2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sarışın gen ağırmı basar tuğbiş.ne zaman basacak kacıncıda basacak kuzum söle onuda.benim tüm sülalem sarısındır.herkes göçmenmisiniz diye sorar.ben bebeyken saclarım nerdeyse sarılıktan beyaz.resimde ekleyemiyom ühüüü:mendil: ama iremde koyu renkler ağır bastı. söle şimdi iremin anası kim? niye benim sarı genim basmadı ağır de bana?

şimdi cnm ilk çocuk kızda olsa erkekte genelde babaya benzer şekil a1 baknz ben aynı babam çevremde örnek verebilceğim çok kişi var buna göz rengini anadan alır ilk bebe 2.ler genelde anneye benzer bi ara ayrıntılı anlatırım ortak paylaşıma yazarsam beni burdan kovarlar :D

eski insanların söylentilerine göre hamilelikte ilk bebek hareketini hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş bebe bunun saçma bir düşünce olduğunu idda etsemde doğruluğuna şahit olmuşumdur:lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şimdi cnm ilk çocuk kızda olsa erkekte genelde babaya benzer şekil a1 baknz ben aynı babam çevremde örnek verebilceğim çok kişi var buna göz rengini anadan alır ilk bebe 2.ler genelde anneye benzer bi ara ayrıntılı anlatırım ortak paylaşıma yazarsam beni burdan kovarlar :D

eski insanların söylentilerine göre hamilelikte ilk bebek hareketini hissettiğinde kime bakarsan ona benzermiş bebe bunun saçma bir düşünce olduğunu idda etsemde doğruluğuna şahit olmuşumdur:lilav:

yaa benim bebem bana benzesin yaaa çok istiyorum bunu ona bakrken övünecem çünkü nede güzel yapmışım diye:):)
ama o sanırsam babaya benzeyecek:(:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
öğlen mi ben yokum öğlen herkes gelsin hemencek yapak.olma mıı.?

Bence de bence de :kayris:

zeynepvurgula çok kafayı taktım geçen ben elimden gelse kafa atcaktım burdan doğru ona ama imkanlı olmadı

simurcum canım o zeynepvurgul artık belli öte mahalleden 2 kişiden biri ya a.b yada o.y ok bunlar yaneee okusunlar anam gizli saklı yok bizde

Doğru diyonuz, okusunlar okusunlar dursunlar da. Valla dün akşam ben bunların topiğine bakiim bi dedim. Ekim annelerinin bebeklerinin fotolarını falan paylaşmışlar, birde maşallah falan da dememişler. Doğal olarak Ekim anneleri de çok sinirlenmiş, terbiyesizler, saygısızlar falan demişler. Aha benim de tırstığım nokta burası. Ya bize de maşallah demezler, gözleri kalırsa Allah korusun!... :(

puahahaauu:)
aman kuku hiç deme göremiyom ya kendilerini iyice aramıza kara kediler girdi:)dur bende azo gibi liste tutayım kukusu şişenler diye:)

Tut bacım tut :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aaaaa sen katılmıyor musun bebişiiiiim? Hayatım da katılmıyormuş... Kızlar neden katılmıyorsunuz... Bu ilerde çocuklarımıza da anlatabileceğimiz çok güzel bir anı olacak... Litfen katılın ama yaaaaa.... :( :(

simoşcum ben bıraktım o işleri..yakın zamanda bi grupla hediyeliştik de bi haftam kabus oldu resmen.. Allahtan bana çıkan ablam dı da parayı verdim o ben almış gibi yaptı:cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

o halde umutlanmam için halen sebep varr desene:evet: doğru diyon ben ilk cocuğum ve babama benziyorum.kız kardeşim anneme hatta dayılarıma benziyor erkek kardeşimde bana benziyor.sırayla gitmiş demekki :D o zaman napıyomusum ben 3.yü doğurmuyomusum hahaha :):evet:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simoşcum ben bıraktım o işleri..yakın zamanda bi grupla hediyeliştik de bi haftam kabus oldu resmen.. Allahtan bana çıkan ablam dı da parayı verdim o ben almış gibi yaptı:cokkomik:

Sen nasıl istersen tatlım. :huhuu: Stres konusunda ben de strese giriyorum, ne alacağım aldığım şeyi beğenecek mi işe yarayacak mı falan filan diye. Ama yine de bunu ilerde kızıma anlatacağımı bildiğim için çok mutlu oluyorum... Herşeyden öte çok güzel bir anı olacağını düşünüyorum.. :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sımoş ne dıyosun kız???

maşallah falan mı dememişler. ahahahahhahaa. kazma bey girmemiş mi araya? ekim annelerini banlamamış mı?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Doğru diyonuz, okusunlar okusunlar dursunlar da. Valla dün akşam ben bunların topiğine bakiim bi dedim. Ekim annelerinin bebeklerinin fotolarını falan paylaşmışlar, birde maşallah falan da dememişler. Doğal olarak Ekim anneleri de çok sinirlenmiş, terbiyesizler, saygısızlar falan demişler. Aha benim de tırstığım nokta burası. Ya bize de maşallah demezler, gözleri kalırsa Allah korusun!... :(

kızlar geçen aklıma geldi bzim yazdıkalrımızı erkekler okuyor mudur yani buranın gizlilik kriterleri var mı bayanlar için falandır diye.. yoksa walla ben kaçar giderim neler konuşuyoruz bel altı espiriler falan zaten deşifre oldum bi de zeynep erkekse hepten bitiğiz..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hayırlı cumalar kızlar....
Bana kalsa şimdi yapalım derim de layla da öğlen burda olucam sabahtan yapmayın dedi, arada kaldım..
Şöyle mi yapsak alfabetik sıraya göre yapalım herkes sırayla numara söylesin..Burda olmayan da sonra söyler olur mu? Nasılsa l sonlara doğru :D Sabah sabah bu kadar basıyor kafam..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa benim bebem bana benzesin yaaa çok istiyorum bunu ona bakrken övünecem çünkü nede güzel yapmışım diye:):)
ama o sanırsam babaya benzeyecek:(:(
ohhh kuzum belli olmaz orası dur bakalım nasip ne ise o olsun gülüm kanımca benim bebe en son gittiğimde inceledim göz yapısı baba iri boyoz gözlü burun dudaklar ben çene geriliği bilem farkettim bebede eller ayaklar vucut yapısı baba bir tek göz rengini ten ve saç rengini farkedemedim onuda bekliycez doğunca görcez ben ortaya bi karışık atmışım ama şükürler olsun hep böle dua ettim bebeğimiz yanlızca 2mize benzesin elleri ayakları fiziği göz yapısı babaya dudakları burnu gözleri saç gürlüğü filan bana benzesin diye dua ettim bakalım allahım hayırlı evlat versin isterim en başta ama gönlümüze göre nasip etsin

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sen nasıl istersen tatlım. :huhuu: Stres konusunda ben de strese giriyorum, ne alacağım aldığım şeyi beğenecek mi işe yarayacak mı falan filan diye. Ama yine de bunu ilerde kızıma anlatacağımı bildiğim için çok mutlu oluyorum... Herşeyden öte çok güzel bir anı olacağını düşünüyorum.. :)

Ama kalbim sizinle

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayırlı cumalar kızlar....
Bana kalsa şimdi yapalım derim de layla da öğlen burda olucam sabahtan yapmayın dedi, arada kaldım..
Şöyle mi yapsak alfabetik sıraya göre yapalım herkes sırayla numara söylesin..Burda olmayan da sonra söyler olur mu? Nasılsa l sonlara doğru :D Sabah sabah bu kadar basıyor kafam..

günaydın azo hayırlı cumalar bencede öle yapalım gelmeyenler gelince desinler çoğunluk burda gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar