Günaydın canım...Son halleri bu olmayabilir, belki değişiklik yapabiliriz, dün aklıma o şekilde geldi hemen o şekilde bağladım size göstereyim diye.
Günaydın yevrım nöörüyon?
calmdown az konuşmuyoruz kız seninle. hatta bak dün sana" senden de o elektriği alıyoruz" dedik ya daha ne istiyosun hatun.
sağa da günaydın tipsiz. şekerler harika... lidilin bebişi şahane, tosunuk resmen.
günaydınnnn kızlarrrr....
blucum şekerlerine bayıldımmmmm belki bende bundan alırım
littlecim yaaa maşallah kuzuna ne kadar büyümüş 2 kg üstünü görünce gözüm fırladın yerinden maşallah vallabenimkisi sadece 800 gr
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın
canım önce geçmiş olsun.sonrada tosun paşayı sağlıkla kucağına al insallah..maşallah diyelim tosuncuğabiz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...
canım cok güzel olmuss.hepsi cok güselll.zaten melekler cok güzeldi.kutular cok güzel fikir olmus ellerine sağlık.güle güle dağıt insallah.Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9585
Ekli dosyayı görüntüle 9586
Ekli dosyayı görüntüle 9587
Ekli dosyayı görüntüle 9588
Ekli dosyayı görüntüle 9589
mucuksss.günaydınn bebişim.maşallahhhhhhhh. oğulcuk değil tosuncuk valla.
bebişimmmmmmmmmmm... eheheheheh anladın sen.
bu arada günaydınlar hatun kısmısı...
ayy nazomda burdaymış hoşgeldin günaydın nazommm
günaydınnnn kızlarrrr....
littlecim yaaa maşallah kuzuna ne kadar büyümüş 2 kg üstünü görünce gözüm fırladın yerinden maşallah vallabenimkisi sadece 800 gr
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın
seninkiler de güzel olmuş azelyanınkinden mi esinlensem seninkini mi çalsam acaba:sila:
kızlar acayip rüyalar gördüm gece walla silahlar teröristler vardı bi savaşıyrm sormayınbedelli askerlikle kafayı çok bozdum sanırım bi de o savaşın içinde iki kız bebek gördüm hamileliğide katmışım yani rüyama :kahkaha:kendimden korkuyyorum kafayı sıyırmadan bi doğursaydım:kahkaha:
sana da günaydın aslıcım...
bundan sonra yazılarımı kırmızı yapıcam... böylelikle yazımın rengi de huysuz ve şuh kadın imajımı destekleyecek. hı hı evet...
aldın da hatun kişi sana dün çok laf attım azelya üzerinden komikçe seylerdi ama görmedin sanırım:uzgun:
kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?
canım önce geçmiş olsun.sonrada tosun paşayı sağlıkla kucağına al insallah..maşallah diyelim tosuncuğa
canım cok güzel olmuss.hepsi cok güselll.zaten melekler cok güzeldi.kutular cok güzel fikir olmus ellerine sağlık.güle güle dağıt insallah.
mucuksss.günaydınn bebişim.
bugün sabahtan dikileyim basınıza dedim canım.bakim ne kaynatıyosunuz dieeky:
Sen beni bi tanısan görsen bu enerjiyi görcen zaten müyendisim atom karınca gibiydim tey gidin günler terayağ peynir üretim labaratuvar kaşar imalat sevkiyat hepsine bir anda yetişir hiçbir işimi aksatmazdım reklamda yapayım bacımmm izmirde 2 firmada çalıştım birinde halen resimlerim bilem duruyisüpersin senin enerjin var ya iki fabrikaya yeterben bugünlerde biraz durgunlaştım bak senle aşka geleceğim:sila:
:zonk: aynen ya tosturuk maşallah boğum boğum tontik bir bebek olcak rabbimin izniyle...calmdown az konuşmuyoruz kız seninle. hatta bak dün sana" senden de o elektriği alıyoruz" dedik ya daha ne istiyosun hatun.
sağa da günaydın tipsiz. şekerler harika... lidilin bebişi şahane, tosunuk resmen.
günaydınnnn büyür annesi şimdi bi daha gidince gör 1300grdan az çıkmayacakgünaydınnnn kızlarrrr....
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın
vahhhh cnm dikkat et kendine aslıyla ikiniz askerlikle ilgili epey zor durumdasınız...seninkiler de güzel olmuş azelyanınkinden mi esinlensem seninkini mi çalsam acaba:sila:
kızlar acayip rüyalar gördüm gece walla silahlar teröristler vardı bi savaşıyrm sormayınbedelli askerlikle kafayı çok bozdum sanırım bi de o savaşın içinde iki kız bebek gördüm hamileliğide katmışım yani rüyama :kahkaha:kendimden korkuyyorum kafayı sıyırmadan bi doğursaydım:kahkaha:
aldın da hatun kişi sana dün çok laf attım azelya üzerinden komikçe seylerdi ama görmedin sanırım:uzgun:
Yok canım uzun süre saklamayı planlamıyorum.Muhtemelen bonibonları şekerleri servis etmeden kısa süre önce-aynı gün koyarız...
kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?
Benim birkaç kez yoğun kanama değil de kılcal kan parçalarının gelmesi şeklinde olmuştu ama şimdi olmuyor.
Ama gebelikte normal kabul ediliyor…
Benim de kafama şu göğsümde çıkan şey takıldı. Keyfimi kaçırdı.
Ne olduğunu da anlamadım göğüs ucunda bi siyah nokta. İnce et benlerinin ucu kanar kurur siyahlaşır ya öyle sanki.
Söylemesi ayıp olmasın ben hiç fark etmedim de eşim diyo ki orası zaten tahriş olmuş, çatlamıştı yara olacak gibiydi kanamış kurumuş demek takma.
Bana takma diyo :acep:
Canım bebek şekerleri çok güzel, kutuda çok güzel olmuş..
Ben çok beğendim..
Kutudaki şekerleri mevlüttemi dağıtacaksın yoksa doğumdamı..
Benim birkaç kez yoğun kanama değil de kılcal kan parçalarının gelmesi şeklinde olmuştu ama şimdi olmuyor.
Ama gebelikte normal kabul ediliyor…
Benim de kafama şu göğsümde çıkan şey takıldı. Keyfimi kaçırdı.
Ne olduğunu da anlamadım göğüs ucunda bi siyah nokta. İnce et benlerinin ucu kanar kurur siyahlaşır ya öyle sanki.
Söylemesi ayıp olmasın ben hiç fark etmedim de eşim diyo ki orası zaten tahriş olmuş, çatlamıştı yara olacak gibiydi kanamış kurumuş demek takma.
Bana takma diyo :acep: