öfff abicim ya hiç mi gelmıyo kendıne kokun ama yaaa... ya odaya bi abi girdi off offf yani. insan almaz mı bu kokuyu ya. yeminle koku ama gözle bile görülüyor yani. ay bayılazaaamm.
A

öfff abicim ya hiç mi gelmıyo kendıne kokun ama yaaa... ya odaya bi abi girdi off offf yani. insan almaz mı bu kokuyu ya. yeminle koku ama gözle bile görülüyor yani. ay bayılazaaamm.
bende turuncusundan aldım ne var yaniiiiAldım ben vallaha doritos yeşil olanından..Yemeyin siz kaka
Ben yeşili de çok severim
Ruffles da olur
Rekoru boşver dedi doktorlar, can boğazdan gelir yiyelim
Aha koyun gibi mi kokuyo yoksa
Aha koyun gibi mi kokuyo yoksa
bende turuncusundan aldım ne var yaniiiihep sen sebep oldun azo aklımda yoktu hiç benim...ama ben yanında bide ne aldırdım hadi sor sorrrr çayla birlikte yenir acaba nedir nedir
ky:
ky:
ky:
evet rufflesin sadeside güzel hakkaten kızzzz bak tühh keşke ondan aldırsaymışımben sana sorcam p.tesi bakalım kaç kg almışım senden azsam can boğazdan gelir diycenmi acaba hala bana
Ayyyy hoşbeş mi yoksa kızzzz...Hoşbeş ise söleme değilse söle
ben geldiiiiiimm...kızlar nasılsınsınız bebişler de siz de iyisinizdir inşallah ama benim boğazım acıyo ya hasta mı olcam ne
heeeee söylemeyim ozaman ammaa hoşbeş vallahaaaaaa
Hoşgeldinnnnn, naber? Boğazın acıyorsa hemen c vitaminine asıl..
Gıcık
Hoşgeldinnnnn, naber? Boğazın acıyorsa hemen c vitaminine asıl..
Gıcık
yaa benim burnum şiş bugün yaaa acaba hepmi böyle kalacak
HOŞGELDİN CNM HEMENCİK BİR MEYVESUYU SIK İÇben geldiiiiiimm...kızlar nasılsınsınız bebişler de siz de iyisinizdir inşallah ama benim boğazım acıyo ya hasta mı olcam ne
heeeee söylemeyim ozaman ammaa hoşbeş vallahaaaaaa
allah bu actıvıa yoğurdu çıkarandan razı olsun. kesin cennetlik ben diyim. varya ben bunun hep kayısılı olanından yıyordum faydasını bir türlü göremiyordum. 2 haftadır aynı saatlerde sadesini yiyorum. allah'ım hayatımda ilk defa 2 haftadır rahat tuvalete çıkabiliyorum. (maaşalah deyin kızlar. sizin için küçük ama benim için büyük bi adım bu. lütfen. )
Hamile şişliği mi acaba? Hani son aylarda yüzümüz gözümüz şişiyormuş ya, doğumdan sonra geçiyormuş.
bende turuncusundan aldım ne var yaniiiihep sen sebep oldun azo aklımda yoktu hiç benim...ama ben yanında bide ne aldırdım hadi sor sorrrr çayla birlikte yenir acaba nedir nedir
ky:
ky:
ky:
evet rufflesin sadeside güzel hakkaten kızzzz bak tühh keşke ondan aldırsaymışımben sana sorcam p.tesi bakalım kaç kg almışım senden azsam can boğazdan gelir diycenmi acaba hala bana
HOŞGELDİN CNM HEMENCİK BİR MEYVESUYU SIK İÇ
SENDE Mİ BRİTÜS YAAA GICIKMISIN SEN KIZIM?
AZOYLA BİR OLDUNUZ MEMİŞLERİM ŞİŞCEK SİZİN YÜZÜNÜZDEN :aglayan: