2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ada aslında benim de içime %100 sinmiş değil.
Sanki bi eksiği var, bi dolu dolu gelmiyo bana...
Ama babası çok istedi :)

Bence güzel erkek isimleri daha çok.

ada benim içime çok sinmişti, erkek ismi de olur diyorlar ama ben kıza yakıştırıyorum, kumral ada mavi tuna dan beri içimdedir ada ismi. böyle bir özgür, güçlü, kendine yetebilen gelir bana hep.
bir de sevinç erbulak ın kızının adı var kavin. onun anlamı da bu saydıklarımmış.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ada benim içime çok sinmişti, erkek ismi de olur diyorlar ama ben kıza yakıştırıyorum, kumral ada mavi tuna dan beri içimdedir ada ismi. böyle bir özgür, güçlü, kendine yetebilen gelir bana hep.
bir de sevinç erbulak ın kızının adı var kavin. onun anlamı da bu saydıklarımmış.

ben de o kitaptan sonra Ada ismini koymak istemiştim ama oğluşum oluyor inşallah :)
çok güzel kitaptı o da yaaa
ay ben ne zamandır kitap okumuyorum öff

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
canım karnabahar kızartması çekti. haşlıyorum şu an karnoşları. nasıl yapıcam gerısını kız? çok yedım ama hiç yapmadım.:acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
adam koy diye espri yapcam ama..korkuyorum

Kardeşim twit yazmış, "adamın şansı, yani ada'mın şansı" diye.
İşe kabul edildi ya dün :D

aaaa kavini çok beğenmiştim ben.
ama eşimin içine sinmedi o da.

canım karnabahar kızartması çekti. haşlıyorum şu an karnoşları. nasıl yapıcam gerısını kız? çok yedım ama hiç yapmadım.:acep:

ben haşlamadan direkt yumurta+galeta ununa bulayıp kızartıyodum.
Sadece yumurtaya da bulayabilin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız naptı ki.... tırstım walla isimden soğudum resmen..neyse fatma iyidir..

amannnnn geçmiş gün....boşvir...
Ben önce Azra istemiştim kızıma, içimize de çok sinmişti, ama sonra eşim bi soğudu….Ben de onun içine sinmeyen bi isim koymak istemedim.
Cemre düşündük bi ara, Şubat ayında doğacak nasipse, cemreler şubatta düşüyor, ismiyle bi müsemmalık olur diye, ama ona da alışamadık,zorlama geldi.
Bir iki isim daha geldi gitti öyle pek hatırlayamadığım. Bir süre de düşünmeyi bıraktık.İsimsiz takıldık.
Sonra sıla geldi aklıma. İçimde hep bi sıla özlemi olduğundan.
Sonra Sıla-i rahimin önemini ve ayetlerde, hadislerde ısrarla altı çizildiğini okudum.Artı bir de bir yerde bir İslam aliminin de lakabı olduğunu (birleştirici anlamıyla) okudum.
İyice içime sindi.
Ama önce şarkıcı sıladan aklıma geldi itiraf etmeliyim, kendisini de çok beğenirim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar