O dillde ben bunlardan istiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 9778
Ekli dosyayı görüntüle 9779
Ekli dosyayı görüntüle 9780
İnşallah iyidir canım, gitsinler içleri rahat etsin bakalım...
Benim babam da sesinin kısıklığından endoskopi olmuştu.Ama babam ömrü boyunca hep yüksek sesle konuştu,heyecanlı bi tipti.Normal bişey anlatırken bile hep bağırırdı.Çok da konuşurdu.Sonra bir de ameliyat oldu.Doktor konuşmayacaksın dedi 1 ay ama babam daha eve çıkar çıkmaz,geçmiş olsuna gelenlere ameliyatını anlatıyodu
Hİç bişey de çıkmamıştı...Ama sesi de hiç düzelmedi.
Evet kesinlikle ya.Bizim de karşı komşunun kızı var.Minnoş minnoş pembe nike ayakkabıları var, çok sevimli
benim görümcem de nodül ameliyatı oldu. ameliyattan sonra 15-20 gün ses kısıklığı yaşadı, dr lar normal demişti. sonra geçti, şimdi sesi eskisi gibi.
hehehe sen sorma yaa benim canım oyle bisey istiyo ki aslında kendi aklımdan bile kovmaya calısıyorum o lezzeti o yuzden size hic soylemicem bulunur,yapılabilr bisey ama adam gibi yapan biri olcak onu oof ulen off
ay bblau çok gıcıksın..bilerek yapıyon dimi.. ümraniye de bi mantıcı var eşimi kandırsam da oraya mı gitsek..
halbuki ben aksama hafif girecektim.. piş babuş gıcık..
Bunu bileniniz var mı peki? Eskişehir yöresinden.
Bunu bileniniz var mı peki? Eskişehir yöresinden.
bildigin cig börek kızz bu. ayy olsa yerdim
Söyle kız merak ettim.
Kulağıma söyle bari
ben geldim uyudum uyandım yemeğimi yaptım siz ne yaptınız bakem
anammmmm çiğbörekkkk buuuuuuu
iclkft anladın mıama cvzli
Ehehehe evet yaaaa Eskişehir yemeğidir bu, daha doğrusu tatarların yemeğidir.
Her köşebaşında vardır çiğbörekçi Eskişehirde.
Herkes bilmez ama, aferin sen biliyon
Hoş geldin canım, ne yaptın yemeğe?
Evet çiğbörek ya canım istedi.
Annemden istiyim ben gelirken getirsin soğuk moğuk yerim
Ama asıl sıcacık yicen
bende akşama bundan yaptım
yaa sinir oldu bebek şekeri için aradılar dünkü gittiğimiz yerden oraya gidip geldim 2 dk seçtiğimiz şekerlerden yokmuş depoda yeşil kaplumbağanın sedef renkli olanı varmış kaplumbağadan başka herşeye benziyo sevmedimm iptal ettirdim dünde kapora vermiştik geride dönemedim neyse artık başka çeşit bir şeker beğendim
Ne bu kız türlü mü, dolma mı seçemedim
Ama herneyse banarım ekmeğimi valla