2012 Şubat Anneleri

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
gözün aydın şekerim. hayırlısı bakalım maşallah. ben 15 haftada öğrendim. erkekse direk açıyor zaten pipiyi mipiyi ne varsa ortalıkta dolaşıyor. kızlar daha geç gösteriyor... senin ki kaç haftalık?

Benim daha 14+6 10 gün önce erkek olabilir dedi dün de göremiyorum 2 hafta sonra gel dedi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hep kıskançlık hep kıskançlık. bi hinlik bi çekememezlik.

simurum senlen konuşacam artık bi tek... naber?

İyilik sağlık minnoşum nooolsun, ev topla çamaşır yıka ütü yap hastane hastane koştur bi taraftan kızın odası için renk seçmeye çalış :) Sahi siz ne yapıyorsunuz odaları? Boya mı duvar kağıdı mı? Mobilyaları falan ne yaptınız? Ben aldım bir oda, 6 Aralıkta gelecek inşallah... Bu arada o kıskançlık hinlik minlik düşünüp icraata dökenler bu başlıkta barınamaz kuzuuuuuuuum :1:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada fatoşun düğnkü bölümü çok tırttı. beğenmedim hiç. ta ki kerimciğim babasıuna baba dıyene kadar. ki o da son sahneydi zati.. :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu babuş varya acayıp kıskanç ben dıyım. bu sabah netten battanıye falan aldım ben. utanmadan demin bana daha guzel ve ucuzlarının satıldıgı bi sitenın linkini atıyor.

maksat beni delirtmek.

Ahahahaha sabah eşine attı fırçayı öğleden sonra da bana.
ahahahahahaah :zonk::kahkaha:
İyilik de yaramüür :ayk:

ehehh saol sekercim ama bebüke lop lop et, yag olsun tabee...

hmm.. benim sonuclarda
RBC: 3,69 (3,93-5,22) bu dusuk sanırım neki bu?
HGB: 12,6 811,2-15,7)bi bu normal
MCH34,1 (25,6-32,2) buda yuksek neyse...

idrarda bişey yokmus temizmiş...

kız cok tatlı bunlar...........

ben bayıldım buna.. gorsem bende alabülürdümmmm.......

rbc oksijen taşıyan kan hücreleri,
hgb de hemoglobin miktarı canım.
wbc de beyaz kan hücreleri.
düşüklükleri kansızlık lehine yorumlanıyor.

hep kıskançlık hep kıskançlık. bi hinlik bi çekememezlik.

simurum senlen konuşacam artık bi tek... naber?

Ahahahaha beni sildi babuşlo ya pattaniye yüzünden ahahahahaha :ayk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İyilik sağlık minnoşum nooolsun, ev topla çamaşır yıka ütü yap hastane hastane koştur bi taraftan kızın odası için renk seçmeye çalış :) Sahi siz ne yapıyorsunuz odaları? Boya mı duvar kağıdı mı? Mobilyaları falan ne yaptınız? Ben aldım bir oda, 6 Aralıkta gelecek inşallah... Bu arada o kıskançlık hinlik minlik düşünüp icraata dökenler bu başlıkta barınamaz kuzuuuuuuuum :1:

Bana dio simuşum banaaaaaaaaa :ayk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Benim daha 14+6 10 gün önce erkek olabilir dedi dün de göremiyorum 2 hafta sonra gel dedi.

erkek olabilir dediyse erkek olma olasılığı çok yüksek oluyor. ne dedi bu şimdi diyeceksin, valla önceki topiğimizden anladığım kadarıyla erkek olabiir denilen bebeklerin geneli erkek oluyor.

kız gibi denilenlerin bebeklerin bazıları da erkek çıktı.

erkek dediyise kız olma olasılığı düşük yani. ayrıca hayırlısı sağlıklısı nur topu gibi olanı seni bulsun.

oda takımın ne renk pikaçum?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
resim
1-postreply yaptıgında, ustte cıkan atac resmine tıkladıgında yukleyebiliyosun sanırım canımm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ahahahaha sabah eşine attı fırçayı öğleden sonra da bana.
ahahahahahaah :zonk::kahkaha:
İyilik de yaramüür :ayk:

rbc oksijen taşıyan kan hücreleri,
hgb de hemoglobin miktarı canım.
wbc de beyaz kan hücreleri.
düşüklükleri kansızlık lehine yorumlanıyor.

Ahahahaha beni sildi babuşlo ya pattaniye yüzünden ahahahahaha :ayk:

ahahahah babuş adam hergün o fırçalardan yiyo düşün. fırça konusunda iyiyim ama kabul et :)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
erkek olabilir dediyse erkek olma olasılığı çok yüksek oluyor. ne dedi bu şimdi diyeceksin, valla önceki topiğimizden anladığım kadarıyla erkek olabiir denilen bebeklerin geneli erkek oluyor.

kız gibi denilenlerin bebeklerin bazıları da erkek çıktı.

erkek dediyise kız olma olasılığı düşük yani. ayrıca hayırlısı sağlıklısı nur topu gibi olanı seni bulsun.

Amin canım sağol Allah razı olsun Cümlemizi bulsun inş..
Alış veriş yapmak için sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrensem yavaştan tek tük başlamak isterim. onun heyecanıda başka olur şimdi elim kolum bağlı bişey alamıyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
oda takımın ne renk pikaçum?

Böyle koyu kahveden daha açık, sütlü kahveden daha koyu bi kahvemsi gibi, ağaç gibi, değişik bişi. (Çok açıklayıcı oldu :deli: ) Boya düşünüyorum. Bi duvarı (yatağının olacağı duvar) yeşil, bi duvarı pembe, diğer 2 duvarı da krem düşünüyorum. Yeşilin üstüne sticker istiyorum. Az sonra Marshall ın sitesinden renk denemeleri yapiciiim -ciko

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Böyle koyu kahveden daha açık, sütlü kahveden daha koyu bi kahvemsi gibi, ağaç gibi, değişik bişi. (Çok açıklayıcı oldu :deli: ) Boya düşünüyorum. Bi duvarı (yatağının olacağı duvar) yeşil, bi duvarı pembe, diğer 2 duvarı da krem düşünüyorum. Yeşilin üstüne sticker istiyorum. Az sonra Marshall ın sitesinden renk denemeleri yapiciiim -ciko

gülü gülü kullanın tatlımmmmm:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar