Günaydın calmiş downiş.Dün karnıbaharı kızartırken nedense kendi kendime callllmmiiiiiişşşşş dowwwwwwnnnnniiiiiişşşşş diye de bi türkü çığırıyodum

Niye sakat kaldın kız, bacaklar mı?
Günaydın canım.Yemesi diil de yapması biraz zor geliyo ama boğazım galip geliyo
Günaydın lidoş, bugün büyük gün dimi
Günaydın babuş, uyuma uyuma çekiliş yapciz.
Günaydın aslıcan. Ben normalde haşlamadan yapıyodum böyle büyük büyük koparmıyodum da çiçeklerini daha ufak. Yumurta sonra galeta ununa buluyodum.
Bazen de pane harcına, o da güzel oluyodu. Hiç de farkı olmuyo yağın sıcağından yumuşuyolar.
Bu sefer pane,galeta üşendim, haşladım ama çok değil bikaç dakika, bulaşık makinasını boşaltana kadar

Sonra da yumurta+un+tuzu çırpıp ona buladım.Öyle kızarttım, bu da güzel oldu.
Ama favorim diğeri
