2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Böyle koyu kahveden daha açık, sütlü kahveden daha koyu bi kahvemsi gibi, ağaç gibi, değişik bişi. (Çok açıklayıcı oldu :deli: ) Boya düşünüyorum. Bi duvarı (yatağının olacağı duvar) yeşil, bi duvarı pembe, diğer 2 duvarı da krem düşünüyorum. Yeşilin üstüne sticker istiyorum. Az sonra Marshall ın sitesinden renk denemeleri yapiciiim -ciko

hımmm oda takımını beyaz aldıysan kesınlıkle fuşya yaptırt dıyecektım.

benım hep hayalimdi. kızım olurda bembeyaz takım alacaktım duvarları da fuşyaya boyatıp bi duvarı da daha mor yapacaktım. ahhhh ahhh olmadı.

teveccühünüz efem :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hımmm oda takımını beyaz aldıysan kesınlıkle fuşya yaptırt dıyecektım.

benım hep hayalimdi. kızım olurda bembeyaz takım alacaktım duvarları da fuşyaya boyatıp bi duvarı da daha mor yapacaktım. ahhhh ahhh olmadı.

İnşallah bir dahakine kız olur, hayallerini o zaman gerçekleştirirsin tatlım. Ben de ilk başta beyaz alayım diye düşünmüştüm ama, baktığım beyaz odalar nedense çok kokuyor geldi bana. Boyalarından mıdır nedir anlamadım... O yüzden vazgeçip böyle ağacı görünen takım aldım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
burnumun içi çekilyor yine feci. su içmekten de helak oldum burda.

19 lt'lik damacana görüntüsündeyim şu an.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İnşallah bir dahakine kız olur, hayallerini o zaman gerçekleştirirsin tatlım. Ben de ilk başta beyaz alayım diye düşünmüştüm ama, baktığım beyaz odalar nedense çok kokuyor geldi bana. Boyalarından mıdır nedir anlamadım... O yüzden vazgeçip böyle ağacı görünen takım aldım.

beyaz mobilyalara parlasınlar diye bi şey yapıyolar evet. benim mobilyam da hep beyaz inanır mısın 2,5 sene oldu evleneli hala kokar bana çekmecelerim falan.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Konuyu toplam 21 üye okuyor. (7 kayıtlı üye ve 14 misafir)
simurganka01, adengokce+, asliyrt+, bblau+, bebikommm+, pikecan+, tobe

Aboooooooooooooo bu ne beeee :durbun:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
burnumun içi çekilyor yine feci. su içmekten de helak oldum burda.

19 lt'lik damacana görüntüsündeyim şu an.

beyaz mobilyalara parlasınlar diye şey yapıyolar evet. benim mobilyam da hep beyaz inanır mısın 2,5 sene oldu evleneli hala kokar bana çekmecelerim falan.

Doğru söylüyorsun... Şimdi oturma odama yeni bi tv ünitesi yaptırıyorum, mat beyaz istedim onu bile. Boya istemiyorum üstünde. Bir de alerjik astımım ben, herkese 1 kokuyorsa bana 10 kokuyor :böö:

Sana da geçmiş olsun, hasta mısın da burnun çekiliyor yoksa hava kuru da o mu çarpıyo?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Doğru söylüyorsun... Şimdi oturma odama yeni bi tv ünitesi yaptırıyorum, mat beyaz istedim onu bile. Boya istemiyorum üstünde. Bir de alerjik astımım ben, herkese 1 kokuyorsa bana 10 kokuyor :böö:

Sana da geçmiş olsun, hasta mısın da burnun çekiliyor yoksa hava kuru da o mu çarpıyo?

kuruluktan sanırım. kanıyor falan.

bu dediğğin bana her gece oluyo ya burnumun içi kavruluyo sanki böyle büzülüyo gibi yanmakla acımak arası bi his veriyo cok gıcık :(

benım hoşuma gıdıyo kız o his. çekiliyo falan boyle. ehehehe

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya kızlar azo nerde???

Ben de onu soracaktım... :acep:

Kızlar ben şimdi çıkayım şu oda rengine karar vermem gerekiyor artık, çünkü hafta sonu kızımın odasındaki eşyaları çıkarmam ve haftaya da boyasını yaptırmam lazım ki, mobilyalar geldiğinde oda hazır olsun... Hepinizi kocaman kocaman öper, "BOL REYTİNGLİ" :cokkomik: günler dilerim :huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Kızlar ben şimdi çıkayım şu oda rengine karar vermem gerekiyor artık, çünkü hafta sonu kızımın odasındaki eşyaları çıkarmam ve haftaya da boyasını yaptırmam lazım ki, mobilyalar geldiğinde oda hazır olsun... Hepinizi kocaman kocaman öper, "BOL REYTİNGLİ" :cokkomik: günler dilerim :huhuu:

görüşürükkk hanfendü... kolay gelsin.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

iyi bak kendine seker, bye...........:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldim kızlar.. dün gece üst kat komsuyu oglu ifade vermeye gitti diye esim eve cagırdı. yarım saat sözde. bişiler ikram ettik cay falan.. oglu da geldi sonra. esim gec olunca kapılarınında kilidi yok kalın isterseniz dedi. iyilikk bi yana daa boguvercektimm kocamı oracıkta.. kadın da zaten korkuyomuss atladı üstüne. arka odaya yorganlarını alıp geldiler yatak actık yattılar anne ogul.. bugün sabah kapı taktırcaklardı hala taktırmamıslar.. esim almam artık bu gece eve dedi. zaten hastayımm bende ugrasamam.. 20 dk lık yolda diger oglu oturuyoo. kapıyı acık bıraktıktan sonra bizdede kalsa eve girer yine hırsız yani.
adam evde calcak bişi bulamamıs.. ama kapı girisine 4 parca kursun bırakmıs gazete kagıdı üstüne. o hanii nazar için döktürülenlerden. kadın dedi ki bi ratafı böle pil arkası gibiymişş elektirk var gibi bi tarafında. polis te anlamamıs ne oldugunu. oturma odasına da igne iplikk yapmıs dikiş dikcek gibi. aklım ermedi ne olduguna ,amacına valla.
ben cok hastayım tüm bunların yanında. korkuncc nezleyimm nefes alamıyorum. gözümde akıyo. kronik oldum resmen. dün gece de hep kabus gördüm:ayk:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben geldim kızlar.. dün gece üst kat komsuyu oglu ifade vermeye gitti diye esim eve cagırdı. yarım saat sözde. bişiler ikram ettik cay falan.. oglu da geldi sonra. esim gec olunca kapılarınında kilidi yok kalın isterseniz dedi. iyilikk bi yana daa boguvercektimm kocamı oracıkta.. kadın da zaten korkuyomuss atladı üstüne. arka odaya yorganlarını alıp geldiler yatak actık yattılar anne ogul.. bugün sabah kapı taktırcaklardı hala taktırmamıslar.. esim almam artık bu gece eve dedi. zaten hastayımm bende ugrasamam.. 20 dk lık yolda diger oglu oturuyoo. kapıyı acık bıraktıktan sonra bizdede kalsa eve girer yine hırsız yani.
adam evde calcak bişi bulamamıs.. ama kapı girisine 4 parca kursun bırakmıs gazete kagıdı üstüne. o hanii nazar için döktürülenlerden. kadın dedi ki bi ratafı böle pil arkası gibiymişş elektirk var gibi bi tarafında. polis te anlamamıs ne oldugunu. oturma odasına da igne iplikk yapmıs dikiş dikcek gibi. aklım ermedi ne olduguna ,amacına valla.
ben cok hastayım tüm bunların yanında. korkuncc nezleyimm nefes alamıyorum. gözümde akıyo. kronik oldum resmen. dün gece de hep kabus gördüm:ayk:

,
yuuh..töbe töbee bu adam birşey de almadığına göre gelmiş büyü yapmış gitmiş dicem şimdi olmicak bu ne bee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar