canım çekti
hımmmsss afedersinn ama yaa olur mu olmazmı siz onu deyin bana bakimm??? o şirin kutuların içine bunlardan koysam mahsat ağız tatlansın yanınada süslü lavantalı bebek şekerimide ayrı yapcam
canım çekti
hımmmsss afedersinn ama yaa olur mu olmazmı siz onu deyin bana bakimm??? o şirin kutuların içine bunlardan koysam mahsat ağız tatlansın yanınada süslü lavantalı bebek şekerimide ayrı yapcam
Liloş bak ben senin bu iletini hiç görmedim.
Odayı da görmemişim, o ara sanırım kazıklandım derdindeydim
Ehehehehe.
Oda çok minnak çıkmış ama gördüğüm kadarıyla çok kibar.
Ben ahşap+beyaz uyumuna bayılırım. Sağlıkla ve mutlulukla kullanmak nasip etsin Rabbim minnoşuna.
geçmişi okurken bi sürü alıntı da yapmıştım ama resim sevdasına düştüm, zaten o da küçük olmuş :ilknur:
ecrinn in yazdıklarını hatırlıyorum bi tek şimdi, bana da bi tuhaf geldi bıraktıkları şeyler, başka bişi çıkmasın altından :acep:
Bence hoş olurda...Ne için bunlar... Konuyu kaçırdım
biliyom sitenin adınıda babuş b...x dimi ordan siparişvercem bende daha uygun fiyat ve çeşit başka yerde bulamadım... Bence puanlısı daha güsel kurdele ile daha bütünleşir die hayal ettim
hım şimdik anladım bence gayet güsel all babuşş
bence çok güzel olur, ben beğendim fikri. :cikolata:
Heee o zaman sen de bundan al babuş
Ekiz olam senlen
)) mersi, ilk defa resim şeyettim de beceremedim zaar, kazıklanmamışın neyse ki, azonun da günahı yokmuş sanırım
![]()
cnm bunlar ne için hastanede doğum tebriği için gelenlere dağıtmak için cnm
Heee o zaman sen de bundan al babuş
Ekiz olam senlen
Valla ben daha çok olduğu için böyle şeyleri düşünemiyorum daha emzik bile almadım. Cinsiyeti belli değil.
Fikir alıyorum işte yavaş yavaş.
valla sen sen ol azoş diye tabir ettiğimiz azelya adlı üyeden fikir alma şekerim. hatun bebeği 3 aylıkkne odasını düzdü. 5 aylıkken kıyafetlerini yıkadı kuruttu ütüledi. bebek 7 ayalıkken her şeyi tamamdı.
düşün çorap tutucusu bile var yavrusunun.
sen daha çok bizden fikir al. bak 8. ayıma gırecem nerdeyse hala yıkamadım yavrumun kıyafetlerini. çantam hazır degıl.)) rahat ol relaxx.