bu
benim komşum mu :lilav: ozanı mı diyon sen :D inşallah hayırlara çıksın cnm ailede çok esmer yoksa bebek en fazla koyu kumral olar bacımm korkma ama ben kapkara bi erkeğe hiç hayır demem :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınnnn iremle ipeğin güsel ve espirikli anasııııı
hayırlı cumalarr ben 2 haftadır magnorm içmiyodum doktor ishalin varsa kes demişti içmedim gece 3 kere sıçrayarak uyandım sol baldırıma kramp girdi hep sabah kalkınca ilk işim magnezyum almak oldu
anamm canım ne hoşuma gitti kız iremle ipeğin anası diyince.mucuksss bebem.ben içmiyodum magnezyumu 2 gündür unuttum ondan oldu demekki.hemen bi kaç tane sokuyum ağzıma:evet:
:eek:ky::eek:ky:

cumaları çok seviyorum ben. yine rüyamda bebek gördüm yine sarı kafaydı ama bu sefer lidirımın komşsunun yavrusuymuş. bebeğe bakıp aaa benimki de böyle sarı olacak diyorum.

kız kapkara bişi mi doğuracam yoğuusaaammmhh! :acep:

günaydın tatlım.bende kızımı hep sarısın hayal ediyorum ama sanırım benim hayal ettiğim gibi olmayacak.dün kuzenime gittim.3 aylık kızı var ırmak hanım :D anne ve baba bugday tenli hatta anne hafiften esmer :) ama bebek sarısın ve renkli gözlü cok ilginç ya.kuzen size benziyor diyor.la kendi bebem benzemez kuzenin bebesi bize benzer.senin oğlan beyaz ama kaşlı gözlü olcak gibi geliyo bana tostikim.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
günaydın babuş teyzoşşş hayırlı cumalarrr

günaydın müyendisim afiyet bal şeker olsun ne sakatlığı kız töbe dee:sok

günaydın lidırcan
sağol hayatım.. yatakta varya put gibi yatıyorum o acıyı hissetmemek için.. bi de gece kalktım ki kolum elim uyuşmuş.. güler misin ağlar mısın:beyazbayrak:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın şekerlerrrrrrr....
kız gökçe bu akşamda BEN yapacam karnıbahar kızarması valla evde de vardı:D
ben haşlarım sonra yumurta ve unu çırparım azcık pul biber yada tuz ot ile tatlandırım o karışıma bular kızartırım bluşum haşlamana gerek yok demiş sert olmazmıki ozaman acep:eek:ys:işte öyle neden anlattaım bu kısmı bilmiyorum.saygılarımla
ASLI:):):)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben haşlarım sonra yumurta ve unu çırparım azcık pul biber yada tuz ot ile tatlandırım o karışıma bular kızartırım bluşum haşlamana gerek yok demiş sert olmazmıki ozaman acep:eek:ys:işte öyle neden anlattaım bu kısmı bilmiyorum.saygılarımla

günaydın aslım..sabahtan baslamayın leynnn yemek tariflerine.kocam dün gadasını aldığım elma soyarmısın dedi.sonra yüzüme baktı gadasını değil gıdısını aldığım dedi.gıdığım cıkmış hiç sevmem yaa.sabahtan yemek diye bi baslıyonuz tamam artık ne bulursam yiyom bende.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anamm canım ne hoşuma gitti kız iremle ipeğin anası diyince.mucuksss bebem.ben içmiyodum magnezyumu 2 gündür unuttum ondan oldu demekki.hemen bi kaç tane sokuyum ağzıma:evet:

günaydın tatlım.bende kızımı hep sarısın hayal ediyorum ama sanırım benim hayal ettiğim gibi olmayacak.dün kuzenime gittim.3 aylık kızı var ırmak hanım :D anne ve baba bugday tenli hatta anne hafiften esmer :) ama bebek sarısın ve renkli gözlü cok ilginç ya.kuzen size benziyor diyor.la kendi bebem benzemez kuzenin bebesi bize benzer.senin oğlan beyaz ama kaşlı gözlü olcak gibi geliyo bana tostikim.
senin hoşuna gitsin yeterki ben hep derimm şeker lokumu kızın var bi tane daha olacak rabbim korusun inşallah
senin bu bebek sana benzerse sarı olar bacım 2.çocuklar analara daha çok benziyo
günaydın lidırcan
sağol hayatım.. yatakta varya put gibi yatıyorum o acıyı hissetmemek için.. bi de gece kalktım ki kolum elim uyuşmuş.. güler misin ağlar mısın:beyazbayrak:

günaydın tekrar müyendiss yavrum senin iş yükünden böle oluyo buna eminim ben hamile değilken bile ölü gibi yatardım yatakta tüm gün ayaktasın kolay değil bacım işin keşke 32.de izne ayrılsaydın sonlara doğru çok zorlancan günün yorgunluğu acısı sancısı gece çıkıyo elhamdürüllah dede daha beter olmasınn bebişim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydınnn aşkummm

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
senin hoşuna gitsin yeterki ben hep derimm şeker lokumu kızın var bi tane daha olacak rabbim korusun inşallah
senin bu bebek sana benzerse sarı olar bacım 2.çocuklar analara daha çok benziyo

günaydın tekrar müyendiss yavrum senin iş yükünden böle oluyo buna eminim ben hamile değilken bile ölü gibi yatardım yatakta tüm gün ayaktasın kolay değil bacım işin keşke 32.de izne ayrılsaydın sonlara doğru çok zorlancan günün yorgunluğu acısı sancısı gece çıkıyo elhamdürüllah dede daha beter olmasınn bebişim

eskisi kadar üretim de durmuyorum(bknz:sizinle yazışma zamanlarım)bi de evde sıkılırım diye düşündüm.. doktor da çalış deyince atladım hemen:utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hayır olsun inşallah benim rüyamda senin kızını görmem gibi olmuş bu
benim komşum mu :lilav: ozanı mı diyon sen :D inşallah hayırlara çıksın cnm ailede çok esmer yoksa bebek en fazla koyu kumral olar bacımm korkma ama ben kapkara bi erkeğe hiç hayır demem :cokkomik:

bilmiyorum ki ya. ufacık sarışın bişeydi. bi de benim sepetin aynısının içinde yatıyodu. sarı sarı :))
hayırlara gitsin.

bizim baba-amca esmer. anne- bi dayı kumral, (hatta ana beyaz tenli) bi dayı sarışın mavi gözlü... sarışın olan dayı aynı bana benzıyecek dıyo, öteki dayı aynı ben olacak diyo, amca hiç boşuna kasmayın aynıı ben olacak tosunbum dıyo. ehehehhehehe... ortaya karışık bişiyler yapmayı düşünuyorum. kısmet:)

hayırlısı. ama esmer gen daha ağır basıyomuş diye duymuştum.

ben haşladım da ne oldu? un ufak oldu bazıları yumurtaya bularken. çok haşladım zaar. :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eskisi kadar üretim de durmuyorum(bknz:sizinle yazışma zamanlarım)bi de evde sıkılırım diye düşündüm.. doktor da çalış deyince atladım hemen:utan:

yinede dikkat et kendine iyimi ne kadar yapmasanda artık hamilesin bünyemize ağır geliyo benimde tüm gün otrmaktan belim göçtü fena acıyoo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günadın şeker
karnıbaharı çok severim..ben de dün aksam yemek yapmaya üsendim çılbır yaptım yedim..yoğurtlu falan hafifti..buarada kızlar bence ben sakat kaldım ya..

Günaydın calmiş downiş.Dün karnıbaharı kızartırken nedense kendi kendime callllmmiiiiiişşşşş dowwwwwwnnnnniiiiiişşşşş diye de bi türkü çığırıyodum :D
Niye sakat kaldın kız, bacaklar mı?

günaydın kızlarr..babuş iyi yapmıssın kuzum ye be güzelim surda sayılı gün kaldı.keyfini cıkart.
calmdown sana ne oldu canım hayırdır.bende dün gece bacağımı birinin kestiğini sanarak uyandım anne diye bağırmısım. bu kramplar delirtecek beni.

Günaydın canım.Yemesi diil de yapması biraz zor geliyo ama boğazım galip geliyo :D

günaydın babuş teyzoşşş hayırlı cumalarrr

günaydın müyendisim afiyet bal şeker olsun ne sakatlığı kız töbe dee:sok

Günaydın lidoş, bugün büyük gün dimi :)

günaydın hatun kısmısı. hayırlı cumalar.

uykum var... her an uyuyabilizzzzzzzz!!!

Günaydın babuş, uyuma uyuma çekiliş yapciz.

Günaydın aslıcan. Ben normalde haşlamadan yapıyodum böyle büyük büyük koparmıyodum da çiçeklerini daha ufak. Yumurta sonra galeta ununa buluyodum.
Bazen de pane harcına, o da güzel oluyodu. Hiç de farkı olmuyo yağın sıcağından yumuşuyolar.
Bu sefer pane,galeta üşendim, haşladım ama çok değil bikaç dakika, bulaşık makinasını boşaltana kadar :D
Sonra da yumurta+un+tuzu çırpıp ona buladım.Öyle kızarttım, bu da güzel oldu.
Ama favorim diğeri :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bilmiyorum ki ya. ufacık sarışın bişeydi. bi de benim sepetin aynısının içinde yatıyodu. sarı sarı :))
hayırlara gitsin.

bizim baba-amca esmer. anne- bi dayı kumral, (hatta ana beyaz tenli) bi dayı sarışın mavi gözlü... sarışın olan dayı aynı bana benzıyecek dıyo, öteki dayı aynı ben olacak diyo, amca hiç boşuna kasmayın aynıı ben olacak tosunbum dıyo. ehehehhehehe... ortaya karışık bişiyler yapmayı düşünuyorum. kısmet:)

hayırlısı. ama esmer gen daha ağır basıyomuş diye duymuştum.

ben haşladım da ne oldu? un ufak oldu bazıları yumurtaya bularken. çok haşladım zaar. :(

hayır olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah olur mu kız sarışın gen daha ağır basar her zaman esmer genin karşısında koyu renk göz daha baskındır karıştırma bak karşında zamnında genetikle çok uğraşmış hatun duruyo :deli:

bşzşm tarafta bi küçük dayı kumral halamızın biri sarışın geri kalan herkes esmer :D bakalım ne olcak ama ben koyu kumral saç rengi renkli göz bekliyorum bakalım oğlum doğsun onun çirkin suratını anında çekip eklerim size:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın aslım..sabahtan baslamayın leynnn yemek tariflerine.kocam dün gadasını aldığım elma soyarmısın dedi.sonra yüzüme baktı gadasını değil gıdısını aldığım dedi.gıdığım cıkmış hiç sevmem yaa.sabahtan yemek diye bi baslıyonuz tamam artık ne bulursam yiyom bende.

gıdısını aldığım haaa koD:D:D
ayy bende son zamanlarda sürekli yemek düşünür hale geldim allah sonumuzu hayır etsin valla bu gidişle akrep nalan ilen yarışcam:D:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Günaydın calmiş downiş.Dün karnıbaharı kızartırken nedense kendi kendime callllmmiiiiiişşşşş dowwwwwwnnnnniiiiiişşşşş diye de bi türkü çığırıyodum :D
Niye sakat kaldın kız, bacaklar mı?

Günaydın canım.Yemesi diil de yapması biraz zor geliyo ama boğazım galip geliyo :D

Günaydın lidoş, bugün büyük gün dimi :)

Günaydın babuş, uyuma uyuma çekiliş yapciz.

Günaydın aslıcan. Ben normalde haşlamadan yapıyodum böyle büyük büyük koparmıyodum da çiçeklerini daha ufak. Yumurta sonra galeta ununa buluyodum.
Bazen de pane harcına, o da güzel oluyodu. Hiç de farkı olmuyo yağın sıcağından yumuşuyolar.
Bu sefer pane,galeta üşendim, haşladım ama çok değil bikaç dakika, bulaşık makinasını boşaltana kadar :D
Sonra da yumurta+un+tuzu çırpıp ona buladım.Öyle kızarttım, bu da güzel oldu.
Ama favorim diğeri :)

ben de bundan sonra sana biloş demeye karar verdim...nedenlerini sıralayayım
1. bilmediğin bişey yok
2.bblau yazmaktan anam ağladı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Çok haşlayınca ufalanıyo evet babuş.
Ufalananları da öylece kızartıverdim ben yumurtaya filan bulamadan....
Bi de yumurta+unu karıştırınca çok katı oldu, yağla açmak zorunda kaldım biraz.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın ağrılı hamişler, hayırlı cumalar. :heyo:

Bugün öyle bir gün olsun ki herkesin günü su gibi aksın gitsin, kimsenin ağrısı sızısı yanması olmasın inşallah. Amiiiiin... Gerçi bugün benim bayaa bayaaa işim var yine.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar