2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evet, uzay a ben de ısınamadım, soyadımız da u ile başlıyor uyumlu olur sadece :D bir de içinde türkçe karakter yok ondan tercihlerimize aldık, çınar türkçe karakter var diye çekimserim, başta komik gelmişti bu düşünce ama mail adresi ıvır zıvırda zor oluyor, benim adımda da var çünkü. efe koyalım dediğimizde de herkes dudak büküyor :sok

bu arada önce kız demişlerdi bize, o zaman ada diye ismini koymuştuk bile. sonra erkek dediler, kaldık ortada :))

ben de geçen Eren ismini duydum birinden.. çok hoşuma gitti..kulağa çok hoş geliyor:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet, uzay a ben de ısınamadım, soyadımız da u ile başlıyor uyumlu olur sadece :D bir de içinde türkçe karakter yok ondan tercihlerimize aldık, çınar türkçe karakter var diye çekimserim, başta komik gelmişti bu düşünce ama mail adresi ıvır zıvırda zor oluyor, benim adımda da var çünkü. efe koyalım dediğimizde de herkes dudak büküyor :sok

bu arada önce kız demişlerdi bize, o zaman ada diye ismini koymuştuk bile. sonra erkek dediler, kaldık ortada :))

Biz de kime ada desek dudak büküyolar.
bi de sıla ada, hepsi kalın sesliler çok da uyumlu değiller ama napalım içimize o sindi.içinize sinen olması önemli olan.
bence kimseyi dinlemeyin.
oğlum olsaydı kartal kayra koyacaktık, soyadımız da K ile başlıyo, tam tekerleme gibi olacaktı ama kızmış minnoş :utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bi de sıla ada, hepsi kalın sesliler çok da uyumlu değiller ama napalım içimize o sindi.içinize sinen olması önemli olan.
oğlum olsaydı kartal kayra koyacaktık, soyadımız da K ile başlıyo, tam tekerleme gibi olacaktı ama kızmış minnoş :utan:

misal kartal kayra karapestil:evet:kız valla iyiki kızın olmuş.. buarada karapestil benim kızkardeşimin evlilik soyadı..ben halime ne kadar şükretsem az..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hehe, bize de büktülerdi ada için de :) nedense ondan dönmediydik, mert eren de güzel isimler ama yakınlarımızda var, ondan düşünmüyoruz, mete var bi de ama nedense o da bazen güzel bazense son derece itici geliyor kulağıma.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben Nehir ismini de seviyordum. Seçmememin tek sebebi bir zamanlar annesinin blogundan hastalığının seyrini (nöroblastomaydı) ve ailesinin onu iyileştirme çabalarını gün be gün takip ettiğim, sonra bir bayram arifesinde yaşam savaşını kaybeden Nehir Bayazıt’ı hatırlatması.İçime sinmedi.Ama buradan bir kez daha kendisini anmak isterim.
Hatırası her zaman kalbimde olacak. Nur içinde yatsın.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
hehe, bize de büktülerdi ada için de :) nedense ondan dönmediydik, mert eren de güzel isimler ama yakınlarımızda var, ondan düşünmüyoruz, mete var bi de ama nedense o da bazen güzel bazense son derece itici geliyor kulağıma.

kerem ya da kerim..çok güzel..sanki bu isimin çocukları kibar asillermiş gibi hissederim hep..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
artık dalga geçiyorlar çocuğumuzla isimsiz diye, biz de doğunca karar verecez diyoruz bakalım :)
teşekkürler yorumlar için bu arada kızlar :cicek:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben Nehir ismini de seviyordum. Seçmememin tek sebebi bir zamanlar annesinin blogundan hastalığının seyrini (nöroblastomaydı) ve ailesinin onu iyileştirme çabalarını gün be gün takip ettiğim, sonra bir bayram arifesinde yaşam savaşını kaybeden Nehir Bayazıt’ı hatırlatması.İçime sinmedi.Ama buradan bir kez daha kendisini anmak isterim.

duymamıştım Allah mekanını cennet etsin inşallah

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Rabbim mekanını cennet etsin..feryal koyacaktım fatma koymasaydım.. uzun boylu güzek kız demekmiş.. ismine çektiğini düşün babası katil olurdu:sok

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
misal kartal kayra karapestil:evet:kız valla iyiki kızın olmuş.. buarada karapestil benim kızkardeşimin evlilik soyadı..ben halime ne kadar şükretsem az..

Karapestil :beyazbayrak:
İyimiş.Yani benim (eşimin yani) soyadı da güzel değil ama, karapestil de ı-ıh :)

Ada aslında benim de içime %100 sinmiş değil.
Sanki bi eksiği var, bi dolu dolu gelmiyo bana...
Ama babası çok istedi :)

bazıları da kız ismi çok diyor..benim de bisürü erkek ismi var sevdiğim.. inan kızıma zor isim buldum onu da anamdan çaldım zati

Bence güzel erkek isimleri daha çok.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Karapestil :beyazbayrak:
İyimiş.Yani benim (eşimin yani) soyadı da güzel değil ama, karapestil de ı-ıh :)

Ada aslında benim de içime %100 sinmiş değil.
Sanki bi eksiği var, bi dolu dolu gelmiyo bana...
Ama babası çok istedi :)

Bence güzel erkek isimleri daha çok.

adam koy diye espri yapcam ama..korkuyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar