Ah
Dolandırıldım mı ayol şindi
İyilik sağlık minnoşum nooolsun, ev topla çamaşır yıka ütü yap hastane hastane koştur bi taraftan kızın odası için renk seçmeye çalışSahi siz ne yapıyorsunuz odaları? Boya mı duvar kağıdı mı? Mobilyaları falan ne yaptınız? Ben aldım bir oda, 6 Aralıkta gelecek inşallah... Bu arada o kıskançlık hinlik minlik düşünüp icraata dökenler bu başlıkta barınamaz kuzuuuuuuuum :1:
napıyonuzzzz???
Sistem ve stok güncellemesi sebebiyle sipariş sistemleri kapalıymış pazartesiye kadar.
Ondan açmıyolar zaar.
Sistem ve stok güncellemesi sebebiyle sipariş sistemleri kapalıymış pazartesiye kadar.
Ondan açmıyolar zaar.
bebikom nıye gülüyn kız delüü..
bilmem ben bi düşün derim. tesadüfe bak... senin şekerler gelmii. ama zonun ki gelii. bi tane ornek yapıp bize gösteriii.
bence bi düşün derim ben.ky:
yaaaw canım sıkıldı aslıcan hiçbişi yapasım yok arada bana böle oluyo 2-3 gün iş yerinde bile moron gibi pcye bakıyorum aval aval aynı öle bir durumdayım öğleden beri... Hayırdır noldu?nerdeydin bacım?kimse beni sevmiyor bak cevap bilem vermediler bana:dertli::dertli::dertli:
[sıze="3"]
ulaştım kız ulaştım, bi sorun olmuş da ondan gecikmiş.
şimdi size bişi sorcam.
[sıze="3"]soruma geçiyorum.
şimdi ben şu kutudan sipariş etmiştim.
Deliklerinden bu kurdeleyi geçirip bağlayıp, o yuvarlak yerine de şu uğur böceklerinden yapıştırıcaktım.
Ekli dosyayı görüntüle 9526
Ekli dosyayı görüntüle 9527
Ekli dosyayı görüntüle 9528
ama bu sipariş ettiğim düz pembe kutudan kalmamış. Bunun beyaz üzerine pembe puanlısı varmış.
Bakın o da şunun pembesi oluyo.
Ekli dosyayı görüntüle 9529
direkt kendisinin resmi yok da, pembe puanı görmeniz için diğer bi şeklin pembe puanlısını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9530
ya o düz çok içime sinmişti şimdi bunu pek benimsemedim, nasıl olur sizce?
Onayladım ama içime pek sinmedi ya.
Moral verin bana hemen :ilknur:[/sıze]
yaaaw canım sıkıldı aslıcan hiçbişi yapasım yok arada bana böle oluyo 2-3 gün iş yerinde bile moron gibi pcye bakıyorum aval aval aynı öle bir durumdayım öğleden beri... Hayırdır noldu?
sor bakim bu kutulardan bende düşünüyorum bebek şekerinin yanı sıra içine çikolatalı bıldırcın yumurtasına benzeyen badem çekeri koycam 2-3 tane aldığı kadar artıkın bebek şekerinin yanında vercem nasıl olur sizce???
aşkımm bence güsel illa delikli istiyosan delgeçle deliver bence puanlısıda güsel
Soruma geçiyorum.
Şimdi ben şu kutudan sipariş etmiştim.
Deliklerinden bu kurdeleyi geçirip bağlayıp, o yuvarlak yerine de şu uğur böceklerinden yapıştırıcaktım.
Ekli dosyayı görüntüle 9526
Ekli dosyayı görüntüle 9527
Ekli dosyayı görüntüle 9528
Ama bu sipariş ettiğim düz pembe kutudan kalmamış. Bunun beyaz üzerine pembe puanlısı varmış.
Bakın o da şunun pembesi oluyo.
Ekli dosyayı görüntüle 9530
Direkt kendisinin resmi yok da, pembe puanı görmeniz için diğer bi şeklin pembe puanlısını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9529
Ya o düz çok içime sinmişti şimdi bunu pek benimsemedim, nasıl olur sizce?
Moral verin bana hemen :ilknur:
sen varya çok zilisin hiç habrım yok bunlardan hiç. ayrıca bayoldım bayıldım.
bende bundan yapacam banane...
Soruma geçiyorum.
Şimdi ben şu kutudan sipariş etmiştim.
Ya o düz çok içime sinmişti şimdi bunu pek benimsemedim, nasıl olur sizce?
Moral verin bana hemen :ilknur: