2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben çok istiyorum şişmek, yani dudaklarım şişsin istiyorum :D

Ayy ben de istiyorum ev yapımı poğaçaaaaaaaaa :nk:

Eheheh karşı masadaki arkadaş anasına yaptırmış getirmiş :D

Hepsi elevitin suçu, ben de içiyom kesin ondan yoksa benim bi suçum yok :D

evet ya nasıl bi hapsa...
psikolojik mi yoğusam bilemedim.

OHHHH. yiyin anasını satayı. şunu anladım ki hamilelikte alınan kiloların yemekle alakası yok. olsa idi ben şimdiye kadar 3-5 kilo almam lazımdı. bildiğiniiz rejim yapıyorum ya aylardır. ama 63 kiloyum. hatta 64 dıyelim biz o na. 63ün bi de 400 gramı da var.

Bence yemekle alakalı...Bence yane :D

ehehehehheh bana da dün sordu doktorum kan hapını eleviti bi de magnorumunu içiyosun di mi diye. evet dedim ama nasıl yalan. bu saatten sonra içsem faydası olur mu ki? kansızlık Allah korusun bebekte zeka geriliği yapıyomuş. ben bilmiyordum ve arada içtim kan hapını sadece. şimdi de bu korku çıktı başıma :( :acep:

Bana dün gittiğim Doktur bebeği kapsül beslemez aldığın gıdalar besler iyi beslen eleviti gün aşırı iç he mi dedi.
Kan hapı dediğin demir mi. ben de almadım onu daha.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anaaaaa daha ne istiyon kıııı ne güzel çok sempatik..:sirin::sirin:

HEE SEMPATİKMİŞ KOCA DUDAKLI OLMAYAN BİLEMEZZ O İŞİ
NE ZOR Bİ DURUMDUR SABAH KALKINCA HELE ŞNORKEL LASTİK GİBİ OLUYO BENİM DUDAKLAR İNENE KADAR 2 SAAT GEÇİYO
ZENCİLERLE YARIŞIRIM YANEEEE AĞZIMI ZOR KAPATIYOM YAAA:acep:
Ekli dosyayı görüntüle 9452

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Anaaaaa daha ne istiyon kıııı ne güzel çok sempatik..:sirin::sirin:

neresi sempatik be. şiş şiş dolanıyorum ortalıkta. bi de hepten şiştiler öfff.

ya kızlar vücudunuzda şişen tek yer yüzünüz kollarınız bacaklarınız mı başka yerlerde var mı :acep:
bana başka yerlerde şişiyomuş gibi geldi de...

tövbe bsimillah neresi kız örnek ver? :ayk:

ohh ne aala memleket
ben çıkamıyorum köklü çalıştığım için burda bi de daha iyisini sanırım bulamam
anca kovulursam giderim :D

sapıkçı ne laaa hahahahahahahahahha

senin dudaklar iffet'e benziiiii

ayıpçı ve sapıkçı işte. :) iffet derken? yok kız onun dudaklar biraz prizma. şekli bi garip.

sapukçuyum valla napim demek yıllardır gizlediğim hayellerimi kocamdan çıkartıyom tövbe tövbeeeeeee:):)siz örnek almayın emme +18 benim bu hareketler:)

:ayk::ayk: tımam.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
burnumun içi çekilyor sze de oluyor mu? kuruyor gibi. onra bi hışlıyorum hep kan ... ehehhee. hoşuma gidiyo ama.

yaa benimde ara ara hala burnum kanıyor daha doğrusu tam kanama değilde kılcal damar atıyorum sürekli dediğin gibi neden olurki acaba?birde ilk zamanlar oluyorduda geçmemesi doğalmıdır hocam?
doktoruma soruyormuşum gibi hissettim kızzz:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
NE ZOR Bİ DURUMDUR SABAH KALKINCA HELE ŞNORKEL LASTİK GİBİ OLUYO BENİM DUDAKLAR İNENE KADAR 2 SAAT GEÇİYO

Allah'ım sen bunlardan alıp bana vereydin ya zamanında :kahkaha:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:kahkaha::kahkaha: Kuku mu kız :kahkaha: Ay ben kendisini göremiyorum, bazenleri aynada görüyorum eski dostumu ama şişip şişmediğini farketmedim :D

eski dost haaa o eski dostu bende görmeyeli çok olduuuu:):)koptum yaaaaa..bende geçen annemle teldeydim annem sordu kızım rahmin büyüdümü diye evet yaa anne dedim hani sosisi 4e böler kızgın yağda kızartır çiçek gibi açar ya dedim eee dedi işte ona benziyor büyüdüde büyüdü açılmış gibi geliyor dedim:)
annem tamam sus sosisten soğuttun 2 dk da beni dedi:hihi::hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
eski dost haaa o eski dostu bende görmeyeli çok olduuuu:):)koptum yaaaaa..bende geçen annemle teldeydim annem sordu kızım rahmin büyüdümü diye evet yaa anne dedim hani sosisi 4e böler kızgın yağda kızartır çiçek gibi açar ya dedim eee dedi işte ona benziyor büyüdüde büyüdü açılmış gibi geliyor dedim:)

Hahahhaha :D Tarif mikemmel :D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

sosissssss :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Eheheh karşı masadaki arkadaş anasına yaptırmış getirmiş :D

evet ya nasıl bi hapsa...
psikolojik mi yoğusam bilemedim.

Bence yemekle alakalı...Bence yane :D

Bana dün gittiğim Doktur bebeği kapsül beslemez aldığın gıdalar besler iyi beslen eleviti gün aşırı iç he mi dedi.
Kan hapı dediğin demir mi. ben de almadım onu daha.

yok babuş yemekle alakalı değil benimki. bildiğin dikkat edıyorum ya. bundan önce hiç etmezdim ki ben :acep: yerdim yani sakınmadan. şimdi pilav makarna yemıyorum. çok canım ısterse azıcık alıyorum o kadar. sebzeyle gün geçirıyorum. ekmek sadece sabah kahvaltıda 2 dilim. bol bol su içiyorum salatamı meyvemı yıyorum daha napayım. (ha arada akşamları bazen çiko yıyorum. o başka)

hiç laf işte. bilmeyen anlamaz bacım...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ayy İffet dudak modelinden istiyom bendeee...Kola sürsem dudişime arı gelip sokar mı? :zonk:

arıyı bilmem ama :kahkaha:

ayıpçı ve sapıkçı işte. :) iffet derken? yok kız onun dudaklar biraz prizma. şekli bi garip.

o zaman yakın plan koy da görek

ne güzelsin kıııı :eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

nihaahuhauhuhaua bana büyümüş rahmin tanımını yap deseler kırk yıl düşünsem böyle muhteşem bi tanımlama yapamazdım iyi mi. nıahauhauahua

çiçek gibi açılan sosis benzeri rahim... ooo yeahhhh

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

rahim dediğiniz ne laa kuku muuu
rahim başka biryersi olmuyo mu
ama neresi bilmiyorum sormayın
ula Allah'a emanet hamile kaldık heee bi poh bilmiyoz :kahkaha: :kahkaha:
sosis gibi açılan yer nire nireeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar