2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Günaydın canım...Son halleri bu olmayabilir, belki değişiklik yapabiliriz, dün aklıma o şekilde geldi hemen o şekilde bağladım size göstereyim diye.

Günaydın yevrım nöörüyon?

seninkiler de güzel olmuş azelyanınkinden mi esinlensem seninkini mi çalsam acaba:sila:
kızlar acayip rüyalar gördüm gece walla silahlar teröristler vardı bi savaşıyrm sormayın :ajan:bedelli askerlikle kafayı çok bozdum sanırım bi de o savaşın içinde iki kız bebek gördüm hamileliğide katmışım yani rüyama :kahkaha:kendimden korkuyyorum kafayı sıyırmadan bi doğursaydım:kahkaha:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
calmdown az konuşmuyoruz kız seninle. hatta bak dün sana" senden de o elektriği alıyoruz" dedik ya daha ne istiyosun hatun.

sağa da günaydın tipsiz. şekerler harika... lidilin bebişi şahane, tosunuk resmen.

aldın da hatun kişi sana dün çok laf attım azelya üzerinden komikçe seylerdi ama görmedin sanırım:uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınnnn kızlarrrr....
blucum şekerlerine bayıldımmmmm belki bende bundan alırım :)
littlecim yaaa maşallah kuzuna ne kadar büyümüş 2 kg üstünü görünce gözüm fırladın yerinden maşallah valla:)benimkisi sadece 800 gr:):)
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın

sana da günaydın aslıcım...

bundan sonra yazılarımı kırmızı yapıcam... böylelikle yazımın rengi de huysuz ve şuh kadın imajımı destekleyecek. hı hı evet...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...
canım önce geçmiş olsun.sonrada tosun paşayı sağlıkla kucağına al insallah..maşallah diyelim tosuncuğa :D
Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9585

Ekli dosyayı görüntüle 9586

Ekli dosyayı görüntüle 9587

Ekli dosyayı görüntüle 9588

Ekli dosyayı görüntüle 9589
canım cok güzel olmuss.hepsi cok güselll.zaten melekler cok güzeldi.kutular cok güzel fikir olmus ellerine sağlık.güle güle dağıt insallah.
maşallahhhhhhhh. oğulcuk değil tosuncuk valla.

bebişimmmmmmmmmmm... eheheheheh anladın sen.

bu arada günaydınlar hatun kısmısı...
mucuksss.günaydınn bebişim.
ayy nazomda burdaymış hoşgeldin günaydın nazommm:)

bugün sabahtan dikileyim basınıza dedim canım.bakim ne kaynatıyosunuz diee :eek:ky:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?:ajan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
littlecim yaaa maşallah kuzuna ne kadar büyümüş 2 kg üstünü görünce gözüm fırladın yerinden maşallah valla:)benimkisi sadece 800 gr:):)
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın

Günaydın canım beğendiğine sevindim :)

seninkiler de güzel olmuş azelyanınkinden mi esinlensem seninkini mi çalsam acaba:sila:
kızlar acayip rüyalar gördüm gece walla silahlar teröristler vardı bi savaşıyrm sormayın :ajan:bedelli askerlikle kafayı çok bozdum sanırım bi de o savaşın içinde iki kız bebek gördüm hamileliğide katmışım yani rüyama :kahkaha:kendimden korkuyyorum kafayı sıyırmadan bi doğursaydım:kahkaha:

Hayatındaki tüm atraksiyonu katmışın rüyaya :D Hayrolsun inşallah :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sana da günaydın aslıcım...

bundan sonra yazılarımı kırmızı yapıcam... böylelikle yazımın rengi de huysuz ve şuh kadın imajımı destekleyecek. hı hı evet...

yakışır sanada birde kırmızı oje sür birde en parlamentinden sigara yak diycem şuhluğuu tamamla diycemde oje kısmısı uyarda sigara olmaz şindik..sen şuhluğunu sadece kırmızı yazıyla tamamla şekercan:eek:ky::eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aldın da hatun kişi sana dün çok laf attım azelya üzerinden komikçe seylerdi ama görmedin sanırım:uzgun:

bebişim benim pc bozuk. ben diğer geçilen sayfayı göremıyorum. görmek istesem açılması 15 dakika da oluyor. o yüzden önümde ne varsa o nu okuyorum ancak öyle dahil oluyorum konulara.

teyyy teyy bilmiyon konuşuyon...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bişiy sorcam size benim bi kaç gündür sürekli burnum kanıyor ve öle kolay durmuyor.netten baktım hamilelikte normal kabul edilmiş ama canım sıkıldı işte.yarın doktor randevumuz var sorucam bakalım.böle burnu kanayan varmı bu ara?:ajan:

yaaa benim hiç dinmedi burun kanamam özelliklede sol tarafı kanıyor akşamları sor bakalım ne zaman sona ercekmiş nazom yaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım önce geçmiş olsun.sonrada tosun paşayı sağlıkla kucağına al insallah..maşallah diyelim tosuncuğa :D

canım cok güzel olmuss.hepsi cok güselll.zaten melekler cok güzeldi.kutular cok güzel fikir olmus ellerine sağlık.güle güle dağıt insallah.

mucuksss.günaydınn bebişim.

bugün sabahtan dikileyim basınıza dedim canım.bakim ne kaynatıyosunuz diee :eek:ky:

Günaydın canım, çok teşekkürler, beğenmenize seviniyorum valla :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
süpersin senin enerjin var ya iki fabrikaya yeter:vecihi:ben bugünlerde biraz durgunlaştım bak senle aşka geleceğim:sila:
Sen beni bi tanısan görsen bu enerjiyi görcen zaten müyendisim atom karınca gibiydim tey gidin günler terayağ peynir üretim labaratuvar kaşar imalat sevkiyat hepsine bir anda yetişir hiçbir işimi aksatmazdım reklamda yapayım bacımmm izmirde 2 firmada çalıştım birinde halen resimlerim bilem duruyi :( altınköy die bir firma ve balkan süt ahhhh ahhh içim yanıyor mesleğime duyduğum aşk beni öldürecekkkk zaar seni görünce içim kıpırdanıyo çok şanslısın işini yapabildiğin için :aglayan:
calmdown az konuşmuyoruz kız seninle. hatta bak dün sana" senden de o elektriği alıyoruz" dedik ya daha ne istiyosun hatun.

sağa da günaydın tipsiz. şekerler harika... lidilin bebişi şahane, tosunuk resmen.
:zonk: aynen ya tosturuk maşallah boğum boğum tontik bir bebek olcak rabbimin izniyle...
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın
günaydınnnn büyür annesi şimdi bi daha gidince gör 1300grdan az çıkmayacak
vahhhh cnm dikkat et kendine aslıyla ikiniz askerlikle ilgili epey zor durumdasınız...

gökçemin pc bozukta sayfaların hepsine cvp veremiyo 15dkda bi sayfası açılıyo oda uzaktan takip ediyo idare ediyoz taklumm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yok canım uzun süre saklamayı planlamıyorum.Muhtemelen bonibonları şekerleri servis etmeden kısa süre önce-aynı gün koyarız...

Canım bebek şekerleri çok güzel, kutuda çok güzel olmuş..
Ben çok beğendim..
Kutudaki şekerleri mevlüttemi dağıtacaksın yoksa doğumdamı..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nazommm günaydınnnn
geçmişler olsun kız benim kanıyo heral çünkü sabahları farkediyorum burnum tıkalı oluyo burnumu temizlerken kanın kabuk tuttuğunu görüyorum :uzgun: ama normal olduğunu duymuştum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Benim birkaç kez yoğun kanama değil de kılcal kan parçalarının gelmesi şeklinde olmuştu ama şimdi olmuyor.
Ama gebelikte normal kabul ediliyor…
Benim de kafama şu göğsümde çıkan şey takıldı. Keyfimi kaçırdı.
Ne olduğunu da anlamadım göğüs ucunda bi siyah nokta. İnce et benlerinin ucu kanar kurur siyahlaşır ya öyle sanki.
Söylemesi ayıp olmasın ben hiç fark etmedim de eşim diyo ki orası zaten tahriş olmuş, çatlamıştı yara olacak gibiydi kanamış kurumuş demek takma.
Bana takma diyo :acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar sabah tartıldım...
31. haftadayım ve 13 kilo almışım..
azodan sonra en çok kilo alan benim galiba:uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benim birkaç kez yoğun kanama değil de kılcal kan parçalarının gelmesi şeklinde olmuştu ama şimdi olmuyor.
Ne olduğunu da anlamadım göğüs ucunda bi siyah nokta. İnce et benlerinin ucu kanar kurur siyahlaşır ya öyle sanki.
Söylemesi ayıp olmasın ben hiç fark etmedim de eşim diyo ki orası zaten tahriş olmuş, çatlamıştı yara olacak gibiydi kanamış kurumuş demek takma.

banada siyah dediğin için kurumuş bi leke gibi geldi hayatım baktın geçmedi gidersin bi cildiyeciye:sirin:bişiycik yoktur inşallah

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bencede önemli bişey değildir canım..
Gögüslerimiz bi tuhaf oldu, karardı bi değişik oldu..
Gögüsden laf açılmışken ben 34. haftadan sonra gögüs içi yaraları için krem kullanacağım. Lonsinoh marka kremi aldım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar