2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyyy kuşum benim, sağolasın...Okuyorum biryandan :D
Canım içine sinmedi mi? Sinmediyse değiştir şansın varsa?
değiştirmiycem eşime msj attım iptal etsin siparişi yapabiliyosa yemiyo tekrar yukarı yürümek :( çok üsüldüm kendim yaparım en azından tüünü şöle yap diyorum yokmuş diyo bilmem ne istediğimi yapcan arkadaş yapmıyosan bende sipraiş vermiyorum:( şans yok 15-20tane şeker modeli var beğenmedim azomm napem
amannn bugün 2 dünürr hayalkırıklıgıı modundayızz:acep:

valla ecrincim öle ben herşeyi içime sinerek almak isterim ilk bebeğimiz sonuçta keyfimi kaçırmasınlarr özel olsun saklancak sonuçta dimi?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
değiştirmiycem eşime msj attım iptal etsin siparişi yapabiliyosa yemiyo tekrar yukarı yürümek :( çok üsüldüm kendim yaparım en azından tüünü şöle yap diyorum yokmuş diyo bilmem ne istediğimi yapcan arkadaş yapmıyosan bende sipraiş vermiyorum:( şans yok 15-20tane şeker modeli var beğenmedim azomm napem

valla ecrincim öle ben herşeyi içime sinerek almak isterim ilk bebeğimiz sonuçta keyfimi kaçırmasınlarr özel olsun saklancak sonuçta dimi?

beğenmediysen iptal et tabi, sonra hep aklında kalır beğenmeden aldım diye.
bizin nikah davetiyeleri eşimin yüzünden istediğim gibi olmadıydı, ben esprili bişeyler istemiştim ben bayilerime veremem öyle deyip yaptırtmamıştı. hala söylenirim aklıma geldikçe içimde kaldı resmen. demem o ki, içine ne sinerse onu yaptır, insan unutmuyor sonra.

Heheheh sanırım öyle oldu valla :D Hoşbuldum yavrum bu arada ;)

Ne bilim bu haftalarda artık 2 haftada bire düşcez diye seviniyordum.

bana da hemşiresi 4 hafta sonraya verdiydi de iki haftaya düşürdüm adama mail atarak :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar hepinize iyi akşamlar mutlu haftasonları görüşürüz by:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
beğenmediysen iptal et tabi, sonra hep aklında kalır beğenmeden aldım diye.
bizin nikah davetiyeleri eşimin yüzünden istediğim gibi olmadıydı, ben esprili bişeyler istemiştim ben bayilerime veremem öyle deyip yaptırtmamıştı. hala söylenirim aklıma geldikçe içimde kaldı resmen. demem o ki, içine ne sinerse onu yaptır, insan unutmuyor sonra.

bana da hemşiresi 4 hafta sonraya verdiydi de iki haftaya düşürdüm adama mail atarak :)
doğru diyosun bakalım ne olcekk bu akşam belli olurr
kızlar hepinize iyi akşamlar mutlu haftasonları görüşürüz by:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

kendine ii bak laylam oğlanı öp yerimize:utan: sanada iyi dinlenmeler

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
size bir soru.. kocişin bir arkadası sevgilisine 3 tas almıs. ama sorunca 900 tl diye bi rakam atmıs. cok yeniler cünkü utanmıs zaaar.. bu konu 2 hafta önce falan kalabalıkta acılıp konusuldu kapandı. 3_4 gün önce görümcemde otururken telefon caldı kimle konustugunu anlamadım bişi dedi bende alcam da ondan konusuruz dedi kapattı. yüzük aklıma gelmesede öle sessiz olunca bana bişi alcak diye düsündüm. dün gece arkadaslar varken o cocugun konusu acıldı ruslar falan. işte 3 tas almıs 900 e yalan falan dediler. kocişim dedi ki yalan tabi ben aradım dedim ecrine yılbası hediyesi bende 3 tas alıcam nerdense gidelim bakalım. cocuk da kıvırmıss yok adam yanlıs hesaplamıss onu ama bana o fiyat dedi diye geri dönmedi 900 e verdi senle gidelim de 3.500 ü falan rahat bulur demiş.kız da kalktı dün 900 e anca bi tas alır onun da karatı önemli dedi. bizimkide bilmem mi yaa falan.neyse o böyle anlattı yaaaaa bütün hediye hayallerim suya düstü.. bugün gercekten alcakmısın yoksa adamla mı ugrastın dicektim ama kendime yediremedim. :sinir: siz olsanız bu konusmanın üstüne yorum yapar mıydınız?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
size bir soru.. kocişin bir arkadası sevgilisine 3 tas almıs. ama sorunca 900 tl diye bi rakam atmıs. cok yeniler cünkü utanmıs zaaar.. bu konu 2 hafta önce falan kalabalıkta acılıp konusuldu kapandı. 3_4 gün önce görümcemde otururken telefon caldı kimle konustugunu anlamadım bişi dedi bende alcam da ondan konusuruz dedi kapattı. yüzük aklıma gelmesede öle sessiz olunca bana bişi alcak diye düsündüm. dün gece arkadaslar varken o cocugun konusu acıldı ruslar falan. işte 3 tas almıs 900 e yalan falan dediler. kocişim dedi ki yalan tabi ben aradım dedim ecrine yılbası hediyesi bende 3 tas alıcam nerdense gidelim bakalım. cocuk da kıvırmıss yok adam yanlıs hesaplamıss onu ama bana o fiyat dedi diye geri dönmedi 900 e verdi senle gidelim de 3.500 ü falan rahat bulur demiş.kız da kalktı dün 900 e anca bi tas alır onun da karatı önemli dedi. bizimkide bilmem mi yaa falan.neyse o böyle anlattı yaaaaa bütün hediye hayallerim suya düstü.. bugün gercekten alcakmısın yoksa adamla mı ugrastın dicektim ama kendime yediremedim. :sinir: siz olsanız bu konusmanın üstüne yorum yapar mıydınız?

bebikommm ve ecrinnn hediye çekilişine katılacak mısınız acabası?

Bu arada ecrinnn ben olsam sorarım çatlarım çünkü :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bebikommm ve ecrinnn hediye çekilişine katılacak mısınız acabası?

Bu arada ecrinnn ben olsam sorarım çatlarım çünkü :D

ama süpriz olsa alcak olsa aksam anlatmazdı herkesin içinde heralde:( ay bu yıl ne yıldönümü hdiyesi gördüm ne doom günü. bi cicekle gecistirildim:böö: neyse artıkın bende ona almadım ödestik.. bana dogum hediyesi ne alcaksın dedim gcenlerde bide dogum hediyesi mi var dedi bana:sok

ne cekilişi kızz kacırdım benn:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hehehe doğru ama dimi, sarılalım diyoz olmuyor arada koca bir engel :D Resimde de dans etmek için debeleniyorduk :)

Hoşçakal laylam kendine iyi bak...
ohh kuzum yerim seni ben ben çok şekersiniz ama maşallah benim herifin kollar uzun henüz sarıyo beni ama son 2 hafta kalan filan kavuşmayabilir :D
Dün eşim de bana göbekten sarılamıyos dedi
çok komikiz bizz yaaa bebişler bizi şimdiden ayırcak babalarından
Kızlar ben çıkıyorum acil tarafından, hadi bakalım iyi akşamlar öperin hepinizi.

kendine ii bak babuşummm mucuxxx

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu hayatim nörüyo koca gün burdaydı insan bi yazar küstün mü kız bize neden öle uzak duruyon sokul yamacımıza

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ama süpriz olsa alcak olsa aksam anlatmazdı herkesin içinde heralde:( ay bu yıl ne yıldönümü hdiyesi gördüm ne doom günü. bi cicekle gecistirildim:böö: neyse artıkın bende ona almadım ödestik.. bana dogum hediyesi ne alcaksın dedim gcenlerde bide dogum hediyesi mi var dedi bana:sok

ne cekilişi kızz kacırdım benn:utan:

Tatlım topikcene birbirimizin bebişlerine bir parça hediye almaya karar verdik.Sağolsun Tansel bu fikri önerdi..Kura çekicez kimin kime alacağını.

Dediğin gibi alacak olsa söylemezdi gibime geldi..Ben hiç beklemem yılbaşında hediye :D

ohh kuzum yerim seni ben ben çok şekersiniz ama maşallah benim herifin kollar uzun henüz sarıyo beni ama son 2 hafta kalan filan kavuşmayabilir :D

çok komikiz bizz yaaa bebişler bizi şimdiden ayırcak babalarından

kendine ii bak babuşummm mucuxxx

Sağol kuzum :D Benimkinin kollar kavuşunca aradan fırlama oğlum tekmeliyor, kıskanç :D Sıkışıyor mudur nedir.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tatlım topikcene birbirimizin bebişlerine bir parça hediye almaya karar verdik.Sağolsun Tansel bu fikri önerdi..Kura çekicez kimin kime alacağını.

Dediğin gibi alacak olsa söylemezdi gibime geldi..Ben hiç beklemem yılbaşında hediye :D

Sağol kuzum :D Benimkinin kollar kavuşunca aradan fırlama oğlum tekmeliyor, kıskanç :D Sıkışıyor mudur nedir.

yani bencedee... neyse katılırım bende maksat degişiklik olsun:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydınn kızlarr. o kadar kötü basladım ki güne izahı yok yani. cıktık hastahaneye gittik. radyoloji uzmanı degişmişş. aynı iri yarıı ama 5 karıs surat bi adam. beklerkenn esime sinirlendim. traslı degilimden basladı cesmeye gitmem lazımdı diye vs diye konusmaya devam etti. gerilmeye baslayınca ben sustu. zaten 4 boyutlu randevusu alırkende 2 ay sonra kendisi geliyor demişti ya. neyse kulak arkası ettim içeri girdik.. adam geldii allah ımm hiç mi gülmezz. klasik ölcümler dolasım kalp atımı bilmem ne onlara baktı. siyah beyaz. sormak istediginiz bisey var mı dedi yarım agızla. yok dedim biran önce renkliye dönsün diye. du bakalım yüzünü görcez mi sana bi güzellikk yapayım benzeri bi cümle kurdu tam hatırlamıyorum. ama haftası cok büyükk görünmezz dedi. yemin ederim 30 sn ye.. direk suratı actı. eli yüzündeydi. sert bi mizaca benziyo dimi dedi. sanki dedim.. hadi gecmiş olsun dedi tak kapattı. gecmiş olsun deyip diger odaya baska hastaya gitti. ayy sok oldum. o kadar sinirlendim o kadar gerildim. kendi dr umun yanına cıktımm sonucları gösterdim. alttaki dr degişmiş dedim. ya para bosa gitti hiçbişi görmedim dedim. 30 sn ye yüzüne baktı o da yandan dedim. önceki dr için evet o iyidi dedi. ban verdigi resme baktı. evet pek görünmemişş dedi kadında üzüldü yazık. en azından saglıgı gayet iyi 44 cm olmus kilosuda 1800 olmus dedi. sonra bana baktı ama biz bunları zaten görüyoduk sen bebegi görcektin dimi dedi. insanlar iste bazen böyle seyler yapıyo diye basladı ama benim üzgün oldugumu görünce devam edemedi o da. sikayet kutusuna yaz at bunu faydası olur dedi. zaten konuscak halim kalmadı 15 gün sonra görüsürüz deyip cıktım. arabada bütün yol agladım. esimde baska biyerden al fotografıda renkli cıksın ona göre bak dedi aklınca beni teselli etcek. bende dönüp ona sardım bu defa sen zaten istemiyodun.ben senin gercek düsünceni bile bile niye gidip baska yerden randevu alayım dedim.. eve cıkınca aradı ara al diye randevu.. ben yine tersleyince tamam askım alma dedi kapattı. ayyy hala aglıyorumm cok sinirimm bozuldu:mendil::mendil::mendil:

Ay canım ya şimdi geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm :(
İçinde kalmasın bi randevu daha al bi yerden, bu da eşinin yılbaşı hediyesi olsun sana..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar