2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sımoş ne dıyosun kız???

maşallah falan mı dememişler. ahahahahhahaa. kazma bey girmemiş mi araya? ekim annelerini banlamamış mı?

Hem maşallah dememişler hem de izinsiz Ekim annelerinin bebeklerinin fotolarını paylaşmışlar. Bide doğum yapan anneler için yok kilo verememişler yok bilmem ne falan diye yazışmalar yapmışlar. Yöneticiye şikayet etmiş anladığım kadarıyla Ekim anneleri ama tahmin ettiğiniz üzere BANLANAN KİMSE olmamış. Oysa ben de Ekim anneleri bunlara terbiyesizler, saygısılar dedi diye banlanmışlardır diye düşünmüştüm. Malum, haksız olan değil, haklı olana ban geldiği için...

kızlar geçen aklıma geldi bzim yazdıkalrımızı erkekler okuyor mudur yani buranın gizlilik kriterleri var mı bayanlar için falandır diye.. yoksa walla ben kaçar giderim neler konuşuyoruz bel altı espiriler falan zaten deşifre oldum bi de zeynep erkekse hepten bitiğiz..

Amaaaan boşver bebişim, kim okursa okusun. Çok da tıııııııııııın hele bel altı esprilerimiz hiiiiiiiiiiiç umrumun biri değil valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hayırlı cumalar kızlar....
Bana kalsa şimdi yapalım derim de layla da öğlen burda olucam sabahtan yapmayın dedi, arada kaldım..
Şöyle mi yapsak alfabetik sıraya göre yapalım herkes sırayla numara söylesin..Burda olmayan da sonra söyler olur mu? Nasılsa l sonlara doğru :D Sabah sabah bu kadar basıyor kafam..

Günaydın azoşşşşşşşş.
Olabilir dediğin öğlene kaybolacak kişiler de var......

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
adetsel agrılar gırıyo bi taraflarıma... imdattt cıyakkk doğuruyorum mukaddes yenge gibin.

doğurmazsın yalancı onlar yalancı..
gökçe seni var ya takdir ediyorum 2,5 kilo cocugu içinde tutuyorsun ya walla önünde eğiliyorum..
beni 1700 grlık bi çitoz mahvetti
2,5 kilo olsaydı herhalde karpuz gibi çatlardım ikiye.. :durbun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslı benı listenın en başına yaz. korkuyorum patlayacak dıye.

uçan balon gibi kız :)

tamam
1 nomöroo gökçenin kukusu

2 nömoro aslının kukusu

bende azo gibi çekliş yapacam çok fena gaza geldim yılın kukusunu seçecez foto çekimi yapıp eklemek yasaktır(sakın haaaa:))
çeklişik büyük gizlilikle yapılacak yarışmaya katılacak arkadaşların isimleri istenirse gizli tutulacaktır:):)
1.seçilen en şişmiş kuku 1 ocak 2012 de açıklanacaktır:kahve::kahve::eek::eek:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
adetsel agrılar gırıyo bi taraflarıma... imdattt cıyakkk doğuruyorum mukaddes yenge gibin.
valla akşam bu karıda doğurcak ben bi oğlumu çıkaramadım dedim annemle emre yerlerde hürrem 4 dane doğurdu bu karıda doğurdu ben bi bebeği pırtlatamadım beee
Dün muko nasıl doğurdu kız. Tam bizim kadar hamileydi.
Biraz ağlamaklı baktım.
Benim de bugun hafif reglimsi ağrılarım var.

valla çok fenaydı aboooow dedim gecen sabah benle öle ılıklık farkettim anam dedim bebek mi geliyo meğer totom açıkta kalmış ordan öle hissetmişim:eek:ys:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Hayırlı cumalar kızlar....
Bana kalsa şimdi yapalım derim de layla da öğlen burda olucam sabahtan yapmayın dedi, arada kaldım..
Şöyle mi yapsak alfabetik sıraya göre yapalım herkes sırayla numara söylesin..Burda olmayan da sonra söyler olur mu? Nasılsa l sonlara doğru :D Sabah sabah bu kadar basıyor kafam..

canım hosgeldin.ben bu numara işini anlamadım bacım.ya bi kaç kişi aynı numarayı sölemek isterse nolcak.bence eski tombala usulü yapsaydık.gerçi benim için farketmez.ben 12 de cıkıcam mecburen biliyosunuz. bana sonucu sölersiniz o zaman.
bu arada azom ben bilmeyelim diyorum ki heyecanı kalsın.ama yine her zaman dediğim gibi coğunluğa uyarım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Heee mesela ben Azoş, çıkmam lazım birazdan, mutfağı pok götürüyo, orayı adam etmem lazım ki hafta sonuna hediye alacağım kişiye hediye bakmaya gidicem :evet: Bu arada günaydın :D

Reglimsi ağrılar daha çok normalde bebiş olmasaydı adet olmamız gereken günlerde oluyor kızlar. Ben en baştan beri dikkat ediyorum ona...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dün muko nasıl doğurdu kız. Tam bizim kadar hamileydi.
Biraz ağlamaklı baktım.
Benim de bugun hafif reglimsi ağrılarım var.

dün abımdeydık akşam çayına. ahahahhahahaha hepsi bana bakıyo ben gülüyorum o sahnede. annem sen ızleme dıyo, onur gözunu kapat sen dıyo... abım şok... dedım manyak mısınız be keşke herkes öyle rahat doğursa. karı bembeyaz çarşafın üzerınde doğum yaptı tek kan lekesı bıle yoktu :))) bebek çıkar çıkmaz kaldığı yerden yine mukades oluverdi valla.

Hem maşallah dememişler hem de izinsiz Ekim annelerinin bebeklerinin fotolarını paylaşmışlar. Bide doğum yapan anneler için yok kilo verememişler yok bilmem ne falan diye yazışmalar yapmışlar. Yöneticiye şikayet etmiş anladığım kadarıyla Ekim anneleri ama tahmin ettiğiniz üzere BANLANAN KİMSE olmamış. Oysa ben de Ekim anneleri bunlara terbiyesizler, saygısılar dedi diye banlanmışlardır diye düşünmüştüm. Malum, haksız olan değil, haklı olana ban geldiği için...

Amaaaan boşver bebişim, kim okursa okusun. Çok da tıııııııııııın hele bel altı esprilerimiz hiiiiiiiiiiiç umrumun biri değil valla.

onlara neymiş verilmeyen kilolardan. herkes "KENDİLERİ GİBİ 90 KİLOYU DAHİ KALDIRAMAYABİLİYOR" tabi... insan maşallah demez mi? manyak kız bunlar.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Dün akşam erkek ve kız annelerini ayrı ayrı numaralandırdım..

Yalnız erkek annelerine mannak'ı eklemem gerekti eşit olunması açısından..Kimi eklesem derken en son mannak katıldığından onu ekledim..Yani kız annelerinden birine "mannak" çıkabilir, mannak'ın kızı var bunu başından söyliyim.
Yani kısacası 1 kız annesine yine 1 kız annesi çıkacak.Umarım bir problem olmaz.
Şimdi kız anneleri ile başlayalım..Kız anneleri 1den 7ye kadar numara söyleyecek...
Oy kullanma sırası şöyle (alfabetik)

Aslıyrt
bblau
bebikommm
demetmania
ecrinnn
Nazo
Simurganka

Aranızda sanırım bebikommm, ecrinnn ve demetmania yok..Onlar da gelince kalan numaralardan söylerler.

Kızların seçimi bitsin sonra erkekler için yapacaz ok midir?

Ok ise.Aslı numarasını yazsın, sonra sırayla yazıverin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
tamam
1 nomöroo gökçenin kukusu

2 nömoro aslının kukusu

bende azo gibi çekliş yapacam çok fena gaza geldim yılın kukusunu seçecez foto çekimi yapıp eklemek yasaktır(sakın haaaa:))
çeklişik büyük gizlilikle yapılacak yarışmaya katılacak arkadaşların isimleri istenirse gizli tutulacaktır:):)
1.seçilen en şişmiş kuku 1 ocak 2012 de açıklanacaktır:kahve::kahve::eek::eek:

:cokkomik: :cokkomik:

onlara neymiş verilmeyen kilolardan. herkes "KENDİLERİ GİBİ 90 KİLOYU DAHİ KALDIRAMAYABİLİYOR" tabi... insan maşallah demez mi? manyak kız bunlar.

Hiç işte...

Yalnız erkek annelerine mannak'ı eklemem gerekti eşit olunması açısından..Kimi eklesem derken en son mannak katıldığından onu ekledim..Yani kız annelerinden birine "mannak" çıkabilir, mannak'ın kızı var bunu başından söyliyim.
Yani kısacası 1 kız annesine yine 1 kız annesi çıkacak.Umarım bir problem olmaz.
Şimdi kız anneleri ile başlayalım..Kız anneleri 1den 7ye kadar numara söyleyecek...

Aslıyrt
bblau
bebikommm
demetmania
ecrinnn
Nazo
Simurganka

Aranızda sanırım bebikommm, ecrinnn ve demetmania yok..Onlar da gelince kalan numaralardan söylerler.

Tamam bebişim, çok heyecanlıyım ve de en sonda olduğum için teslimiyetçi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Aslıyrt
bblau
bebikommm
demetmania
ecrinnn
Nazo
Simurganka

aman dalmışım:)tuğbişim uyardı tamam numaramı söylüyorum 3 nomöro:)azocuğum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar