2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Yap yap nazom, copy paste yap hatta :zonk: :D

Ay sorma zaten evhamlıydım, hepten deliliğe vurdum bu ara :acep:

seni çok iyi anlıyorum bblau bende ilk 5 ay çok evhamlıydım insanları yıldırdım artık ne doktoruma ne de eşime içimdekileri söylemiyrm normal yada geçerl derler diye :zonk:içimden evhamlıyım artıkın:kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyi haberlerine sevindim little...maşallah oğluna da, ama keşke normal rapor vereydi doktorun, şimdi erken de gelse oğlun aktarabileceğin hafta daha az olacak, oysa sen doğumdan sonra oğlunla daha çok vakit geçirmek için bunca sıkıntı çekmiştin, neyse bundan sonra dinlenirsin artık bol bol, vaktini bekler inşallah miniğin de.

çok güzelller, güle güle dağıt :)

bende de var çatlamalar göğüste.

burun kanaması henüz yaşamadım nazo ben.

ben bu kremi aldım ama sürmesi hiç kolay değil, benimki mi bozuk bilmiyorum, içinden çıkmıyo bi türlü, sanki donmuş gibi, orjinali mi böyle, benimkinde mi bi tuhaflık var bilmiyorum, alınca haber etsenize bana da.

herkese günaydınnnn bu arada :)

Aynı marka değilmi...
Arkadaşlara bir sorayım, ama onlarda böyle bişeyden bahsetmişti..
Bal mumu gibi oluyo diye..
Bide mustelanın kremine bakarım onuda alırım olmazsa..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay kızlar hıza şok oldum dün aldığım şapkalı tulum vardı ya
şimdi geldi kargo
ve çok güzellllllllll :1:

aaa süpermiş cidden maşallah hızlarına..güle güle giysin kuzucuk...
bende dün ultrason kağıdıyla gittim kızımın burdaki bir bebek mağazası indirim yapmış ultrason kağıdıyla gidersen %70 indirim vardı bir çok üründe hastane çıkışı aldım 1 adet 10 tl'ye sonra küvet ve filesini aldım gene 10 tl'ye bubchenin bakım setini aldım 59 tl 'ye nasıl sizce fiyatları?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
maşallahhhhhhhh. oğulcuk değil tosuncuk valla.

bebişimmmmmmmmmmm... eheheheheh anladın sen.

bu arada günaydınlar hatun kısmısı...

bnm gibin çıtı pıtı, narin kızın(o hamile kalmadan önceydi yavrum dediğinizi duyar gibi oluyorum) böyle bebeği olsun. şaşılacak şey. gökçem ben o tosuncuğu nasıl doğurcam bir de işin o kısmısı var :vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş!!! bişi olmz sivilce çıkmıştır, yara çıkmıştır bişi olmuştur. takma kafana böyle ufak işleri ama. sen boynumu görsen şoka gireceksin o zaman.

Benim de var boyunda göğüs etrafında filan bikaç tane.
Hatta o boyundakiler öyle ucu kararıp döküldüydü de ondan sanırsam rahatım aynı olmuştur diyorum.
Eşime mıymıylandım da şimdi, yahu yara olacağını çatladığını görmesem tamam dicem de gördüm be yav takma dedi.
Takmıyım bari :ajan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de bi sorarım canım o zaman.Ama arkadaşlarımdan çok tavsiye eden oldu bana da....Zaten hassas göğüslerim sanırım ben çok çekerim o çatlaklardan önlem almazsam...

Amin canım teşekkürler.
Dün yağ sürdüm işte krem alana kadar yumuşatsın dedim.
Cidden de o kabuğumsu şey ufalmış biraz.

Bebek yağıda iyi geliyor..
ben her aklıma gelince karnımada sürüyorum, gögüs uçlarınada..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bebişim benim pc bozuk. ben diğer geçilen sayfayı göremıyorum. görmek istesem açılması 15 dakika da oluyor. o yüzden önümde ne varsa o nu okuyorum ancak öyle dahil oluyorum konulara.

teyyy teyy bilmiyon konuşuyon...

pardon cnm seninde günahını almışım o kadar demek pc bozuk..o zaman napıyoruz:sila:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bnm gibin çıtı pıtı, narin kızın(o hamile kalmadan önceydi yavrum dediğinizi duyar gibi oluyorum) böyle bebeği olsun. şaşılacak şey. gökçem ben o tosuncuğu nasıl doğurcam bir de işin o kısmısı var :vecihi:

Kuşum benim gibi çam yarması, genç irisi bir insanın bebeği de zayıf işte napıcan.Senden ileride haftam ama bebeklerimiz arasında nerdeyse 600 gram var :)
Doktoruma kilosu nasıl dedim, eh Allah bereket versin ne diyelim dedi :acep:
Kütleye bakmıyo zaar bu işler...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende dün ultrason kağıdıyla gittim kızımın burdaki bir bebek mağazası indirim yapmış ultrason kağıdıyla gidersen %70 indirim vardı bir çok üründe hastane çıkışı aldım 1 adet 10 tl'ye sonra küvet ve filesini aldım gene 10 tl'ye bubchenin bakım setini aldım 59 tl 'ye nasıl sizce fiyatları?

Bunchenin bakım setini çok öneriyorlar. Bende mağazada görmüştüm..
Çantalı seti demi.. Çantasıda güzeldi..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ya kızlar benle az konuşsanız da bu topik bana moral oluyor biliyor musunuz:zonk:

çünkü littlesunshine arkadaşımızı tanımıyorum ama onun güzel haberleri beni o kadar mutlu etti ki-ciko insan ancak kendi çocuğuna bu kadar sevinir:1: demek anne olunca her çocuğu sahipleniyrsunuz:3:

merhaba calmdown,

ben önceleri çalıştığım için, şimdi de istirahatte olduğum için pek yazamıyorum ama aslında en başından beri buralarda sayılırım. hepsinin bebüklerinin fasülye hallerini bilirim diyim hatta :deli:

nays tu miit yu bay dı vey :vecihi:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kuşum benim gibi çam yarması, genç irisi bir insanın bebeği de zayıf işte napıcan.Senden ileride haftam ama bebeklerimiz arasında nerdeyse 600 gram var :)
Doktoruma kilosu nasıl dedim, eh Allah bereket versin ne diyelim dedi :acep:
Kütleye bakmıyo zaar bu işler...

Canım protein ağırlıklı beslen...
süt ve yoğurda dayan.
ben yoğurt mayalıyorum. kaplara koyup okula getiriyorum, güzel oluyor vallahi.
bebişede faydalı olur..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hımmmm tamam ona da devam ediim o zaman ben...
ben sadece karna çalışıyodum bu ara onu da bıraktım.
lierac alıcaktım güya unuttum gitti bile.

Ben mustelanın kremini yarıladım bile..
Doğuma kadar idare edicem. Yağda sürüyorum.
Aradada kakao yağı sürüyorum, acayip kokuyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tulumları filan bedava almışın aslıcan bebek bakım çantası heryerde aynı fiyat onuda aşağı yukarı 10tl indirimle almışın valla süpermiş bacım kayseride güsel bebk mazaları var mı?

dimi bide işin doğurma kısmı var :acep:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ayyyyy :utan: ne kadar güsel bir haber buu maşallah cnm benim tosuncuk olmuşş sanırım ilk annelerimizden biri olacaksın kendini yorma ki oğlancık zamanında gelebilsin herşeyin hayırlısı güselim allah nazarlardan saklasın

sağol lidırım. artık ultrasona girmeye korkuyorum. bu 20 gün sonra 3ü bulur gibime geliyor :sirin: dinleniyorum işte yine. izne ayırdı beni tohtorum. 56 günlük bir rapor tutuşturdu elimee. heee en hoşuma gideni de, yürüyüş yap spor yap diyen adam, kilomla beni yerin dibine sokan adam; yat sen yat, markete git yeter dedi ya, içimin yağları eridi :deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bunchenin bakım setini çok öneriyorlar. Bende mağazada görmüştüm..
Çantalı seti demi.. Çantasıda güzeldi..

evet canım çantalı seti içeriği vardı asmışlar hep bitkisel ve faydalı şeyler yazıyordu aslında sebamed alacaktım ama okuyunca vazgeçtim inan tavsiye ederim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
seni çok iyi anlıyorum bblau bende ilk 5 ay çok evhamlıydım insanları yıldırdım artık ne doktoruma ne de eşime içimdekileri söylemiyrm normal yada geçerl derler diye :zonk:içimden evhamlıyım artıkın:kahkaha:

aynen aynen, artık çoğunca içimde tutuyorum napim.
insanlar yıldı benden.
eşim diyoki doktoru mesleğinden soğuttun,seni doğurtunca herşeyi geride bırakıp gidip bi sahil kasabasına yerleşicek kadın :D:D

Hangi mağaza kız o, tüm usgleri toplayıp gidiim :D:D

çok güzelller, güle güle dağıt :)

bende de var çatlamalar göğüste.

burun kanaması henüz yaşamadım nazo ben.

ben bu kremi aldım ama sürmesi hiç kolay değil, benimki mi bozuk bilmiyorum, içinden çıkmıyo bi türlü, sanki donmuş gibi, orjinali mi böyle, benimkinde mi bi tuhaflık var bilmiyorum, alınca haber etsenize bana da.

herkese günaydınnnn bu arada :)

Günaydın canım, şekerleri beğenmene sevindim teşekkürler :)
Çatlama oldu demek sende de, ben kremi sipariş ediim gelince sana bilgi veririm bakalım benimki de koyu kıvamlı mı.

ay kızlar hıza şok oldum dün aldığım şapkalı tulum vardı ya
şimdi geldi kargo
ve çok güzellllllllll :1:

Güle güle kullan canım :D
Hızlıymışlar, kampanya bitimi filan demediler demek ki.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım protein ağırlıklı beslen...
süt ve yoğurda dayan.
ben yoğurt mayalıyorum. kaplara koyup okula getiriyorum, güzel oluyor vallahi.
bebişede faydalı olur..

hımms enfes ben yiyemiyorum yoğurt ve süt yasakladı doktor
kalsiyumun fazlası var vucudumunda kronik anemiyim canım çok çekiyor ama yiyemiyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tulumları filan bedava almışın aslıcan bebek bakım çantası heryerde aynı fiyat onuda aşağı yukarı 10tl indirimle almışın valla süpermiş bacım kayseride güsel bebk mazaları var mı?

dimi bide işin doğurma kısmı var :acep:

evet canım çok mağaza var ama pahalı olanlar genelde buda pahalı mağazaydı ancak dedim ya indirim yapmış canımcım banada uygun geldi fatihi beklerken aldım:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
babuş!!! bişi olmz sivilce çıkmıştır, yara çıkmıştır bişi olmuştur. takma kafana böyle ufak işleri ama. sen boynumu görsen şoka gireceksin o zaman.

bence sen hep sarışın ol. sen sarışınsın hatun anladım ben. senin rengin sarı saç. sarı saçlı olmak için doğmuşsun sen.

aynen azo ne yapıyorsa ondan yapacam ben de. babuşun şekerlkerinden de yapıcam ama onar da süper olmuış. hatta o buyuk süse hiç girmiyim diyorum çünkü ben sıkılırım onu yaparken kesin. vereyim kutuda şekeri bonibonu lolipopo tamamdır da

doğru mu diyon kıss sarı mı olayım yeniden.doğumdan sonra oylama yapıcam kimsecikleri bulursam..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar