bugün herkes afakanlı galiba :acep:
zaman azaldıkça afakanlar da artacak
bugün herkes afakanlı galiba :acep:
zaman azaldıkça afakanlar da artacak
koca izmirdee renkli usg yok. sifa da haftanız büyük randevu veremeyiz dedi. bi tane özel dr buldum. buca da. 150 tl dedi. cd içinde. ama bu kadar cok arayınca hevesim kactı. 3 gün sonra pişman olur muyum acaba cektirmesem. ne dersiniz kızlar??
aman kasvet çöktü üstümeaynen kuzucum bugün şen şakrak değil burası heç bende sevmedim:sinir::sinir:
aynen bitanem hepimiz aynıyız rabbim kolay yoldan kurtarsın hepiciğimzi valal bugün keyfim hiç yokoff cnm yaa evet çok sıkıcı bi durum bu...
hoşbulduk cnmmmm
ya belkide ondanda etkilendim ama sürekli aklımda ya nasıl doğurucam normal olsa acısı ayrı sezeryan olsa apayrı yani işin ucunda her halukarda acı var yaaa kurtuluş yok
bide ağrılarım çok arttı geceler çok huzursuz
nefes almakta zorlanıyorum
oturamıom yatamıom offfffffffff yaaaaaaa
zaten karnımda harita gibi oldu ilaç hiç fayda etmedi onu gördükçe iyice sinirim bozuluo
offfffffffffffff keşke yanına gelebilsem cnm keşke
aynen.........bugün herkes afakanlı galiba :acep:
koca izmirdee renkli usg yok. sifa da haftanız büyük randevu veremeyiz dedi. bi tane özel dr buldum. buca da. 150 tl dedi. cd içinde. ama bu kadar cok arayınca hevesim kactı. 3 gün sonra pişman olur muyum acaba cektirmesem. ne dersiniz kızlar??
aaaa bu arada kızlarr
benim muhabbet kuşum varrr
bana anneciiimmm diye seslenmeye başladı
öyle güsel söylüyokiii
çooooooook hoşuma gidiyo yaaa
oyy güseliim bebekten önce sana anneliği yaşattı yani
benimde 2 tane paluğum var evde
Ay benim de eşimin koca bi akvaryumu ve iğrenç balıkları var.
Ben evde hayvandan çok tiksiniyorum
oyy güseliim bebekten önce sana anneliği yaşattı yani
benimde 2 tane paluğum var evde
inş güselim o günlerde gelcekevettt yaaa çok hoşuma gidio öyle seslenmesii
inş kızımında annecim dediği günleri görürümmm
ayy balığıda çook severim ama maalesef evde akvaryum koyabileceğim bi yerim yokkk
Ay benim de eşimin koca bi akvaryumu ve iğrenç balıkları var.
Ben evde hayvandan çok tiksiniyorum
ben elime alıp sevemiyceğim dokunamıycağım hayvanı sevmem aslında benim 2 tane su kaplumbağam vardı onları koynumda büyüttümsonra anneannemle yaşadım bi dönem istemiyo sevmiyo onları die gidip verdim akvaryumcuya ama çok güsellerdi 3 yıl baktım
ha, benimki de hayvanları çok sever, ben sevmem evde hayvan. geçen sene getirmişti akvaryum bi süre kaldı bizde, sonra işleri yüzünden temizliğine vakit ayıramadığı için yiğenine götürdü. şimdi köpek alalım desem akşama köpek alıp gelmiş olur.
akvaryum temizlenince güselde çok iyi durulamak lasım deterjanlarla kırklıyodum hamile kalmadan önce aama uzun zamandır bakılmıyo böğğğ:böö:Çocukluğumuzda, lise yıllarında filan senelerce kuş baktım.Rahmetli babam çok severdi.Kanarya,muhabbet...10 kadar kuşumuz oldu.Kardeşim su kaplumbağası baktı...
Eşim de evlendiğimizde balık almıştı koca bir akvaryum, çeşit çeşit.Yavru filan veriyolardı, o akvaryumdan buna aktarıyodu filan.Ama yaşamadılar, zamanla hepsi öldü.Bu eve taşınınca bi zaman bakmadı, 3-4 ay önce yine çıktı o akvaryum meydana yine balık aldı.Ama akvaryum pis görünüyo ya naparsan yap.Sevmiyorum ben de.Bİ de yerim de yok, ona özel ayak yaptırıp antreye koydu, çok çirkin oldu hiç sevmedim.
neyse kızlarr ben çıkıommm
eşimle konuştum akşama ortaköye götürecek benii
kalkayımda banyo falan yapayım hazırlanayım
vakit kaybetmemek için ben gideyim onun iş yerine
öpüomm hepiniziiiiii
akvaryum temizlenince güselde çok iyi durulamak lasım deterjanlarla kırklıyodum hamile kalmadan önce aama uzun zamandır bakılmıyo böğğğ:böö:
sevmiyosan eşinde almasın tabi cnm
allah rahmet eylesin ben kuşları uzaktan seviyorum ama korkuyorum
gezin bakalım ohhh miss ben bu gece hayat devam ediyoru isliycem yorgunum nedense iyi eğlenceler cnm