tulumları filan bedava almışın aslıcan bebek bakım çantası heryerde aynı fiyat onuda aşağı yukarı 10tl indirimle almışın valla süpermiş bacım kayseride güsel bebk mazaları var mı?
dimi bide işin doğurma kısmı var :acep:
merhaba calmdown,
ben önceleri çalıştığım için, şimdi de istirahatte olduğum için pek yazamıyorum ama aslında en başından beri buralarda sayılırım. hepsinin bebüklerinin fasülye hallerini bilirim diyim hatta :deli:
nays tu miit yu bay dı vey
evet canım çantalı seti içeriği vardı asmışlar hep bitkisel ve faydalı şeyler yazıyordu aslında sebamed alacaktım ama okuyunca vazgeçtim inan tavsiye ederim
günaydınnnn kızlarrrr....
blucum şekerlerine bayıldımmmmm belki bende bundan alırım
littlecim yaaa maşallah kuzuna ne kadar büyümüş 2 kg üstünü görünce gözüm fırladın yerinden maşallah vallabenimkisi sadece 800 gr
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın
Kayseride kıyafete çok düşkündür halk..
Zengin olunca millet markalı markalı giyer..
Bide çoçukları felanda çok güzel giydirirler..Öyle demi aslıcım..
benim ailemde kayseride, annem bi kıyafetler almış hepsini neredeyse benettondan almış.
Ben bebettodan bişeyler almıştım annem diyorki evde giyinidr:uzgun:
Oldu anacım dedim..
Canım protein ağırlıklı beslen...
süt ve yoğurda dayan.
ben yoğurt mayalıyorum. kaplara koyup okula getiriyorum, güzel oluyor vallahi.
bebişede faydalı olur..
Ben mustelanın kremini yarıladım bile..
Doğuma kadar idare edicem. Yağda sürüyorum.
Aradada kakao yağı sürüyorum, acayip kokuyor..
senin haftan da erken daha tatlııım. maşallah kuzuna. şaka gibi benim kuzu zaten. hep böyle sürprizler yapıyor. şeker çıkacak diye korkmuştum ama şükür çıkmadı...
aynen aynen, artık çoğunca içimde tutuyorum napim.
insanlar yıldı benden.
eşim diyoki doktoru mesleğinden soğuttun,seni doğurtunca herşeyi geride bırakıp gidip bi sahil kasabasına yerleşicek kadın
:kahkaha::kahkaha:benimki de emekliliğini ister yakında:kahkaha:
evet çok düşkünler süslerine anammm para olunca saçacak yer bulamıyorlar ciddenannen ne güzel söylemiş kızz boşver sende evde giydir
madem bir sürü şey almış ellerine sağlık
iyi haberlerine sevindim little...maşallah oğluna da, ama keşke normal rapor vereydi doktorun, şimdi erken de gelse oğlun aktarabileceğin hafta daha az olacak, oysa sen doğumdan sonra oğlunla daha çok vakit geçirmek için bunca sıkıntı çekmiştin, neyse bundan sonra dinlenirsin artık bol bol, vaktini bekler inşallah miniğin de.
çok güzelller, güle güle dağıt
bende de var çatlamalar göğüste.
burun kanaması henüz yaşamadım nazo ben.
ben bu kremi aldım ama sürmesi hiç kolay değil, benimki mi bozuk bilmiyorum, içinden çıkmıyo bi türlü, sanki donmuş gibi, orjinali mi böyle, benimkinde mi bi tuhaflık var bilmiyorum, alınca haber etsenize bana da.
herkese günaydınnnn bu arada
Canım her gün 2-3 koca kupa süt içiyorum, mutlaka 1-2 kase yoğurt yiyorum.PEynir yiyorum.Olmadımı olmuyo demek ki.
Boyu haftasına göre epey ileride ama kilo ortalama altında-taş çatlasıın ortalamayı yakalıyor bazı kontrollerde.
Mesela bak dün protein namına yediklerimi sayayım sana, 1 kase yoğurt, 2 kase cacık, 2,5 kupa (koca kupa hem de) süt,2-3 kibrit kutusu peynir,kaşar...
Ayrıca protein olarak yoğun diye lor da tüketiyorum.
Çok sık balık yiyorum, her gün balık yağı kapsülü alıyorum.
Demek ki yapısı böyle.İnce herhalde.Benim eşim de minyondur.
Ben bebe yağı sürüyordum, lieraca geçelim dedi doktor, hep ihmal ettim...
senin haftan da erken daha tatlııım. maşallah kuzuna. şaka gibi benim kuzu zaten. hep böyle sürprizler yapıyor. şeker çıkacak diye korkmuştum ama şükür çıkmadı...
merhaba cnm
hımm demirbaşsın desene arkadaşım:zonk: aramızda kalsın ben de topiktekilerin paçalı donlu hallerini bilirim:kahkaha: hep takipteydim ama yazmaya yeni başladımbirazda espri yaparken çekiniyrm yanlış anlaşılır mı diye
Günaydınnnnnnnnnnn Hamişlerrr nasılsınız??
şeker benimde korkulu rüyamda canım şükür bendede çıkmadıayyy benimkiside öyle olur demi yaaa çok uzak geliyor şimdi bana
ayyy öylede aslıcım, bebettoda güzel annecim beğenmiyor..
Annem kendi gibi kokoş yapacak bebemi. Annem evde bilem faik sönmezin pantolonunu giyer))
Yok yok anlaşılmaz
Biz buraya toplaşıp başka bi mahalleden geldik, toplu göç oldu
Sürgün diyebiliriz hatta :kahkaha:
Günaydın canım, iyilik senden naber?
sanırım cnm ama 3 bulduktan sonra korkma sağlığı yerinde olsunda bitanem dimi yat dinlen valla ben 4 şubata kadar devam etcem çalışmaya şimdi alttan muayeneler başlasında bakalım ne olcek bizlerinde durumu değişebilirsağol lidırım. artık ultrasona girmeye korkuyorum. bu 20 gün sonra 3ü bulur gibime geliyor :sirin: dinleniyorum işte yine. izne ayırdı beni tohtorum. 56 günlük bir rapor tutuşturdu elimee. heee en hoşuma gideni de, yürüyüş yap spor yap diyen adam, kilomla beni yerin dibine sokan adam; yat sen yat, markete git yeter dedi ya, içimin yağları eridi :deli:
süpemiş aslıcan ben senin yerinde olsam o indirimi kaçırmaz o mağazayı boşaltırdımevet canım çok mağaza var ama pahalı olanlar genelde buda pahalı mağazaydı ancak dedim ya indirim yapmış canımcım banada uygun geldi fatihi beklerken aldım
hımmm annenden allah razı olsun ne kadan güselll markacıklar almış bebike boşver kız o torununa yine alır sen nerde istiyosan giydir...Kayseride kıyafete çok düşkündür halk..
Zengin olunca millet markalı markalı giyer..
Bide çoçukları felanda çok güzel giydirirler..Öyle demi aslıcım..
benim ailemde kayseride, annem bi kıyafetler almış hepsini neredeyse benettondan almış.
Ben bebettodan bişeyler almıştım annem diyorki evde giyinidr:uzgun:
Oldu anacım dedim..
Hangi mağaza kız o, tüm usgleri toplayıp gidiim
bebeco diye bir mağaza şekercim valla ben bir arkadaşada hediye aldım oda hemile 3 aylık oğlu olacak 1 ultrason kağıdına hepsini alabilirmyim dedim olur dedileraslında dahada alacaktımda taşıyamam diye almadım