2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sistem ve stok güncellemesi sebebiyle sipariş sistemleri kapalıymış pazartesiye kadar.
Ondan açmıyolar zaar.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
İyilik sağlık minnoşum nooolsun, ev topla çamaşır yıka ütü yap hastane hastane koştur bi taraftan kızın odası için renk seçmeye çalış :) Sahi siz ne yapıyorsunuz odaları? Boya mı duvar kağıdı mı? Mobilyaları falan ne yaptınız? Ben aldım bir oda, 6 Aralıkta gelecek inşallah... Bu arada o kıskançlık hinlik minlik düşünüp icraata dökenler bu başlıkta barınamaz kuzuuuuuuuum :1:

selam, benim odam eflatun :) daha geçen sene boyattıydık evi. o yüzden boya yapmayacam, duvar kağıdı falan da bakmadık, pek süs merakımız yok galiba. ama mobilyayı beyaz aldım, kulpları ahşap bir de dolabın üstü ahşap. ekleyebildim mi acaba, deneme bir iki.

Ekli dosyalar

• w2.jpg
    w2.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 68

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ekleyebilmişim de bunun aynısı değil, dolap kapalı, ve şifoniyer yok, bir de yatak altı büyük çekmeceli.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
geçmişi okurken bi sürü alıntı da yapmıştım ama resim sevdasına düştüm, zaten o da küçük olmuş :ilknur:
ecrinn in yazdıklarını hatırlıyorum bi tek şimdi, bana da bi tuhaf geldi bıraktıkları şeyler, başka bişi çıkmasın altından :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bebikom nıye gülüyn kız delüü..

bilmem ben bi düşün derim. tesadüfe bak... senin şekerler gelmii. ama zonun ki gelii. bi tane ornek yapıp bize gösteriii.

bence bi düşün derim ben. :eek:ky:

ulaştım kız ulaştım, bi sorun olmuş da ondan gecikmiş.
şimdi size bişi sorcam.

Ekli dosyalar

• bmx120.jpg
    bmx120.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 46
  • bmx180.jpg
    bmx180.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
  • bmx196.jpg
    bmx196.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 41

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nerdeydin bacım?kimse beni sevmiyor bak cevap bilem vermediler bana:dertli::dertli::dertli:
yaaaw canım sıkıldı aslıcan hiçbişi yapasım yok arada bana böle oluyo 2-3 gün iş yerinde bile moron gibi pcye bakıyorum aval aval aynı öle bir durumdayım öğleden beri... Hayırdır noldu?
[sıze="3"]

ulaştım kız ulaştım, bi sorun olmuş da ondan gecikmiş.
şimdi size bişi sorcam.

sor bakim bu kutulardan bende düşünüyorum bebek şekerinin yanı sıra içine çikolatalı bıldırcın yumurtasına benzeyen badem çekeri koycam 2-3 tane aldığı kadar artıkın bebek şekerinin yanında vercem nasıl olur sizce???

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Soruma geçiyorum.
Şimdi ben şu kutudan sipariş etmiştim.
Deliklerinden bu kurdeleyi geçirip bağlayıp, o yuvarlak yerine de şu uğur böceklerinden yapıştırıcaktım.

bmx120.jpg
sm80.jpg
sry02.jpg

Ama bu sipariş ettiğim düz pembe kutudan kalmamış. Bunun beyaz üzerine pembe puanlısı varmış.
Bakın o da şunun pembesi oluyo.
bmx196.jpg

Direkt kendisinin resmi yok da, pembe puanı görmeniz için diğer bi şeklin pembe puanlısını koyuyorum.

bmx180.jpg

Ya o düz çok içime sinmişti şimdi bunu pek benimsemedim, nasıl olur sizce?
Onayladım ama içime pek sinmedi ya.
Moral verin bana hemen :ilknur:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]soruma geçiyorum.
şimdi ben şu kutudan sipariş etmiştim.
Deliklerinden bu kurdeleyi geçirip bağlayıp, o yuvarlak yerine de şu uğur böceklerinden yapıştırıcaktım.

Ekli dosyayı görüntüle 9526
Ekli dosyayı görüntüle 9527
Ekli dosyayı görüntüle 9528

ama bu sipariş ettiğim düz pembe kutudan kalmamış. Bunun beyaz üzerine pembe puanlısı varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 9529

direkt kendisinin resmi yok da, pembe puanı görmeniz için diğer bi şeklin pembe puanlısını koyuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9530

ya o düz çok içime sinmişti şimdi bunu pek benimsemedim, nasıl olur sizce?
[/sıze]

aşkımm bence güsel illa delikli istiyosan delgeçle deliver bence puanlısıda güsel

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yaaaw canım sıkıldı aslıcan hiçbişi yapasım yok arada bana böle oluyo 2-3 gün iş yerinde bile moron gibi pcye bakıyorum aval aval aynı öle bir durumdayım öğleden beri... Hayırdır noldu?

sor bakim bu kutulardan bende düşünüyorum bebek şekerinin yanı sıra içine çikolatalı bıldırcın yumurtasına benzeyen badem çekeri koycam 2-3 tane aldığı kadar artıkın bebek şekerinin yanında vercem nasıl olur sizce???

Güzel kutular var lidoş sitede.
Fiyatlar da uygun 0,35 krş tu tanesi.
Ama benim beğendiğim renk kalmamış ondan bekletmişler yeni parti gelir mi diye ama gelmemiş.Gecikme ondan.
Yukarda anlattım bak,puanlısı nasıl sence?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Soruma geçiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9526
Ekli dosyayı görüntüle 9527
Ekli dosyayı görüntüle 9528

Ama bu sipariş ettiğim düz pembe kutudan kalmamış. Bunun beyaz üzerine pembe puanlısı varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 9530

Direkt kendisinin resmi yok da, pembe puanı görmeniz için diğer bi şeklin pembe puanlısını koyuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9529

sen varya çok zilisin hiç habrım yok bunlardan hiç. ayrıca bayoldım bayıldım.

bende bundan yapacam banane...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen varya çok zilisin hiç habrım yok bunlardan hiç. ayrıca bayoldım bayıldım.

bende bundan yapacam banane...

Kız ben yazdım buraya. Sen yine mi kaçırdın babuş.
Hatta peresini de görümceye yıktım dedim ya.
Kutulardan hastaneye, azoşunkinin pempesini de mevlüde dedimdi ya, balık hafızalımısın anam.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Soruma geçiyorum.

Bence gayet guzel olur tatlım, icine sinsin merak etme....

bende kapagı olan kare bi kutu yaptırıyru ustunde de ayıcık gibi bişi vardı.. icinede iste bıldırcınlı seker (moda galiba) cukulata falan koyduruyorus.. oyle cok afili bişey degil ama işte ikram olur gelenlere.. zaten burda kim gelecekse oda ayrı bişey...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar