2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Topiğinize bayıldım canlar inşallah bir günde anne olurum ve böyle topiklerde yer alırım -hmm
inşallah bittercim senide aramızda görürüz ben seni biliyorum saten gülbinden yakın arkadaşmışsınız gülbinde benim akrabam alt komlum aynı zamanda ozanın resimlerini filanda eklemişsin sanırım arada gel yaz aramızda görmek sevindirir bizi
walla hayırlısı nese o olsunn benim tek ümidim doktorumun sezo taraftarı olmayışıı..milleti acayip gaza getirioumuş sen çok rahat doğurursun çok anlayışlıymış doğumda daa inşallah bakalımmm:iyyyy:

inşallah güselim rabbim hepimize içimizden geçeni nasip etsin kolay geçitlerden geçirsin cnm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
inşallah balımm babuş hepinizi utandırcak bakın görünn süslü kızı durmıycak :cee: yapacak:cokkomik:

ahh güselim benimki işiyle papaz olmuştu kaçmıştı randevuya gelmişti ama patron cins olsaydı işinden olurdu her muayeneye beraber gidiyoz kalp atışlarını ses kaydına alıyo inceliyo yorum yapıyolar doktorla beraber güsel şeyler sanırım 2 defa yanlız gittim şimdiye kadar ondada birinde kardeşim birinde gülbin vardı yanımda sağolsunlar

Ay ne güzel :D ben hep annemle gidiyorum, eşim hep adliyede maalesef :(

gıslar ben kaçıoumm kendinize ve bebeklerinize ii bakınn öpüldünüzz

Hoşçakal fıstık görüşürüz ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay ne güzel :D ben hep annemle gidiyorum, eşim hep adliyede maalesef :(

Hoşçakal fıstık görüşürüz ;)

en azından tek değilsin balım adam napsın devlet işi nasıl izin alsın haklı yoksa görmek istemez mi azom bizimkiler özel sektör nazları geçiyo birazda olsa şimdi artık cumartsileri randevu alıyorum eşim evde diye izin istemesinede gerek kalmadı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Keşke salı gününe olanı kabul etseydin..Canım kocişin hevesli olmasın, bak benimki gelemedi renkliye, işyerinden izin alamam dedi..Dert etmedim, ben göreyim yeter dedim, kendi de resmiyle videosuyla avundu.

ne bilem balımm yaaa.. bakalım bu geceyi gecireyim belki sabaha fikrim degisirr beynimin yorgunlugu gecince:D

inşallah balımm babuş hepinizi utandırcak bakın görünn süslü kızı durmıycak :cee: yapacak:cokkomik:

ahh güselim benimki işiyle papaz olmuştu kaçmıştı randevuya gelmişti ama patron cins olsaydı işinden olurdu her muayeneye beraber gidiyoz kalp atışlarını ses kaydına alıyo inceliyo yorum yapıyolar doktorla beraber güsel şeyler sanırım 2 defa yanlız gittim şimdiye kadar ondada birinde kardeşim birinde gülbin vardı yanımda sağolsunlar

tabi kızzz.. güzel olmamı.. model modell erkeklerde işte. benimkide her konuda melektir ama böyle seylerde degill. cok ablası olmasından mı acaba.. ters tepmişş cocuk:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne bilem balımm yaaa.. bakalım bu geceyi gecireyim belki sabaha fikrim degisirr beynimin yorgunlugu gecince:D

tabi kızzz.. güzel olmamı.. model modell erkeklerde işte. benimkide her konuda melektir ama böyle seylerde degill. cok ablası olmasından mı acaba.. ters tepmişş cocuk:D

olabilir gerçi benimkininde 2 ablası 1 abisi var ama ne bilim en küçkleri br sürü yiğeni var çok çocuk sever dayanamaz hiç öyle bir sever ki hemde dişlerini sıka sıka altlarını değiştirir yıkar öle bi yanii kendi bebeğini görcez bakalım napcak :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
askın sarılamama haline bittim.. :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

hahaha ben de bittim, üstelik benim kocamda da var neredeyse aynından -gozluk

size bir soru.. kocişin bir arkadası sevgilisine 3 tas almıs. ama sorunca 900 tl diye bi rakam atmıs. cok yeniler cünkü utanmıs zaaar.. bu konu 2 hafta önce falan kalabalıkta acılıp konusuldu kapandı. 3_4 gün önce görümcemde otururken telefon caldı kimle konustugunu anlamadım bişi dedi bende alcam da ondan konusuruz dedi kapattı. yüzük aklıma gelmesede öle sessiz olunca bana bişi alcak diye düsündüm. dün gece arkadaslar varken o cocugun konusu acıldı ruslar falan. işte 3 tas almıs 900 e yalan falan dediler. kocişim dedi ki yalan tabi ben aradım dedim ecrine yılbası hediyesi bende 3 tas alıcam nerdense gidelim bakalım. cocuk da kıvırmıss yok adam yanlıs hesaplamıss onu ama bana o fiyat dedi diye geri dönmedi 900 e verdi senle gidelim de 3.500 ü falan rahat bulur demiş.kız da kalktı dün 900 e anca bi tas alır onun da karatı önemli dedi. bizimkide bilmem mi yaa falan.neyse o böyle anlattı yaaaaa bütün hediye hayallerim suya düstü.. bugün gercekten alcakmısın yoksa adamla mı ugrastın dicektim ama kendime yediremedim. :sinir: siz olsanız bu konusmanın üstüne yorum yapar mıydınız?

ben sorardım, çatlardım yani sormasam.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
HaYaTiM 2 gündür neden yazmıyor, aşağıda görüyorum bazen ama yazmıyor, meraklandım iyice.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
HaYaTiM 2 gündür neden yazmıyor, aşağıda görüyorum bazen ama yazmıyor, meraklandım iyice.

bilmiyorum bende görüyorum ama yazmıyor anlamadım belki pcde bi sorunu vardır canı sıkkın olabiler umarım sağlığı iyidir başka bişi olmasında allah korusun yanına bir bayan eleman gelcekti acaba ona bişiler gösteriyosa vakit bulamıyodur belki daha mercimek çorbası yapcam balık kızartcam bunlardan öncede markete gitmem gerekiyo emrem nerdesinn ?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bilmiyorum bende görüyorum ama yazmıyor anlamadım belki pcde bi sorunu vardır canı sıkkın olabiler umarım sağlığı iyidir başka bişi olmasında allah korusun yanına bir bayan eleman gelcekti acaba ona bişiler gösteriyosa vakit bulamıyodur belki daha mercimek çorbası yapcam balık kızartcam bunlardan öncede markete gitmem gerekiyo emrem nerdesinn ?

Hee evet kız yüzünden yazamıyor olabilir..İnşallah bir sorun yoktur..
Ohhh afiyet olsun yarasın balıklar oğluşuna :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
olabilir gerçi benimkininde 2 ablası 1 abisi var ama ne bilim en küçkleri br sürü yiğeni var çok çocuk sever dayanamaz hiç öyle bir sever ki hemde dişlerini sıka sıka altlarını değiştirir yıkar öle bi yanii kendi bebeğini görcez bakalım napcak :utan:

bizimkide cok severr günde 10 defa arar onları.. ama altını degistirmez, hiçbirine mama yedirme girisimi olmamıss. hatta bebekken hiç eline almazmıss. dün bile arkadasıı verdii eline 5 aylık bebegini cocuguu bacaktaa oturttu önce arkasına eliyle koltuk gibi destek olup.. ilerleyenn dakikalarda garibim enik moduna geldi. ensenin biraz altından tutmuss cocuguu o da kaymıss gitmişş asagılara saf saff bakınıyoo :cokkomik::cokkomik:
hahaha ben de bittim, üstelik benim kocamda da var neredeyse aynından -gozluk

ben sorardım, çatlardım yani sormasam.

bizde de coookk uzun zamandır var aynı durum ama artıkk tamamenn olanaksızlastı sarılmak. :utan:

gece de burda hyatım ama aynaya bakann simostann koyuyoo bişi yazmıyo:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şimdilik 6 kız anası ve 7 erkek anası katılıyor çekilişimize..
Taleplere açığız efenim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hee evet kız yüzünden yazamıyor olabilir..İnşallah bir sorun yoktur..
Ohhh afiyet olsun yarasın balıklar oğluşuna :D
sağol balım benim herüfün gelceği yok taksim trafiğine takıldı heri ben dideyim markete yetişir heralde taşımaya sonrada yemek yaparım kaçta yiyceksk artık :( balım öpüyorum seni yarın gel erkenden
bizimkide cok severr günde 10 defa arar onları.. ama altını degistirmez, hiçbirine mama yedirme girisimi olmamıss. hatta bebekken hiç eline almazmıss. dün bile arkadasıı verdii eline 5 aylık bebegini cocuguu bacaktaa oturttu önce arkasına eliyle koltuk gibi destek olup.. ilerleyenn dakikalarda garibim enik moduna geldi. ensenin biraz altından tutmuss cocuguu o da kaymıss gitmişş asagılara saf saff bakınıyoo :cokkomik::cokkomik:

bizde de coookk uzun zamandır var aynı durum ama artıkk tamamenn olanaksızlastı sarılmak. :utan:

gece de burda hyatım ama aynaya bakann simostann koyuyoo bişi yazmıyo:D

senin adam ciddi mod bi adam o saman ecrinn benim herif yerde yuvarlanır yeğenleriyle ben bile beceremem bebek bakmayı o bakar geçen akşam hatun bi emziremem gerisi yaparım diyo acaba onuda ameliyatlamı halletsem yardımcı olsam sana diyo :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sağol balım benim herüfün gelceği yok taksim trafiğine takıldı heri ben dideyim markete yetişir heralde taşımaya sonrada yemek yaparım kaçta yiyceksk artık :( balım öpüyorum seni yarın gel erkenden

senin adam ciddi mod bi adam o saman ecrinn benim herif yerde yuvarlanır yeğenleriyle ben bile beceremem bebek bakmayı o bakar geçen akşam hatun bi emziremem gerisi yaparım diyo acaba onuda ameliyatlamı halletsem yardımcı olsam sana diyo :cokkomik:

yokkk kızz ne ciddiyetiii. süperman olur ucarr, cekirge adam vb hikayeler uydururr.. güres tutarr onlarla. ama bebekle arası yok:D büyümüss seviyoo.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Tamam kuzu mecbur erkenden burdayız :D Öptüm iyi bak kendine muckkksssss...

benn cok calıstımm emmee cözemedimm.. bak bakayımm ne diyor bu msj da

:zuzu: simosun adıda zuzu.. sifresi adında mı saklı dicem ama:D

Sanki derdini anlatamıyor gibi :D Bu simoştan bunu çıkardım ben hadi hayırlısı :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tamam kuzu mecbur erkenden burdayız :D Öptüm iyi bak kendine muckkksssss...

Sanki derdini anlatamıyor gibi :D Bu simoştan bunu çıkardım ben hadi hayırlısı :D

allaahh allaahh:utan: neysee eninde sonunda konuscekk beklemedeyiz.. :D niyse balım bende cıkayımm.. yemek hazırlayayımm.. kus kondurcam ya sofraya o acıdan.. :D öptüm senii kendinee ii bakk:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
allaahh allaahh:utan: neysee eninde sonunda konuscekk beklemedeyiz.. :D niyse balım bende cıkayımm.. yemek hazırlayayımm.. kus kondurcam ya sofraya o acıdan.. :D öptüm senii kendinee ii bakk:huhuu:

Kondurursun sen marifetli hatun ;)
Kolay gelsin tatlım, iyi bak kendine öptüm çok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar