aşkolsun kızlar yaa, o kadar oda resmi paylaştım, kimse oralı olmadı :hihh: üstelik ilk defa resim paylaştım, oldu mu olacak mı derken kimse ilgilenmemiş
biliyom sitenin adınıda babuş b...x dimi ordan siparişvercem bende daha uygun fiyat ve çeşit başka yerde bulamadım... Bence puanlısı daha güsel kurdele ile daha bütünleşir die hayal ettim[sıze="3"]
güzel kutular var lidoş sitede.
Fiyatlar da uygun 0,35 krş tu tanesi.
Ama benim beğendiğim renk kalmamış ondan bekletmişler yeni parti gelir mi diye ama gelmemiş.gecikme ondan.
Yukarda anlattım bak,puanlısı nasıl sence?[/sıze]
[sıze="3"]
yok zaten aldığımda da delik var da ben düz beyazını beğenmiştim, ona takıldım kuşum ya.[/sıze]
aşkolsun kızlar yaa, o kadar oda resmi paylaştım, kimse oralı olmadı :hihh: üstelik ilk defa resim paylaştım, oldu mu olacak mı derken kimse ilgilenmemiş
[sıze="3"]aşkolsun kızlar yaa, o kadar oda resmi paylaştım, kimse oralı olmadı :hihh: üstelik ilk defa resim paylaştım, oldu mu olacak mı derken kimse ilgilenmemiş[/sıze]
kıs ben cok begendim, gülü gülü iyi günlerde kullanın seker........
Kız ben yazdım buraya. Sen yine mi kaçırdın babuş.
Hatta peresini de görümceye yıktım dedim ya.
Kutulardan hastaneye, azoşunkinin pempesini de mevlüde dedimdi ya, balık hafızalımısın anam.
Burada sayfalar çabuk çoğalıyor kaçıncı sayfada resim
ben gördümm şimdikkk ivetyt olur lila duvarlar ilen beyaz mobikya neden olmasın yavru kuş üzerinede ufak stikerlardan alırsın çok cicikli olarrr
bebişim ben begendım hatta bari sen duvarlarını fuşyaya boyat barı kız dıyecektım unuttum
hep kendilerine saklıyolar fıkırlerını bu zilliler.
Bu arada azo ahha bi köşede birmaxdan alınan şekerleri yerken görünmüş.
mersi mersi, ama ama benimkisi oğlancık, fuşya olmas kiii, zaten eflatun da içime sinmiyo ama bi daha boyatmayı gözüm basmadı, daha geçen yıl çektim boya sıkıntısını...
gelir gelir, ama aksilik olmuş seninkiazo da yok, gökçe haklı olabilir mi yoksam? :ayk:
saklarızzz ben çok hayal gücümü çalıştırıtorum aklıma şu anda bir fikir daha geldi gökçem şimdi benim eşim çorumlu yaa o kutuların içindeki çıtır çikolatalı badem şekerleri yerinde espirii ve değişik olsun die bişidaha yapablirim çorumdan çikolatalı beyaz siyah renkli irice leblebiler var tadları muhteşem ondan koysam dahada güsel olmaz mı? Hemide kimse öle bişi dağıtmamıştır nasıl fikir ama
Ekli dosyayı görüntüle 9533
Ekli dosyayı görüntüle 9534
Ekli dosyayı görüntüle 9535
canım çekti