2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Teşekkürler canım…
Kutuyu hastanede, melekleri mevlütte diye düşünmüştüm canım…

Anladım canımcım..,
Bende hastane için bebek çikolataları sipariş vercem.
Mevlütüde kısmetse haziran gibi yapmayı düşünüyoruz.
O zaman bakarım artık..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yaaa benim hiç dinmedi burun kanamam özelliklede sol tarafı kanıyor akşamları sor bakalım ne zaman sona ercekmiş nazom yaaa
benimde benimde sol taraff.yutkundukçada midem bulanıyor sonra..yarın soralım bakalım aslını astarını ne zaman bitcek.:ayk:
Günaydın canım, çok teşekkürler, beğenmenize seviniyorum valla :)
valla ben özellikle kutulara bayıldım hatta copy yapıp sipariş verebilirim.
Benim birkaç kez yoğun kanama değil de kılcal kan parçalarının gelmesi şeklinde olmuştu ama şimdi olmuyor.
Ama gebelikte normal kabul ediliyor…
Benim de kafama şu göğsümde çıkan şey takıldı. Keyfimi kaçırdı.
Ne olduğunu da anlamadım göğüs ucunda bi siyah nokta. İnce et benlerinin ucu kanar kurur siyahlaşır ya öyle sanki.
Söylemesi ayıp olmasın ben hiç fark etmedim de eşim diyo ki orası zaten tahriş olmuş, çatlamıştı yara olacak gibiydi kanamış kurumuş demek takma.
Bana takma diyo :acep:

sen o gögsüne dikkat et canım doktoruna danısarak istersen o gögüs kremlerinden sürmeye basla.o catlaklardan cok ceken arkadasım oldu.şimdiden al önlemini hassaslar demek ki.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?:ajan:

benim de kanıyor. evin çok sıcaksa olabiliyor o. bu arada heyttt be sarışın afettt... kız bi tane mi çirkin olmaz ya şu topikte... eheheheheh

aslıcım sağol bebiş. olmuş ama di mi? gayet şuh?

babuş'um. şikerler harika. kutu muhteşem. sanırım mikisinden de yapcam ben. ehehehehehehehhee. kıskanmak gibi olmasın da

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
benim de kanıyor. evin çok sıcaksa olabiliyor o. bu arada heyttt be sarışın afettt... kız bi tane mi çirkin olmaz ya şu topikte... eheheheheh

babuş'um. şikerler harika. kutu muhteşem. sanırım mikisinden de yapcam ben. ehehehehehehehhee. kıskanmak gibi olmasın da

dün azoş sarışın olunca dünürümü kıskandım hemencik bende koyayım bi sarısından dedim.muhahah kıskancım benn...şimdik de babuşun sekerleri copy yapcam..göstermeyin banaaa.hepsini kıskanır kıskanır yaparım...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

olmamı be yaa olmamı hiç:sila:çok şopar olmuş:nanik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İnşallah öyledir canım.Farketmeden birden çıktığına göre ben de öyledir diye düşünüyorum...Ama evhamlılık zor işte :ajan:

yaa öyle bir dönemdeyizki herbişeyi inceler sonrada ondan bir mana çıkarır olduk canım ben eminimki hepimizde o vardır yanlız değilsin yani:panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Anladım canımcım..,
Bende hastane için bebek çikolataları sipariş vercem.
Mevlütüde kısmetse haziran gibi yapmayı düşünüyoruz.
O zaman bakarım artık..

ben de aslında hastane için kurabiye düşünüyordum ama zahmetli geldi, sonradan buna karar verdim...

valla ben özellikle kutulara bayıldım hatta copy yapıp sipariş verebilirim.

sen o gögsüne dikkat et canım doktoruna danısarak istersen o gögüs kremlerinden sürmeye basla.o catlaklardan cok ceken arkadasım oldu.şimdiden al önlemini hassaslar demek ki.

Kutular güzelmiş yapıldıktan sonra daha da içime sindi benim, tavsiye ederim :)
Ben de kullanmayı düşünüyorum göğüs kremini alayım olmazsa...

YAp babuş yap, kutuları özellikle tavsiye ediyorun ben umduğumdan güzel çıktılar...

Bencede önemli bişey değildir canım..
Gögüslerimiz bi tuhaf oldu, karardı bi değişik oldu..
Gögüsden laf açılmışken ben 34. haftadan sonra gögüs içi yaraları için krem kullanacağım. Lonsinoh marka kremi aldım..

Ben de bugün sipariş vereyim diyorum.
34ten sonra mı kullanacaksın peki doktorun mu öyle tavsiye etti?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa o değilde dün tetenoz aşımın 2.dozunu vuruldum dün bişey yoktu kolumda bu sabah kalktığımdan beri ağrı yapıyor kaldıramıyorum kolumu rahatçaaa benmiyim bir tuaf anlamadım yok yok ben tuafım millete hemen etki yapan şey beni resmen kandırdı 24 saat sonra etkisini gösterdi buda sağ gösterip sol vurdu:zopa::zopa:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün azoş sarışın olunca dünürümü kıskandım hemencik bende koyayım bi sarısından dedim.muhahah kıskancım benn...şimdik de babuşun sekerleri copy yapcam..göstermeyin banaaa.hepsini kıskanır kıskanır yaparım...

Yap yap nazom, copy paste yap hatta :zonk: :D

yaa öyle bir dönemdeyizki herbişeyi inceler sonrada ondan bir mana çıkarır olduk canım ben eminimki hepimizde o vardır yanlız değilsin yani:panter:

Ay sorma zaten evhamlıydım, hepten deliliğe vurdum bu ara :acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de aslında hastane için kurabiye düşünüyordum ama zahmetli geldi, sonradan buna karar verdim...

Kutular güzelmiş yapıldıktan sonra daha da içime sindi benim, tavsiye ederim :)
Ben de kullanmayı düşünüyorum göğüs kremini alayım olmazsa...

YAp babuş yap, kutuları özellikle tavsiye ediyorun ben umduğumdan güzel çıktılar...

Ben de bugün sipariş vereyim diyorum.
34ten sonra mı kullanacaksın peki doktorun mu öyle tavsiye etti?

Canımcım doktoruma sormadım, cumartesi sorarım.
Benim arkadaşalrım önerdi bi sorun olmuyor diye biliyorum..Sende bir sor doktoruna..
Gögüslerde kanama olunca emzirmek çok zor oluyormuş..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İnşallah öyledir canım.Farketmeden birden çıktığına göre ben de öyledir diye düşünüyorum...Ama evhamlılık zor işte :ajan:

babuş!!! bişi olmz sivilce çıkmıştır, yara çıkmıştır bişi olmuştur. takma kafana böyle ufak işleri ama. sen boynumu görsen şoka gireceksin o zaman.

bence sen hep sarışın ol. sen sarışınsın hatun anladım ben. senin rengin sarı saç. sarı saçlı olmak için doğmuşsun sen.

aynen azo ne yapıyorsa ondan yapacam ben de. babuşun şekerlkerinden de yapıcam ama onar da süper olmuış. hatta o buyuk süse hiç girmiyim diyorum çünkü ben sıkılırım onu yaparken kesin. vereyim kutuda şekeri bonibonu lolipopo tamamdır da

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Günaydın canım beğendiğine sevindim :)

Hayatındaki tüm atraksiyonu katmışın rüyaya :D Hayrolsun inşallah :D

ewet ewet atraksiyon aradığım kelime.. o neydi be teröristin elinden cadı hişmıyla bi silah alışım vardı adam bana teröristlik teklif edecekti nerdeyse:kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kız olar mı mine hanım süper bir kadındı bende çok memnundum ondan ama ayrıldı altay beyi görmedim ama gazan mübarek ola bacım sezoşcu onun diğer bi lakabııı sezoşcu altay
o adamda epey ciddi bi herif ama iyiymiş prof yani

kız benim arkadaşımın bütün sülalesini Altay doğurttu
en az 15-20 kişi falan
2 kişi sezeryan gerisi normal
o da birinde ters
diğerinde de açılma olmamasından kaynaklı
ama ben arada başka bi dra gitmiştim
bebeğin doğuma kadar dönmezse normal yapamazsın ters duruyo demişti
bilmiyorum yani kısmet işi
hangisi hayırlısıysa o olsun

biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...

oy maşallah bebişine ne güzel kg almış
Allah nazarlardan saklasın canım

Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9585

Ekli dosyayı görüntüle 9586

Ekli dosyayı görüntüle 9587

Ekli dosyayı görüntüle 9588

Ekli dosyayı görüntüle 9589

çok güzel canım Allah güle güle dağıtmayı nasip etsin inşallah

Kızlar göğüs ucunda çatlama olan var mı?
Dün banyo yaparken fark ettim de sanırım benim göğüs ucum hafiften çatlayıp kanamış, kurumuş minik bir siyahımsı kabukcuk olmuş…

zyağ sürmeye başla istersen kreme başlayana kadar

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Gögüsden laf açılmışken ben 34. haftadan sonra gögüs içi yaraları için krem kullanacağım. Lonsinoh marka kremi aldım..

Sen beni bi tanısan görsen bu enerjiyi görcen zaten müyendisim atom karınca gibiydim tey gidin günler terayağ peynir üretim labaratuvar kaşar imalat sevkiyat hepsine bir anda yetişir hiçbir işimi aksatmazdım reklamda yapayım bacımmm izmirde 2 firmada çalıştım birinde halen resimlerim bilem duruyi :( altınköy die bir firma ve balkan süt ahhhh ahhh içim yanıyor mesleğime duyduğum aşk beni öldürecekkkk zaar seni görünce içim kıpırdanıyo çok şanslısın işini yapabildiğin için :aglayan:

:zonk: aynen ya tosturuk maşallah boğum boğum tontik bir bebek olcak rabbimin izniyle...

günaydınnnn büyür annesi şimdi bi daha gidince gör 1300grdan az çıkmayacak

vahhhh cnm dikkat et kendine aslıyla ikiniz askerlikle ilgili epey zor durumdasınız...

gökçemin pc bozukta sayfaların hepsine cvp veremiyo 15dkda bi sayfası açılıyo oda uzaktan takip ediyo idare ediyoz taklumm

ewet şanslıyım canım bir iş kurarasam ilk ortaklık teklifim sana olacak atom karıncam benim:foto:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...

iyi haberlerine sevindim little...maşallah oğluna da, ama keşke normal rapor vereydi doktorun, şimdi erken de gelse oğlun aktarabileceğin hafta daha az olacak, oysa sen doğumdan sonra oğlunla daha çok vakit geçirmek için bunca sıkıntı çekmiştin, neyse bundan sonra dinlenirsin artık bol bol, vaktini bekler inşallah miniğin de.

Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9585

çok güzelller, güle güle dağıt :)
Kızlar göğüs ucunda çatlama olan var mı?
Dün banyo yaparken fark ettim de sanırım benim göğüs ucum hafiften çatlayıp kanamış, kurumuş minik bir siyahımsı kabukcuk olmuş

bende de var çatlamalar göğüste.

kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?:ajan:

burun kanaması henüz yaşamadım nazo ben.

ben bu kremi aldım ama sürmesi hiç kolay değil, benimki mi bozuk bilmiyorum, içinden çıkmıyo bi türlü, sanki donmuş gibi, orjinali mi böyle, benimkinde mi bi tuhaflık var bilmiyorum, alınca haber etsenize bana da.

herkese günaydınnnn bu arada :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay kızlar hıza şok oldum dün aldığım şapkalı tulum vardı ya
şimdi geldi kargo
ve çok güzellllllllll :1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canımcım doktoruma sormadım, cumartesi sorarım.
Benim arkadaşalrım önerdi bi sorun olmuyor diye biliyorum..Sende bir sor doktoruna..
Gögüslerde kanama olunca emzirmek çok zor oluyormuş..

Ben de bi sorarım canım o zaman.Ama arkadaşlarımdan çok tavsiye eden oldu bana da....Zaten hassas göğüslerim sanırım ben çok çekerim o çatlaklardan önlem almazsam...

çok güzel canım Allah güle güle dağıtmayı nasip etsin inşallah

zyağ sürmeye başla istersen kreme başlayana kadar

Amin canım teşekkürler.
Dün yağ sürdüm işte krem alana kadar yumuşatsın dedim.
Cidden de o kabuğumsu şey ufalmış biraz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar