ben de bekliyom benimkisini, midem feci yanıyor ama, çok pis dondurma yiyesim geldi.
benim dişim ağrıyo iki gündür ara ara, inşallah 2 ay daha şiddetlenmez. dolgulu dişim sanırım dolguyla da kurtulamam bu sefer kesin. dişçiden de çok korkarım yaa
ben de bekliyom benimkisini, midem feci yanıyor ama, çok pis dondurma yiyesim geldi.
benim dişim ağrıyo iki gündür ara ara, inşallah 2 ay daha şiddetlenmez. dolgulu dişim sanırım dolguyla da kurtulamam bu sefer kesin. dişçiden de çok korkarım yaa
hayatım bugünn albümlerde bi bebegin resimlerine yorum yapmızz. 13.30 sularında.. bize mi küss acep:sok
Amanın şiddetlenmez inşallah ya.
Gebelikten önce diş kontrollerinizi yaptırın diyorlardı, çok hassaslaşıyormuş.
Allah Allah küscek bi durum da olmadı ki..Belki de artık bizi beğenmiyordur
İnşallah benimki dutmazbabuşun normal yapcana da inanmıyom
taaammm o zaman gelsin soralımm.. hayatıımm sen bizi beegenmiyur musun diyelimm:uzgun:
İzmirde bi sevinç pastanesi vardı orda bi dondurma yemiştim tadı damağımdan gitmez izmirde şantiyede çalıştığım zamanlar......o geldi aklıma....ayyyy bendee yerdim olsaa. ama külah dondurma yerdim kapalı degil
kurabiye yedim bende kasla göz arasında.. arkadas getirmiş aksam. ben varken cocuga ne hacettgelip gidip asırıyorum ama nasıl lezzetlii annatamam. bide macaron getirmişş.. nası severmm ama bitcek diye yemiyorum onları bakıpp bakıpp mutlu oluyorumm
Acaba bana mı küstü.,Benim aldığım kırmızı dondan aldın kıskandın dimi diye takıldıydım da gerçek mi sandı acep onu.
En son bana yazdı çünkü şu an şoklardayım dedi
bi daha da sesi çıkmadı....
İzmirde bi sevinç pastanesi vardı orda bi dondurma yemiştim tadı damağımdan gitmez izmirde şantiyede çalıştığım zamanlar......o geldi aklıma....
Bakmakla görmek arasında fark vardır ama vakvakla ördek arasında fark yoktur
bu nedirr ama yaa bu nedirr
Kıskanca bakOkumıcam sandım demiiiiiiiiiiii.
Doğurayım da gör
Acaba bana mı küstü.,Benim aldığım kırmızı dondan aldın kıskandın dimi diye takıldıydım da gerçek mi sandı acep onu.
En son bana yazdı çünkü şu an şoklardayım dedi
bi daha da sesi çıkmadı....
İzmirde bi sevinç pastanesi vardı orda bi dondurma yemiştim tadı damağımdan gitmez izmirde şantiyede çalıştığım zamanlar......o geldi aklıma....
bende gördüm onu cnm simdi bakarken. ama sanmam ona alınmamıstır heralde. öle olsa sana yazmaz foruma yazardı.. bi tek bi albüme yorum yazmıs bugünn baska bişi yazmamıs dünden beri.
alsancakta dimii.. kızz hiç bilmiyorum bakk herkesin sevincc pastahanesinde bi anısı vardr ama bilmiyorum acık mı hala. bi sevinc bi dolunay
Ama sanmam kırılacağını,kızacağını....
Hayatım bu tarz esprileri kendi de yapar,ona da yaparız, ben ona istinaden yaptımdı,samimiyetine güvenerek yani.....
Alsancaktaydı sanırım,ben pek İzmiri bilmem bikaç Ay çalışmıştım şantiyede....Dolunayı bilmiyorum bak....
Aboooo çok pis yakalandım![]()
Aaaa evet onu ben de gördüm ama o ara herkes şakacıktan birbirine trip atıyordu, o da o tarz şeylere alıncak biri değil ama olabilir mi ki :sok
Meşhur buluşma yeri...Saat kulesi 1, sevinç pastanesi 2...Ha bi de ykmnin önü
hayat devam ediyor baslıyo. hem izlicem hem gerilcem smdio degilde en cokk sülüman gerdi beni yaa.. te allamm cok karısıktı bu bölümm.. sülümana da tavımm haketten kimi öpsem diye geziyo sarayda he. bi pişkinlik bi pişkinlik.. prensesinde sacını basını yolabilirim.
o bişi degilde napcak hürrem simdii bogcaklarmıı prensesi.. ne ölmez karıymıs bea 10 canlı mübarekk.. en kalkk koca prenses saraya sıgıntı cariye ol pehhhh:sinir: