2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D:D ben de bekliyom benimkisini, midem feci yanıyor ama, çok pis dondurma yiyesim geldi.

ayyyy bendee yerdim olsaa. ama külah dondurma yerdim kapalı degil:utan:

kurabiye yedim bende kasla göz arasında.. arkadas getirmiş aksam. ben varken cocuga ne hacett:D gelip gidip asırıyorum ama nasıl lezzetlii annatamam. bide macaron getirmişş.. nası severmm ama bitcek diye yemiyorum onları bakıpp bakıpp mutlu oluyorumm:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim dişim ağrıyo iki gündür ara ara, inşallah 2 ay daha şiddetlenmez. dolgulu dişim sanırım dolguyla da kurtulamam bu sefer kesin. dişçiden de çok korkarım yaa :mendil:

Amanın şiddetlenmez inşallah ya.
Gebelikten önce diş kontrollerinizi yaptırın diyorlardı, çok hassaslaşıyormuş.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayatım bugünn albümlerde bi bebegin resimlerine yorum yapmızz. 13.30 sularında.. bize mi küss acep:sok

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
taaammm o zaman gelsin soralımm.. hayatıımm sen bizi beegenmiyur musun diyelimm:uzgun:

Acaba bana mı küstü.,Benim aldığım kırmızı dondan aldın kıskandın dimi diye takıldıydım da gerçek mi sandı acep onu.
En son bana yazdı çünkü şu an şoklardayım dedi
bi daha da sesi çıkmadı....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bakmakla görmek arasında fark vardır ama vakvakla ördek arasında fark yoktur :):cokkomik::cokkomik:

bu nedirr ama yaa bu nedirr:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyyy bendee yerdim olsaa. ama külah dondurma yerdim kapalı degil:utan:

kurabiye yedim bende kasla göz arasında.. arkadas getirmiş aksam. ben varken cocuga ne hacett:D gelip gidip asırıyorum ama nasıl lezzetlii annatamam. bide macaron getirmişş.. nası severmm ama bitcek diye yemiyorum onları bakıpp bakıpp mutlu oluyorumm:D
İzmirde bi sevinç pastanesi vardı orda bi dondurma yemiştim tadı damağımdan gitmez izmirde şantiyede çalıştığım zamanlar......o geldi aklıma....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Acaba bana mı küstü.,Benim aldığım kırmızı dondan aldın kıskandın dimi diye takıldıydım da gerçek mi sandı acep onu.

bende gördüm onu cnm simdi bakarken. ama sanmam ona alınmamıstır heralde. öle olsa sana yazmaz foruma yazardı.. bi tek bi albüme yorum yazmıs bugünn baska bişi yazmamıs dünden beri.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İzmirde bi sevinç pastanesi vardı orda bi dondurma yemiştim tadı damağımdan gitmez izmirde şantiyede çalıştığım zamanlar......o geldi aklıma....

alsancakta dimii.. kızz hiç bilmiyorum bakk herkesin sevincc pastahanesinde bi anısı vardr ama bilmiyorum acık mı hala. bi sevinc bi dolunay:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kıskanca bak:semsiye:Okumıcam sandım demiiiiiiiiiiii.
Doğurayım da gör :D

Aboooo çok pis yakalandım :D

Aaaa evet onu ben de gördüm ama o ara herkes şakacıktan birbirine trip atıyordu, o da o tarz şeylere alıncak biri değil ama olabilir mi ki :sok

Meşhur buluşma yeri...Saat kulesi 1, sevinç pastanesi 2...Ha bi de ykmnin önü :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende gördüm onu cnm simdi bakarken. ama sanmam ona alınmamıstır heralde. öle olsa sana yazmaz foruma yazardı.. bi tek bi albüme yorum yazmıs bugünn baska bişi yazmamıs dünden beri.

Ama sanmam kırılacağını,kızacağını....
Hayatım bu tarz esprileri kendi de yapar,ona da yaparız, ben ona istinaden yaptımdı,samimiyetine güvenerek yani.....

alsancakta dimii.. kızz hiç bilmiyorum bakk herkesin sevincc pastahanesinde bi anısı vardr ama bilmiyorum acık mı hala. bi sevinc bi dolunay:D

Alsancaktaydı sanırım,ben pek İzmiri bilmem bikaç Ay çalışmıştım şantiyede....Dolunayı bilmiyorum bak....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayat devam ediyor baslıyo. hem izlicem hem gerilcem smdi :D o degilde en cokk sülüman gerdi beni yaa.. te allamm cok karısıktı bu bölümm.. sülümana da tavımm haketten kimi öpsem diye geziyo sarayda he. bi pişkinlik bi pişkinlik.. prensesinde sacını basını yolabilirim. :cokkomik: o bişi degilde napcak hürrem simdii bogcaklarmıı prensesi.. ne ölmez karıymıs bea 10 canlı mübarekk.. en kalkk koca prenses saraya sıgıntı cariye ol pehhhh:sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ama sanmam kırılacağını,kızacağını....
Hayatım bu tarz esprileri kendi de yapar,ona da yaparız, ben ona istinaden yaptımdı,samimiyetine güvenerek yani.....

Alsancaktaydı sanırım,ben pek İzmiri bilmem bikaç Ay çalışmıştım şantiyede....Dolunayı bilmiyorum bak....

bencede ona kızmamıstır.. dolunayda balcovaya dogru giderken. cok eski orasıda.. herkes bilir.. bi sevgiliyle bulusmuslukk bi karsılıklı cay içmişlikk vardırr:D babamların bile var:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aboooo çok pis yakalandım :D

Aaaa evet onu ben de gördüm ama o ara herkes şakacıktan birbirine trip atıyordu, o da o tarz şeylere alıncak biri değil ama olabilir mi ki :sok

Meşhur buluşma yeri...Saat kulesi 1, sevinç pastanesi 2...Ha bi de ykmnin önü :D

Dimi....Herkes espri yapıyodu ben de yaptım.
Hayatım da yapıyo ya bize o tarz şakalar ondan yaptım ben :(
PAstane buluşma yeri mi onu bilmiyorum ben.Dondurmayı biliyorum bi tek :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hayat devam ediyor baslıyo. hem izlicem hem gerilcem smdi :D o degilde en cokk sülüman gerdi beni yaa.. te allamm cok karısıktı bu bölümm.. sülümana da tavımm haketten kimi öpsem diye geziyo sarayda he. bi pişkinlik bi pişkinlik.. prensesinde sacını basını yolabilirim. :cokkomik: o bişi degilde napcak hürrem simdii bogcaklarmıı prensesi.. ne ölmez karıymıs bea 10 canlı mübarekk.. en kalkk koca prenses saraya sıgıntı cariye ol pehhhh:sinir:

Valla Hürrem nasıl sıyrılcak hiç bilmiyorum, prenses kesin anlatır Sülüman'a...
Bi de Hürrem çirkinleşti yaa ilk zamanlar ne tatlıydı..E tabi 3 çocuk doğurdu kolay değil :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar