2012 Şubat Anneleri

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
hımmmsss afedersinn ama yaa olur mu olmazmı siz onu deyin bana bakimm??? o şirin kutuların içine bunlardan koysam mahsat ağız tatlansın yanınada süslü lavantalı bebek şekerimide ayrı yapcam

Bence hoş olurda...Ne için bunlar... Konuyu kaçırdım:)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Liloş bak ben senin bu iletini hiç görmedim.
Odayı da görmemişim, o ara sanırım kazıklandım derdindeydim :D
Ehehehehe.
Oda çok minnak çıkmış ama gördüğüm kadarıyla çok kibar.
Ben ahşap+beyaz uyumuna bayılırım. Sağlıkla ve mutlulukla kullanmak nasip etsin Rabbim minnoşuna.

:))) mersi, ilk defa resim şeyettim de beceremedim zaar, kazıklanmamışın neyse ki, azonun da günahı yokmuş sanırım :cokkomik: :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
geçmişi okurken bi sürü alıntı da yapmıştım ama resim sevdasına düştüm, zaten o da küçük olmuş :ilknur:
ecrinn in yazdıklarını hatırlıyorum bi tek şimdi, bana da bi tuhaf geldi bıraktıkları şeyler, başka bişi çıkmasın altından :acep:

evett bana da garip geldii.. bütün gece kafa patlattık ama alaka kuramadık. polis te kuramamıs zaten.. biri büyümü yaptı dedi kocişş. kadın da bomba mı yaptılar acaba diyo. giren kesinn erkek olmalı cünkü evyeyle koca kapının heryerini kanırtmıs. baska da ne olabilir bişi anlamadık.. sinirim bozuk valla. tasınamıyoruz ya bide daha cok sinirleniyorum. neyse cnmm annem geldii. aksam bakarım size. öptümm hepinizii

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biliyom sitenin adınıda babuş b...x dimi ordan siparişvercem bende daha uygun fiyat ve çeşit başka yerde bulamadım... Bence puanlısı daha güsel kurdele ile daha bütünleşir die hayal ettim

hım şimdik anladım bence gayet güsel all babuşş

Heee o zaman sen de bundan al babuş :D
Ekiz olam senlen :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:))) mersi, ilk defa resim şeyettim de beceremedim zaar, kazıklanmamışın neyse ki, azonun da günahı yokmuş sanırım :cokkomik: :cokkomik:

Evet kazıklanmamışım neyse ki :)
O diil de görümceciim sponsor olmuştu şekerlere dedim helal etmedimi yoksam :D

Sahi azoş nerde ya, halen gelmedi, kızmaya başlıyorum he.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımmmsss afedersinn ama yaa olur mu olmazmı siz onu deyin bana bakimm??? o şirin kutuların içine bunlardan koysam mahsat ağız tatlansın yanınada süslü lavantalı bebek şekerimide ayrı yapcam

Ben de aynını düşündüm işte lidoş.
Erir mi aba bu drajeler acep?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Valla ben daha çok olduğu için böyle şeyleri düşünemiyorum daha emzik bile almadım. Cinsiyeti belli değil.
Fikir alıyorum işte yavaş yavaş.

valla sen sen ol azoş diye tabir ettiğimiz azelya adlı üyeden fikir alma şekerim. hatun bebeği 3 aylıkkne odasını düzdü. 5 aylıkken kıyafetlerini yıkadı kuruttu ütüledi. bebek 7 ayalıkken her şeyi tamamdı.

düşün çorap tutucusu bile var yavrusunun.

sen daha çok bizden fikir al. bak 8. ayıma gırecem nerdeyse hala yıkamadım yavrumun kıyafetlerini. çantam hazır degıl. :))) rahat ol relaxx.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Sanki mevlütte dağıtılsa olurmuş gibi geliyor...
Doğumdan sonra tebriğe gelenlere ne verilir bilmiyorum ama lokum falan tutulsada olurmuş gibi geldi çok fikrim yok yinede...
Ama tabi siz o şekilde düşünmüşseniz neden olmasın....

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
valla sen sen ol azoş diye tabir ettiğimiz azelya adlı üyeden fikir alma şekerim. hatun bebeği 3 aylıkkne odasını düzdü. 5 aylıkken kıyafetlerini yıkadı kuruttu ütüledi. bebek 7 ayalıkken her şeyi tamamdı.

düşün çorap tutucusu bile var yavrusunun.

sen daha çok bizden fikir al. bak 8. ayıma gırecem nerdeyse hala yıkamadım yavrumun kıyafetlerini. çantam hazır degıl. :))) rahat ol relaxx.

Azelyaya maşallah diyelim o zman....

Ama sende pek bi rahatmışın şekerim:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben geldim kızlar nazomla buluştuk ama hamburger yiyemedik birilerinin gözü kaldı zaar:hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar