2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tatlım topikcene birbirimizin bebişlerine bir parça hediye almaya karar verdik.Sağolsun Tansel bu fikri önerdi..Kura çekicez kimin kime alacağını.

Dediğin gibi alacak olsa söylemezdi gibime geldi..Ben hiç beklemem yılbaşında hediye :D

Sağol kuzum :D Benimkinin kollar kavuşunca aradan fırlama oğlum tekmeliyor, kıskanç :D Sıkışıyor mudur nedir.

elleme anamı diyor anla işte seni kıskanıyo babadan benimkide fena vurmaya başladı babasına ne o ulen diyo eşimde kızıyo babaya vurulur mu? taş olursun taş diyo :hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Pikecan bebikommm demetmaniaaaa kızlar okursanız yazın emi çekilişle ilgili fikirlerinizi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
elleme anamı diyor anla işte seni kıskanıyo babadan benimkide fena vurmaya başladı babasına ne o ulen diyo eşimde kızıyo babaya vurulur mu? taş olursun taş diyo :hihi:

Heheheh :D Eşimin arkadaşının çocuğu var yeni okula gidecek..Belki anlatmışımdır daha önce..Erkek..
Annesine diyormuş ki "yine o adamla mı uyuyacaksın" :D:D
Babasına "o adam" diyebilecek kadar kıskanıyor annesini düşün :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Heheheh :D Eşimin arkadaşının çocuğu var yeni okula gidecek..Belki anlatmışımdır daha önce..Erkek..
Annesine diyormuş ki "yine o adamla mı uyuyacaksın" :D:D
Babasına "o adam" diyebilecek kadar kıskanıyor annesini düşün :)

puhahaha:kahkaha: komedi yaaa valla öyle bende küçükken babamı annemden kıskanır aralarına girermişim yatakta:lilav:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
YORUMU YAPIYORUM Bİ YERE NOT ALIN BAKEM KAÇI TUTCAK
azelya55:sezoş epidural
gökçe:sezoş
bblau:normal
aslıyrt:Sezoş
Dünyam80:Sezoş
ecrinn:sezoş
bebikom:normal
simurganka:normal
calmdown:sezoşş
nazo06:normal
pikecan:sezoş
laylam:normal
Hayatım:Sezoş
Mannak:normal
demetmania:Sezoş
Littesunshine:Normal
Tobe:sezoş
sshom:Sezoş
Lilacs:Normal
Leader:Normal%70 %30 sezoş(bu yorumumda nedense daha önceki siğil muhabbetimle ilgili eğer tespit edilirse sezoş olcam mecburr:uzgun:) :eek:ys:
kızlar unuttuğum varsa hatırlatın lütfen

Peh hiç sevmedim tahminini :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay canım ya şimdi geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm :(
İçinde kalmasın bi randevu daha al bi yerden, bu da eşinin yılbaşı hediyesi olsun sana..

yok cnm yaaa. bugün bi sürü yer aradım. koca özel hastane haftası cok ilerde renkli olmaz dedi. konus konus dilimde tüy bitti. aksam üstü bucada bi yerde özel muayenehane buldum en son. salı gününe randevu varmıss. döncem dedim kapattım. hevesim kactı o kadar cok ugrastım ki. kocişimde cok hevesli degil ya tuz biber oda. vazgectim bende napayım:uzgun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aşkum doğruyu söylim mi birazcık fazla kg aldığın için kuzey oğlanda normalden az fazla olduğu için biraz zorlanırsın gibime geliyo normal doğumda öle içimden geçenleri yazdım sadece kaçı tutar bilemem rabbim bilir herşeyi

İnşallah benimki dutmaz :D babuşun normal yapcana da inanmıyom :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok cnm yaaa. bugün bi sürü yer aradım. koca özel hastane haftası cok ilerde renkli olmaz dedi. konus konus dilimde tüy bitti. aksam üstü bucada bi yerde özel muayenehane buldum en son. salı gününe randevu varmıss. döncem dedim kapattım. hevesim kactı o kadar cok ugrastım ki. kocişimde cok hevesli degil ya tuz biber oda. vazgectim bende napayım:uzgun:

Keşke salı gününe olanı kabul etseydin..Canım kocişin hevesli olmasın, bak benimki gelemedi renkliye, işyerinden izin alamam dedi..Dert etmedim, ben göreyim yeter dedim, kendi de resmiyle videosuyla avundu.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader bende sewmedim bu tahmini ben sezoş olmak istemioummm:böö:

demetcan eminim istemediğine çoğumuz istemiz dışında sezoş olcaz belkim özel hastanelerin bu sezoşa merakı ve bir bahaneyle o tarafa çekmesi an meselesi birde üstüne yediğimiz hormonlu gıdalar çatımızın açılmamasına neden olabilir bu durumda bebek içimizde kalcak değil ya sezeyana kalabilme ihtimalimiz çok yüksek kızmayın bana lütfen sadece sancısı tutan ve rahmi açılanlar rahatcacık doğurcak buda şans ve kısmet meselesi :lilav:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
walla hayırlısı nese o olsunn benim tek ümidim doktorumun sezo taraftarı olmayışıı..milleti acayip gaza getirioumuş sen çok rahat doğurursun çok anlayışlıymış doğumda daa inşallah bakalımmm:iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İnşallah benimki dutmaz :D babuşun normal yapcana da inanmıyom :D
inşallah balımm babuş hepinizi utandırcak bakın görünn süslü kızı durmıycak :cee: yapacak:cokkomik:
Keşke salı gününe olanı kabul etseydin..Canım kocişin hevesli olmasın, bak benimki gelemedi renkliye, işyerinden izin alamam dedi..Dert etmedim, ben göreyim yeter dedim, kendi de resmiyle videosuyla avundu.

ahh güselim benimki işiyle papaz olmuştu kaçmıştı randevuya gelmişti ama patron cins olsaydı işinden olurdu her muayeneye beraber gidiyoz kalp atışlarını ses kaydına alıyo inceliyo yorum yapıyolar doktorla beraber güsel şeyler sanırım 2 defa yanlız gittim şimdiye kadar ondada birinde kardeşim birinde gülbin vardı yanımda sağolsunlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar