Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar şirinlerimizzzz
unnado'ya 10 Aralık'a kadar yine gelcekmiş sanırım kampanyası ve yeni ürünler olcakmış yılbaşı konseptli
yaa cnm geçmiş olsun aynı şey benim başımada geldi aptal temizlikçililer o gün bugün kadın çağırmıyorum evime salak karı nasıl bir kuvvetle çektiyse mal hortumu filan kopardı bide üstüne evin tavanlarına kadar sular fışkırdı onu tamir etik şimdi giderinden su gitmiyo servis çağırdım makine 250tl masraf çıkarttı ne diyim ben şimdi o kadına her gördüğümde saçını başını yolasım geliyoo sinirden yaptırmadım da makineyi elimden yıkıyorum bulaşıkları o günü akşama kadar su topladı heryerden temizlik mi yaptı pisşikli mi çıkardı başıma anlamadım bi dahada töbe sürünerek yaparım temizliğimi ama kimseye minnet etmem paramla rezil oldum resmen:kizdim:
yaa hep kötü kaka şeylerden bahsediyorsunuz arkadaş yaaa sigara,cips,off offfffffff ki offf canım cips çekti birini bulup aldırsam bari
Hankısından aldırcan
kızlar bana müsade hepinizi öptüm kendinize iyi bakın bebişlerinizede öpüyorum az işim var dışarı çıkacam byy
Ben en çok doritos alaturkanın kırmızısını severim
yaaa cnm sen ne diyon benimki yalayıp yutuyo ama düzen yok ortaya çekiyo herşeyi temizliyo ve deterjan canavarı resmen her geldiğinde 1 şişe büyük domestos,bir şişe cif,ve kokulu deterjanımı 3lt bitiriyo ne yapıyosa anlayamıyorum zırt pırt su değiştiriyo yani karı kopuk hafiften deli olcam tülay burdan seni yolasım geliyoo haftada 2 gün apartman merdivenlerini temizliğe geliyo apartmandada aynı 6kg deterjanı yok ediyo 2 haftada en sonunda bulaşık deterjanı aldık fazla koyamaz durulayamaz ortalığı dieelektrikler gitti Allahtan çabuk geldi seninkide az zarar vermemiş hani sanada geçmiş olsun bana gelen biraz deli dolu ama çok güzel temizlik yapıyor hakkını yiyemem hatta nazomada gidiyor artık oda memnun kalmış ne diyelim kaza
uyma güselim uyma azo bizi şişmanlatmak için yapıyoyaa hep kötü kaka şeylerden bahsediyorsunuz arkadaş yaaa sigara,cips,off offfffffff ki offf canım cips çekti birini bulup aldırsam bari
Hankısından aldırcan
ayyyy bayılazaaam şimdi..
doritos turuncu paket hani peynirli olan varya ondan didim kızzz valla ayıp ettin boş yere yağlanacam şindik sonra blucum da sevinecek rekor bende kaldı diye
Aldım ben vallaha doritos yeşil olanından..Yemeyin siz kaka
doritos turuncu paket hani peynirli olan varya ondan didim kızzz valla ayıp ettin boş yere yağlanacam şindik sonra blucum da sevinecek rekor bende kaldı diye
öfff abicim ya hiç mi gelmıyo kendıne kokun ama yaaa... ya odaya bi abi girdi off offf yani. insan almaz mı bu kokuyu ya. yeminle koku ama gözle bile görülüyor yani. ay bayılazaaamm.