2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aşkolsun kızlar yaa, o kadar oda resmi paylaştım, kimse oralı olmadı :hihh: üstelik ilk defa resim paylaştım, oldu mu olacak mı derken kimse ilgilenmemiş :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

güzel kutular var lidoş sitede.
Fiyatlar da uygun 0,35 krş tu tanesi.
Ama benim beğendiğim renk kalmamış ondan bekletmişler yeni parti gelir mi diye ama gelmemiş.gecikme ondan.
Yukarda anlattım bak,puanlısı nasıl sence?
[/sıze]
biliyom sitenin adınıda babuş b...x dimi ordan siparişvercem bende daha uygun fiyat ve çeşit başka yerde bulamadım... Bence puanlısı daha güsel kurdele ile daha bütünleşir die hayal ettim
[sıze="3"]

yok zaten aldığımda da delik var da ben düz beyazını beğenmiştim, ona takıldım kuşum ya.
[/sıze]

hım şimdik anladım bence gayet güsel all babuşş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]aşkolsun kızlar yaa, o kadar oda resmi paylaştım, kimse oralı olmadı :hihh: üstelik ilk defa resim paylaştım, oldu mu olacak mı derken kimse ilgilenmemiş :([/sıze]

ben gördümm şimdikkk ivetyt olur lila duvarlar ilen beyaz mobikya neden olmasın yavru kuş üzerinede ufak stikerlardan alırsın çok cicikli olarrr

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kız ben yazdım buraya. Sen yine mi kaçırdın babuş.
Hatta peresini de görümceye yıktım dedim ya.
Kutulardan hastaneye, azoşunkinin pempesini de mevlüde dedimdi ya, balık hafızalımısın anam.

valla ben yoktum sanırım. ya da pcmın kafayı yedıgı gunlere denk geldıyse gorememişim demek ki. ama bayıldım bu fikre. hemen yap bı tane de bakayım ben de sipariş edeyim. akşamları yaparım vakıt gecer.

aşkolsun kızlar yaa, o kadar oda resmi paylaştım, kimse oralı olmadı :hihh: üstelik ilk defa resim paylaştım, oldu mu olacak mı derken kimse ilgilenmemiş :(

bebişim ben begendım hatta bari sen duvarlarını fuşyaya boyat barı kız dıyecektım unuttum :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bebişim ben begendım hatta bari sen duvarlarını fuşyaya boyat barı kız dıyecektım unuttum :(

:) mersi mersi, ama ama benimkisi oğlancık, fuşya olmas kiii, zaten eflatun da içime sinmiyo ama bi daha boyatmayı gözüm basmadı, daha geçen yıl çektim boya sıkıntısını...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hep kendilerine saklıyolar fıkırlerını bu zilliler.

Bu arada azo ahahahahahha bi köşede birmaxdan alınan şekerleri yerken görünmüş.

saklarızzz ben çok hayal gücümü çalıştırıtorum aklıma şu anda bir fikir daha geldi gökçem şimdi benim eşim çorumlu yaa o kutuların içindeki çıtır çikolatalı badem şekerleri yerinde espirii ve değişik olsun die bişidaha yapablirim çorumdan çikolatalı beyaz siyah renkli irice leblebiler var tadları muhteşem ondan koysam dahada güsel olmaz mı? Hemide kimse öle bişi dağıtmamıştır nasıl fikir ama

Ekli dosyayı görüntüle 9533

Ekli dosyayı görüntüle 9534

Ekli dosyayı görüntüle 9535

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:) mersi mersi, ama ama benimkisi oğlancık, fuşya olmas kiii, zaten eflatun da içime sinmiyo ama bi daha boyatmayı gözüm basmadı, daha geçen yıl çektim boya sıkıntısını...

erkekse ı ıhh olmaz. ama mobılya beyaz ne renk yaprsan yap kaldırır guzel durur. erkeklere de koyu lacivert tercıhım. bı duvar yıne aıklı koyulu mavi çizgili duvar kağıdı olabilir.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
attachment.php

Çok sade ve güzel ben de nasip olursa sade bişeyler istiyorum sadeliği seviyorum.:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gelir gelir, ama aksilik olmuş seninki :) azo da yok, gökçe haklı olabilir mi yoksam? :ayk:

Liloş bak ben senin bu iletini hiç görmedim.
Odayı da görmemişim, o ara sanırım kazıklandım derdindeydim :D
Ehehehehe.
Oda çok minnak çıkmış ama gördüğüm kadarıyla çok kibar.
Ben ahşap+beyaz uyumuna bayılırım. Sağlıkla ve mutlulukla kullanmak nasip etsin Rabbim minnoşuna.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
saklarızzz ben çok hayal gücümü çalıştırıtorum aklıma şu anda bir fikir daha geldi gökçem şimdi benim eşim çorumlu yaa o kutuların içindeki çıtır çikolatalı badem şekerleri yerinde espirii ve değişik olsun die bişidaha yapablirim çorumdan çikolatalı beyaz siyah renkli irice leblebiler var tadları muhteşem ondan koysam dahada güsel olmaz mı? Hemide kimse öle bişi dağıtmamıştır nasıl fikir ama

Ekli dosyayı görüntüle 9533

Ekli dosyayı görüntüle 9534

Ekli dosyayı görüntüle 9535

canım çekti :hihi:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
güzel fikir.

benim eşim de zonguldak'lı ben de kömür koyayım du kız. şaka bi yana hakikaten güzel fikir. bu arada öçorum leblebisi bi başka. ben bayıılırım leblebiye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar