2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
allah bu actıvıa yoğurdu çıkarandan razı olsun. kesin cennetlik ben diyim. varya ben bunun hep kayısılı olanından yıyordum faydasını bir türlü göremiyordum. 2 haftadır aynı saatlerde sadesini yiyorum. allah'ım hayatımda ilk defa 2 haftadır rahat tuvalete çıkabiliyorum. (maaşalah deyin kızlar. sizin için küçük ama benim için büyük bi adım bu. lütfen. )

tey gidin kızlarrr actıva ozel bir yoğurt değil ki probiyotik bakteriler zaten normal yoğurttada var adam pazarlama zekasını kullanmış yarım kg yoğurt 1 tl iken 100grlık yoğurdu 1-1,5tlye kakalıyo bağırsak çalıştıran yoğurt die :D normal yoğurduda ye aşkım hergün wc alışkanlığı gelir hatta ben napıyom biliyomusunuz kayısı robottan geçiriyorum yoğurda atıyorum azda şeker koyuyorum ohh mis meyveli yoğurt gibi ve inanın daha çok probiyorik bakteri var normal yoğurtta ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bana öyle gibi geldi yaaa ince burnum top gibi olmuş bir kaç kişi daha dedi hakkaten baktım aynaya şiş bildiğin.yaaa hemile şişliği dediğin gibi geçmeyen olandan doğuma kadar(malesef:()yada tuzlu cips yedim ya hemen burnumda toplandı tuzu hahahahahehhahha

Ben çok istiyorum şişmek, yani dudaklarım şişsin istiyorum :D

Derim derim :D
Sen cips ye ben de şimdi bi tane ev yapımı poğaça lüplettim :)

Ayy ben de istiyorum ev yapımı poğaçaaaaaaaaa :nk:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

-hihhhhhhh siz likörmü içiyorsunuzzzzzz
-hemde nane likörü
-bayılırım(rahmetli adile naşit bir filminde böyle deyipte dikmişti ya likörü aklıma o geldi birden ne alakaysa:):)
ama bende poğaçaya bayılırım hemde evde yapıldıysa ve peynir+dereotluysaaa yaaaa neden işkence çektiriyoruz acaba birbirimizeeeee:hihi::hihi:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
nabersinizz hatun kısmıı:D ya bu kızım beni öldürcek yaa resmen çıkcak gibi atıoo tam orada 2 gündür korkutuo benii:D bazen istemsiz elim orda gezioum:D babası da dio acil çıkış kapısı arıoo diee :hihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bugün kalsiyum hapımı evde unuttuğum için yerine yanımda mevcut bulunan eleviti içtim. Elevit yerine de kalsiyumu içerim akşam diye.
Allahım ben o eleviti gece içmekle ne büyük akıllılık ediyomuşum.Öğle yemeğine müteakip içtiğim elevitten bu yana doymuyorum kardeşim. Yok böyle bişey.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bana öyle gibi geldi yaaa ince burnum top gibi olmuş bir kaç kişi daha dedi hakkaten baktım aynaya şiş bildiğin.yaaa hemile şişliği dediğin gibi geçmeyen olandan doğuma kadar(malesef:()yada tuzlu cips yedim ya hemen burnumda toplandı tuzu hahahahahehhahha

bugün benimde yüzüm şiş komple,yanaklarıma birşeyler tıkıştırmışım gibi görünüyor.. ulen tam bir çiko oldum haa :kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bugün kalsiyum hapımı evde unuttuğum için yerine yanımda mevcut bulunan eleviti içtim. Elevit yerine de kalsiyumu içerim akşam diye.
Allahım ben o eleviti gece içmekle ne büyük akıllılık ediyomuşum.Öğle yemeğine müteakip içtiğim elevitten bu yana doymuyorum kardeşim. Yok böyle bişey.

Hepsi elevitin suçu, ben de içiyom kesin ondan yoksa benim bi suçum yok :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

OHHHH. yiyin anasını satayı. şunu anladım ki hamilelikte alınan kiloların yemekle alakası yok. olsa idi ben şimdiye kadar 3-5 kilo almam lazımdı. bildiğiniiz rejim yapıyorum ya aylardır. ama 63 kiloyum. hatta 64 dıyelim biz o na. 63ün bi de 400 gramı da var.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
nabersinizz hatun kısmıı:D ya bu kızım beni öldürcek yaa resmen çıkcak gibi atıoo tam orada 2 gündür korkutuo benii:D bazen istemsiz elim orda gezioum:D babası da dio acil çıkış kapısı arıoo diee :hihi:

Hoşgeldin canım, benimkisi de korkutuyor bugün beni, acayip şekilde yaslanıyor, ara ara ürküyorum.

şişmiş dudağı napacan azoşum yaaaa...duran kocan durmaz olur söyleyim:zonk::zonk:

Nasıl yani kaçar anlamında mı? Yoksam saldırır anlamında mı :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
-hihhhhhhh siz likörmü içiyorsunuzzzzzz
-hemde nane likörü
-bayılırım(rahmetli adile naşit bir filminde böyle deyipte dikmişti ya likörü aklıma o geldi birden ne alakaysa:):)
ama bende poğaçaya bayılırım hemde evde yapıldıysa ve peynir+dereotluysaaa yaaaa neden işkence çektiriyoruz acaba birbirimizeeeee:hihi::hihi:
HEE SÜPERDİ OOO FİLM YAAA AMAN YARABBİ OFFF MİSSS

ANNESİ KAPAT ACİL ÇIKIS KAPISINI SENDE CNM:hihi:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
evet doğuma son bikaç hafta kala tanınmaz hale gelcez heralde... aha şu yuvarlanan kadın kim dicekler arkamızdan..:kahkaha:

benimde yataktan kalkış halim çok komik kocamdan tutunupta kalkıyorum gece uyku arasında adamın neresi denk gelirse tutuyorumki zaar geçen aşkım lütfen artık dedi oaramı buramı nere denk gelirse orayı tutup kalkıyon ama olmazki dedi utandım:):):):eek:ky::eek:ky:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
üf yaaa yemeğe gittims geldim alıntılarım gitmiş bidaha geri dönememmm
şirinlerimi beğeneni bende beğeneyim hemi :D

çok kötüsünüz pissiniz kakasınız
gittim çerezza peynir+soğan ve cola cola aldım :eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar