2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ayyy hiç soğuk yenmez bu börek hatta hemen pişecek hemen yiyeceksin bak canım çekti

Kesinlikle sıcak yenir bu. Hatta Eskişehirde çoğu dükkanda gözünün önünde pişirirler.
Yanında da ayran….
Papağan çiğbörek en meşhurudur, siyasetçilerden ünlülere herkes uğrar mutlaka yer, duvarlarda fotoğrafları vardır.
Ama halen dükkanları ufacık, 5-6 masa, sıraya girersin yemek için.

Ama benim şöyle bi huyum var, soğuk tost severim ben mesela, kurumuş-kaskatı olmuş simit severim, çiğböreği de soğuk da yerim, tabi ki sıcak severim ama soğuğu da kötü gelmez bana :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kıjlar :D
Doktor amcamızdan geldik, meğersem aile hekimliğindeki tartı bi kilo fazla tartmış 68 değil 67 çıktım :D Buna bile sevinir hale geldim..
Kuzey bey 2,100gr. olmuş, Mükerrem doktor bize aslında çokta iri olmadığını normal doğum şansımın devam ettiğini söyledi.Ama 4 kiloyu geçerse sezeryana alırmış..Sağlık olsun..
Fazla bi havadis yok bu kadar :D Naptınız bakem geçmişe bi yandan.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yaa sinir oldum bebek şekeri için aradılar dünkü gittiğimiz yerden oraya gidip geldim 2 dk seçtiğimiz şekerlerden yokmuş depoda yeşil kaplumbağanın sedef renkli olanı varmış kaplumbağadan başka herşeye benziyo sevmedimm iptal ettirdim dünde kapora vermiştik geride dönemedim neyse artık başka çeşit bir şeker beğendim

Olsun kuşum, o beğendiğin de güzeldir eminim, koysana resim varsa.

ben ayvalıkta plajda calısırkenn haftada bir mutfaga bi teyze geliyodu kocasıyla. biri yapıyodu biri pişiriyodu. bi ara bana actırdıydı yufkaları o zaman ögrendim.. :D izmirdede cok güzel yapan yerler var ama

İçi de hafif sulu oluyo dimi, ayyyyhhhhhhhh....

güveç yaptım kız şuan pişiyor dolmamı haaaaa haaaa alemsin bblau

Güveç miiii, du bi daha bakiim resme :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kesinlikle sıcak yenir bu. Hatta Eskişehirde çoğu dükkanda gözünün önünde pişirirler.
Yanında da ayran….
Papağan çiğbörek en meşhurudur, siyasetçilerden ünlülere herkes uğrar mutlaka yer, duvarlarda fotoğrafları vardır.
Ama halen dükkanları ufacık, 5-6 masa, sıraya girersin yemek için.

Ama benim şöyle bi huyum var, soğuk tost severim ben mesela, kurumuş-kaskatı olmuş simit severim, çiğböreği de soğuk da yerim, tabi ki sıcak severim ama soğuğu da kötü gelmez bana :D
valla ilginç bir kızsın bu saydılarının hiç birini soguk yiyemem bir gün Eskişehire gitmek istiyorum Ankaradan hızlı tren var sabah gidip akşam dönebiliriz artık ne zaman gidebilirsek bebek geliyor

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Doktor amcamızdan geldik, meğersem aile hekimliğindeki tartı bi kilo fazla tartmış 68 değil 67 çıktım :D Buna bile sevinir hale geldim..
Kuzey bey 2,100gr. olmuş, Mükerrem doktor bize aslında çokta iri olmadığını normal doğum şansımın devam ettiğini söyledi.Ama 4 kiloyu geçerse sezeryana alırmış..Sağlık olsun..

Hoş geldin azoşum :)
Gözün aydın, maşallah subhanallah kuzeyoğlana :)
Mükonun gazabına uğramadan geldin yane, hade iyi bari, yırtmışın :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

o kadanda beğenmiştik kısmet olsun yeni şekerinide göster

bu seçtiğimde zorunluluktan pek içime sinmedi kız bebek gibi kafasında taçı var :uzgun:

di-X1BG.jpg

di-O2TH.jpg

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hoş geldin azoşum :)
Gözün aydın, maşallah subhanallah kuzeyoğlana :)
Mükonun gazabına uğramadan geldin yane, hade iyi bari, yırtmışın :)

Hoşbuldum babuşum vallahi daha Müko beni tartmadan şirinlikler baptım, dedim "azcıcık kaçırdım kiloyu" dedim güldü :D Yumuşattım yani :p
Bidahaki randevuyu nedense teee Aralık'ın 30una verdi.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hoşgeldin azomm bir kilo bir kilodur kız gözün aydın kuzey beyede kocaman maşallah:besik:hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun normal veya sezaryan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

o kadanda beğenmiştik kısmet olsun yeni şekerinide göster

laylam valla çok keyfim kaçtı yaaa o kadan heveslenmiştim
hay maşallah azom sanada kuzey oğlanada sensiz buralar sıkıcı balım yaaa kasvet çöktü üstümüze bugün benim yaptığım yorumları okursun o saman :utan:
Olsun kuşum, o beğendiğin de güzeldir eminim, koysana resim varsa.

İçi de hafif sulu oluyo dimi, ayyyyhhhhhhhh....

Güveç miiii, du bi daha bakiim resme :D

kesin öyledir babuş zevkime güvenme seçenek çok olmayınca seçemedim ve hayal kırıklığı modundayım napalım sallıycaz gitcek mevlüt şekerimide görümcem göstersede yapsa baree içime o sinse birmaxten verseydim keşke baştan kendi istediğim gibi süslü püslü yapardım hemide

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

valla ilginç bir kızsın bu saydılarının hiç birini soguk yiyemem bir gün Eskişehire gitmek istiyorum Ankaradan hızlı tren var sabah gidip akşam dönebiliriz artık ne zaman gidebilirsek bebek geliyor

Evet çok geliyorlar Eskişehire öyle turlarla filan, ben de trende kaç kez karşılaştım öyle gezmeye diye gelenlerle.
Hele Ankara çok daha kolay, kardeşim bindi ben binmedim hızlı trene Ankaraya ama 1-1,5 saat gibiymiş.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hay maşallah azom sanada kuzey oğlanada sensiz buralar sıkıcı balım yaaa kasvet çöktü üstümüze bugün benim yaptığım yorumları okursun o saman :utan:

kesin öyledir babuş zevkime güvenme seçenek çok olmayınca seçemedim ve hayal kırıklığı modundayım napalım sallıycaz gitcek mevlüt şekerimide görümcem göstersede yapsa baree içime o sinse birmaxten verseydim keşke baştan kendi istediğim gibi süslü püslü yapardım hemide

Oyyy kuşum benim, sağolasın...Okuyorum biryandan :D
Canım içine sinmedi mi? Sinmediyse değiştir şansın varsa?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

amannn bugün 2 dünürr hayalkırıklıgıı modundayızz:acep:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hoş geldin :) sen 67ye sevinince kızamamıştır adam ne yapsın :)

kuzey oğlan da iyi almış, aferin ona.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar