2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yuuh..töbe töbee bu adam birşey de almadığına göre gelmiş büyü yapmış gitmiş dicem şimdi olmicak bu ne bee

cnm calcak hiçbişi yokmus evde. bi tüfek varmmıs antika. o da buzdolabının arkasındaymıs ne alakaysa. 3 tane kücük tv varmıs ama cok eski modelmiş. burda yasamıyolar diye eski esyalarını koymuslar sırf. hadi igne ipligi gectimde kursun ne ayak yanii. olay yeri inceleme de sasırmıs bakmıslar bakmıslarr bu ne diye alıp gitmişler sonra

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cnm calcak hiçbişi yokmus evde. bi tüfek varmmıs antika. o da buzdolabının arkasındaymıs ne alakaysa. 3 tane kücük tv varmıs ama cok eski modelmiş. burda yasamıyolar diye eski esyalarını koymuslar sırf. hadi igne ipligi gectimde kursun ne ayak yanii. olay yeri inceleme de sasırmıs bakmıslar bakmıslarr bu ne diye alıp gitmişler sonra

filmlerdeki sapkın psikopat insanların yaptığı şeylere benziyo bu olay ya hayret bisey yani ne cins insanlar var..neyse sen cok takılma sürekli düşünme bunları..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Azonun bebek şekeri aldığı yerden sipariş verdim ya ben de.
Pazartesiden beri kargo gelmediği gibi telefonları da açmıyolar iyi mi :dertli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:cikolata::cikolata::cikolata:

noluyo kız? ne tıkınıyosun?

ben geldim kızlar.. dün gece üst kat komsuyu oglu ifade vermeye gitti diye esim eve cagırdı. yarım saat sözde. bişiler ikram ettik cay falan.. oglu da geldi sonra. esim gec olunca kapılarınında kilidi yok kalın isterseniz dedi. iyilikk bi yana daa boguvercektimm kocamı oracıkta.. kadın da zaten korkuyomuss atladı üstüne. arka odaya yorganlarını alıp geldiler yatak actık yattılar anne ogul.. bugün sabah kapı taktırcaklardı hala taktırmamıslar.. esim almam artık bu gece eve dedi. zaten hastayımm bende ugrasamam.. 20 dk lık yolda diger oglu oturuyoo. kapıyı acık bıraktıktan sonra bizdede kalsa eve girer yine hırsız yani.
adam evde calcak bişi bulamamıs.. ama kapı girisine 4 parca kursun bırakmıs gazete kagıdı üstüne. o hanii nazar için döktürülenlerden. kadın dedi ki bi ratafı böle pil arkası gibiymişş elektirk var gibi bi tarafında. polis te anlamamıs ne oldugunu. oturma odasına da igne iplikk yapmıs dikiş dikcek gibi. aklım ermedi ne olduguna ,amacına valla.
ben cok hastayım tüm bunların yanında. korkuncc nezleyimm nefes alamıyorum. gözümde akıyo. kronik oldum resmen. dün gece de hep kabus gördüm:ayk:

ahahahah giren evde çalacak bişi bulamayınca eğlenmek istemiş bence. oturmuş dikiş dikmiş, canı sıkılmış, tv kumandasınının pillerin dişlemiş rafa koymuş, gelmişken bi de fal bakayım kdemiş faln bakmış kendine.

hırsız değil bildiğin deli kız o. kaçın ordan siz.

şaka bi yana kocan da bi alem he. hamile kadına yatılı misafir :)) arada benimki de annelerine diyo "e geç oldu kalınnn" dıye ama gozgoze geldıgımız an o "ee geç oldu kalın" lafının sonlarına doğru sesi inceliyor baya...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
filmlerdeki sapkın psikopat insanların yaptığı şeylere benziyo bu olay ya hayret bisey yani ne cins insanlar var..neyse sen cok takılma sürekli düşünme bunları..

öyle valla aynen.. o bişi degilde merdiven yıkayann hatun vardı bizim. dün dedim ben hata içi olmadıklarını bi o bilir bi de bakkal cakkal.. adam evleri gözetlemiyosa. pis günahları boyunlarına. ama dün bakkal demiş kii kadının erkek kardesi hapisten yeni cıkmıs hırsızlıktan yatmıs.. günah almayalım dedim de içim ürperdi bu kadın her hafta benim kapıma geliyo. gecen salıdan beri gelmiyo gerci yine bi hafta kaynattı..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
danette yiyom ne yiyim canım her ne kadar şerbetli tatlılardan istese de yemiyom böyle uyduruk şeyleri yiyom işte tatlı diye hüüüü :( :hihi:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
öyle valla aynen.. o bişi degilde merdiven yıkayann hatun vardı bizim. dün dedim ben hata içi olmadıklarını bi o bilir bi de bakkal cakkal.. adam evleri gözetlemiyosa. pis günahları boyunlarına. ama dün bakkal demiş kii kadının erkek kardesi hapisten yeni cıkmıs hırsızlıktan yatmıs.. günah almayalım dedim de içim ürperdi bu kadın her hafta benim kapıma geliyo. gecen salıdan beri gelmiyo gerci yine bi hafta kaynattı..

şüpheleniyosan kadını gördüğünde sende bizde aldık önlemimizi tarzı şeyler söyle bari de gözü korksun ne diyim şimdi yada kesin çözüm taşının ordan ama taşınmak da hiç kolay değil hele bu halinde..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
noluyo kız? ne tıkınıyosun?

ahahahah giren evde çalacak bişi bulamayınca eğlenmek istemiş bence. oturmuş dikiş dikmiş, canı sıkılmış, tv kumandasınının pillerin dişlemiş rafa koymuş, gelmişken bi de fal bakayım kdemiş faln bakmış kendine.

hırsız değil bildiğin deli kız o. kaçın ordan siz.

şaka bi yana kocan da bi alem he. hamile kadına yatılı misafir :)) arada benimki de annelerine diyo "e geç oldu kalınnn" dıye ama gozgoze geldıgımız an o "ee geç oldu kalın" lafının sonlarına doğru sesi inceliyor baya...

deli mi bilmiyorum da ruh hastası anladımm:ayk: alttaki iki kata giren gündüz gözüyle tv nu bile götürmüştü. bu resmen sapık

esimde kalcaklarını tahmin etmedi.. kadın atlayınca yanii kapı acık burdada kalsanız girer gircek olduktan sonra dedi. hani diger oglunuzun evine gidebilirsiniz gibi falann. ama geri de dönemedii. allah günah yazmasın cok sinirlendim ya. ayıp sölemesi gazım da coktu dün bütün gece karnım sancıdı.. odada yapamadım kocam var dısarda yapamadım onlar orda yatıyo. zaten ufacık ev delirdim bütün gece:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
şüpheleniyosan kadını gördüğünde sende bizde aldık önlemimizi tarzı şeyler söyle bari de gözü korksun ne diyim şimdi yada kesin çözüm taşının ordan ama taşınmak da hiç kolay değil hele bu halinde..

dün leaderin söyledgi alarmdan taktıralım dedik. fiyatı da iyiymiş. 1 yıl burdayız cnm tasınamıyoruz maalesef.. :dertli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bilmem valla babuş. bak azo da gelmedi neden?

bence azo birmaxın sahibisi. aldı kaçtı paraları. reklamı da yaptı burda bi güzel ohhhhhhhh... sonra topuk...

:eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
eheheh bi tane halley yedim. pişman değilim ama. halleyin 10lusunun 10'ununu da yiyebilme kapasitesine sahibim.

:cikolata:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar