2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:) hehehe sen sorma yaa benim canım oyle bisey istiyo ki aslında kendi aklımdan bile kovmaya calısıyorum o lezzeti o yuzden size hic soylemicem bulunur,yapılabilr bisey ama adam gibi yapan biri olcak onu oof ulen off

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İnşallah iyidir canım, gitsinler içleri rahat etsin bakalım...
Benim babam da sesinin kısıklığından endoskopi olmuştu.Ama babam ömrü boyunca hep yüksek sesle konuştu,heyecanlı bi tipti.Normal bişey anlatırken bile hep bağırırdı.Çok da konuşurdu.Sonra bir de ameliyat oldu.Doktor konuşmayacaksın dedi 1 ay ama babam daha eve çıkar çıkmaz,geçmiş olsuna gelenlere ameliyatını anlatıyodu :D:D
Hİç bişey de çıkmamıştı...Ama sesi de hiç düzelmedi.

bizimkine dr bi hafta dedi ama ancak 2 gün dayanabildi.:cokkomik:
Evet kesinlikle ya.Bizim de karşı komşunun kızı var.Minnoş minnoş pembe nike ayakkabıları var, çok sevimli :utan:

bebegin degilde 4 yasındaki ablasının newbalance vardı ayagında. o da bi minyon bi minyon görsenn pek tatlıydıı. markaya karsyıyım cocukta ama görünce de seviliyo:eek:ys:

benim görümcem de nodül ameliyatı oldu. ameliyattan sonra 15-20 gün ses kısıklığı yaşadı, dr lar normal demişti. sonra geçti, şimdi sesi eskisi gibi.

yaaaaaa
bak bunu duydugum iyi oldu . söyleyeyim hemen.. saol cnmm bizim daha 1 hafta oldu..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bunu bileniniz var mı peki? Eskişehir yöresinden.

Ekli dosyalar

• 20552.jpg
    20552.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 46

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa sinir oldum bebek şekeri için aradılar dünkü gittiğimiz yerden oraya gidip geldim 2 dk seçtiğimiz şekerlerden yokmuş depoda yeşil kaplumbağanın sedef renkli olanı varmış kaplumbağadan başka herşeye benziyo sevmedimm iptal ettirdim dünde kapora vermiştik geride dönemedim neyse artık başka çeşit bir şeker beğendim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ehehehe evet yaaaa…Eskişehir yemeğidir bu, daha doğrusu tatarların yemeğidir.
Her köşebaşında vardır çiğbörekçi Eskişehirde.
Herkes bilmez ama, aferin sen biliyon :)

ben ayvalıkta plajda calısırkenn haftada bir mutfaga bi teyze geliyodu kocasıyla. biri yapıyodu biri pişiriyodu. bi ara bana actırdıydı yufkaları o zaman ögrendim.. :D izmirdede cok güzel yapan yerler var ama

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaa sinir oldu bebek şekeri için aradılar dünkü gittiğimiz yerden oraya gidip geldim 2 dk seçtiğimiz şekerlerden yokmuş depoda yeşil kaplumbağanın sedef renkli olanı varmış kaplumbağadan başka herşeye benziyo sevmedimm iptal ettirdim dünde kapora vermiştik geride dönemedim neyse artık başka çeşit bir şeker beğendim

o kadanda beğenmiştik kısmet olsun yeni şekerinide göster

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar