2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benimde yataktan kalkış halim çok komik kocamdan tutunupta kalkıyorum gece uyku arasında adamın neresi denk gelirse tutuyorumki zaar geçen aşkım lütfen artık dedi oaramı buramı nere denk gelirse orayı tutup kalkıyon ama olmazki dedi utandım:):):):eek:ky::eek:ky:

AHKİKOHKOHKOH :kahkaha: BENDE AYNIYIM BENDE VİNÇ GETİREYİM Mİ HATUN DİYO BİZİMKİDE

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benimde yataktan kalkış halim çok komik kocamdan tutunupta kalkıyorum gece uyku arasında adamın neresi denk gelirse tutuyorumki zaar geçen aşkım lütfen artık dedi oaramı buramı nere denk gelirse orayı tutup kalkıyon ama olmazki dedi utandım:):):):eek:ky::eek:ky:

:kahkaha: :kahkaha: ayy hiç gülceğim yoktuuu... ters dönmüş böcekler gibi oluyoruz demi kalkabilmek için debelenmek lazım kırk saat

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hahhahahahah :D:D:D Aman diyim dikkat et .P:p

üf yaaa yemeğe gittims geldim alıntılarım gitmiş bidaha geri dönememmm
şirinlerimi beğeneni bende beğeneyim hemi :D

çok kötüsünüz pissiniz kakasınız
gittim çerezza peynir+soğan ve cola cola aldım :eek:ys:

Ayyyyyy ama biz kola içmedik neden oyunbozanlık yapıon? Bak kola çekti canım nolcak şimdi :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
-hihhhhhhh siz likörmü içiyorsunuzzzzzz
-hemde nane likörü
-bayılırım(rahmetli adile naşit bir filminde böyle deyipte dikmişti ya likörü aklıma o geldi birden ne alakaysa:):)
ama bende poğaçaya bayılırım hemde evde yapıldıysa ve peynir+dereotluysaaa yaaaa neden işkence çektiriyoruz acaba birbirimizeeeee:hihi::hihi:

Cidden heeee :D Resmen eziyet :D
Bizim bakkal uzak cips almaya gidemiyorum. Akşam alıcam ama çok canım istedi :)

nabersinizz hatun kısmıı:D ya bu kızım beni öldürcek yaa resmen çıkcak gibi atıoo tam orada 2 gündür korkutuo benii:D bazen istemsiz elim orda gezioum:D babası da dio acil çıkış kapısı arıoo diee :hihi:

Selam canım, valla benim de kasılma gibi bişiler oluyo ama hayırolsun inşallah...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tey gidin kızlarrr actıva ozel bir yoğurt değil ki probiyotik bakteriler zaten normal yoğurttada var adam pazarlama zekasını kullanmış yarım kg yoğurt 1 tl iken 100grlık yoğurdu 1-1,5tlye kakalıyo bağırsak çalıştıran yoğurt die :D normal yoğurduda ye aşkım hergün wc alışkanlığı gelir hatta ben napıyom biliyomusunuz kayısı robottan geçiriyorum yoğurda atıyorum azda şeker koyuyorum ohh mis meyveli yoğurt gibi ve inanın daha çok probiyorik bakteri var normal yoğurtta ;)

yok bacım bu çıkarıyor beni anladım ben. ya da peşine 1 saat sonra yediğim yeşil elmanın etkisi bu. (daha onceden meyve yemeyen biri olarak bünyeme değişik gelmiş olabilir)

Ben çok istiyorum şişmek, yani dudaklarım şişsin istiyorum :D

Ayy ben de istiyorum ev yapımı poğaçaaaaaaaaa :nk:

şiş dudak deme bana. dalga sebebiyim ben hep o yüzden. benim dudaklar bildiğin arı sokmuş kıvamda kendimi bildim bileli. çıkık çıkık 333 dermiş gibi hep
:(

nabersinizz hatun kısmıı:D ya bu kızım beni öldürcek yaa resmen çıkcak gibi atıoo tam orada 2 gündür korkutuo benii:D bazen istemsiz elim orda gezioum:D babası da dio acil çıkış kapısı arıoo diee :hihi:

maşallah işte kaslarını güçlendirıyor annesi. ilerde kendisine laf atanları dövmek için kas yapıyo minnak kuzu.

Bugün kalsiyum hapımı evde unuttuğum için yerine yanımda mevcut bulunan eleviti içtim. Elevit yerine de kalsiyumu içerim akşam diye.
Allahım ben o eleviti gece içmekle ne büyük akıllılık ediyomuşum.Öğle yemeğine müteakip içtiğim elevitten bu yana doymuyorum kardeşim. Yok böyle bişey.

ehehehehheh bana da dün sordu doktorum kan hapını eleviti bi de magnorumunu içiyosun di mi diye. evet dedim ama nasıl yalan. bu saatten sonra içsem faydası olur mu ki? kansızlık Allah korusun bebekte zeka geriliği yapıyomuş. ben bilmiyordum ve arada içtim kan hapını sadece. şimdi de bu korku çıktı başıma :( :acep:

bugün benimde yüzüm şiş komple,yanaklarıma birşeyler tıkıştırmışım gibi görünüyor.. ulen tam bir çiko oldum haa :kahkaha:

ahuahuahuaah. bana da öyle diyolar bazen aaaa yanakların şişmiş diye dellenecek gibi oluyorum :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Cidden heeee :D Resmen eziyet :D
Bizim bakkal uzak cips almaya gidemiyorum. Akşam alıcam ama çok canım istedi :)

Selam canım, valla benim de kasılma gibi bişiler oluyo ama hayırolsun inşallah...

walla sanki hani adet olurkende lop lop olurya orası nası bi anlatım şekliyse artıkk:hihi: öle oluoo canımm....dün konuşuoum karnımla doğumda da bu kadar yakın olmazsan gelmezsen güzelce sana sorarım liva hatun dioumm:dill:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya kızlar vücudunuzda şişen tek yer yüzünüz kollarınız bacaklarınız mı başka yerlerde var mı :acep:
bana başka yerlerde şişiyomuş gibi geldi de...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben izne ayrılmıcam işten ayrılcam :acep: Bi 4 ay bebemle olduktan sonra başka bir iş bakıcam.

ohh ne aala memleket
ben çıkamıyorum köklü çalıştığım için burda bi de daha iyisini sanırım bulamam
anca kovulursam giderim :D

aslı az daha dikkat et bacım. elinde melinde kalır aman diyim... :eek:ky:

ama ben de eşime tutup kalkıyorum da orasına denk gelmedim hiç. senin maksat başka bence. hınzır ayıpçıı seni.

sapıkçıı...

sapıkçı ne laaa hahahahahahahahahha

senin dudaklar iffet'e benziiiii

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslı az daha dikkat et bacım. elinde melinde kalır aman diyim... :eek:ky:

ama ben de eşime tutup kalkıyorum da orasına denk gelmedim hiç. senin maksat başka bence. hınzır ayıpçıı seni.

sapıkçıı...

sapukçuyum valla napim demek yıllardır gizlediğim hayellerimi kocamdan çıkartıyom tövbe tövbeeeeeee:):)siz örnek almayın emme +18 benim bu hareketler:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
burnumun içi çekilyor sze de oluyor mu? kuruyor gibi. onra bi hışlıyorum hep kan ... ehehhee. hoşuma gidiyo ama.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya kızlar vücudunuzda şişen tek yer yüzünüz kollarınız bacaklarınız mı başka yerlerde var mı :acep:
bana başka yerlerde şişiyomuş gibi geldi de...

ohh ne aala memleket
ben çıkamıyorum köklü çalıştığım için burda bi de daha iyisini sanırım bulamam
anca kovulursam giderim :D

sapıkçı ne laaa hahahahahahahahahha

senin dudaklar iffet'e benziiiii

Ayy İffet dudak modelinden istiyom bendeee...Kola sürsem dudişime arı gelip sokar mı? :zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar