2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Az evvel bi danışmanlık firmasından aradılar.
Bilgilerime kariyer sitelerinden birinden ulaşmışlar.
Gebze'de bi firmanın satınalma müdürü pozisyonu için görüşmek istiyolarmış.
Dedim hacı şu an çalışabilir raporum dahilinde çalışmakla birlikte 3 hafta sonra mecburi izne ayrılmam lazım geliyo.
Olur mu :D
Olmuyomuş

şans yüzüne gülmüş ama maalesef yanlış zamanda gülmüş galiba, sağlık olsun :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
şans yüzüne gülmüş ama maalesef yanlış zamanda gülmüş galiba, sağlık olsun :)

Sağlık olsun tabi, hiç üzülmem...Bugüne kadar başvurduğum yerlerden yada özgeçmişimi kariyer sitelerinden görenlerden çok geribildirim aldım.O konuda özgüvenim yüksek, şımarmak gibi olmasın
Zaten bebeğimi bu şirkette doğurmaya karar vermiştim, izinlerdeki vs. rahatlığı açısından,arayışım filan yoktu bu sıralar.
Tesadüf geldi bu.
Ama müdürlük için ilk kez arandım,hoşuma gitmedi değil :D
:utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yavrumuza düşündüğümüz üç isim var, ama karar veremiyoruz, bi fikir verin bana, uzay : halası ve teyzesi çok beğeniyorlar bunu, çınar: eşimle bana sempatik gelmişti, efe: en sevdiğim erkek ismi, kocam da seviyor ama izmir de yaşadığımız için herkes sakın koymayın çok var diyorlar :acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yavrumuza düşündüğümüz üç isim var, ama karar veremiyoruz, bi fikir verin bana, uzay : halası ve teyzesi çok beğeniyorlar bunu, çınar: eşimle bana sempatik gelmişti, efe: en sevdiğim erkek ismi, kocam da seviyor ama izmir de yaşadığımız için herkes sakın koymayın çok var diyorlar :acep:

efe evet izmir'in yarısı efe
uzay bana itici geliyor
çınar eşin ve senin beğendiğin ortak bi isim, hem de bence de güzel

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

en güzeli efe sanırım..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Sağlık olsun tabi, hiç üzülmem...Bugüne kadar başvurduğum yerlerden yada özgeçmişimi kariyer sitelerinden görenlerden çok geribildirim aldım.O konuda özgüvenim yüksek, şımarmak gibi olmasın
Zaten bebeğimi bu şirkette doğurmaya karar vermiştim, izinlerdeki vs. rahatlığı açısından,arayışım filan yoktu bu sıralar.
Tesadüf geldi bu.
Ama müdürlük için ilk kez arandım,hoşuma gitmedi değil :D
:utan:

boşveeerr, zaten bu zamanda iş değiştirmek sen de stres yapardı ister istemez, şimdikiler seni tanıyor, izin vs işleri daha kolay olur.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İzmirde çok olabilir ama efe benim de hoşuma gitti.
Çınar da çok güzel karizmatik.
Uzay soğuk geldi bana.
Bi de Uzay Heparıyı hatırlattı, nedense hoşuma gitmedi.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
efe evet izmir'in yarısı efe
uzay bana itici geliyor
çınar eşin ve senin beğendiğin ortak bi isim, hem de bence de güzel

en güzeli efe sanırım..

İzmirde çok olabilir ama efe benim de hoşuma gitti.
Çınar da çok güzel karizmatik.
Uzay soğuk geldi bana.
Bi de Uzay Heparıyı hatırlattı, nedense hoşuma gitmedi.

evet, uzay a ben de ısınamadım, soyadımız da u ile başlıyor uyumlu olur sadece :D bir de içinde türkçe karakter yok ondan tercihlerimize aldık, çınar türkçe karakter var diye çekimserim, başta komik gelmişti bu düşünce ama mail adresi ıvır zıvırda zor oluyor, benim adımda da var çünkü. efe koyalım dediğimizde de herkes dudak büküyor :sok

bu arada önce kız demişlerdi bize, o zaman ada diye ismini koymuştuk bile. sonra erkek dediler, kaldık ortada :))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar