sağol canım teşekkür ederim
64 yaşında
cnm kayınvalidenin hastaneden kaçış muhabbetini okudum kafaya koymuş o ameliyatı olmayacak demekki diycek bişi yok güselim üzüldüm adına sen canını sıkma emi
sağol canım teşekkür ederim
64 yaşında
uuu beybi. kız doğru dıyosun. benimki de kuran okurken kulak kesiliyor resmen. pür dikkat ama. sonra başlıyo yine pır pırlarına.
YOK ANAM BENİMKİ Bİ TEK BABASININ YANINDA SAKİN BENİ YALANCI ÇIKARTIYO ADAMA ÇOK HAREKETLİ BU DEDİĞİMDE HANİ BU HİÇ OYNAMIYO YA DİYODERDİ BENLE OĞLANIN
ALT KOMŞUMUN BEBEĞİNE HAMİLEYKEN ROCK MÜZİK AÇIYODU SON SES BEBEK DÜNYAYA GELDİ ROCK MÜZİKLE SAKİNLEŞİYO VE İNANILMAZ BİŞİ GTAR HASTASI DUVARDA ASILI GTAR VAR BABASINI GÖRÜNCE ONU GÖSTERİYO GAGIN GAGIN DİYO ÇALCAKMIŞ ÖYLE SAKİNCE DİNLİYO SADECE DEDİĞİ TEŞHİS DOĞRU SANIRIM LAYLAMIN BENİM OĞLANDA SHAKİRA HASTASI... DUYUNCA SAKİNLİYO ARADA Bİ OYNUYO YİNE DURUYO OJOS ASİ ÇALMAYA GÖRSÜN AMAN YARABBİ :sirin:
cnm kayınvalidenin hastaneden kaçış muhabbetini okudum kafaya koymuş o ameliyatı olmayacak demekki diycek bişi yok güselim üzüldüm adına sen canını sıkma emi
AMAN ALLAHIM ORTAYA BİR KARIŞIK ÇEKCEK BİZİM İŞ YERİNDE MÜZİK DİNLEMEK YASAK EVDE AÇARSAM DUYUYO YOKSA IHHH YOKabenim oğlan zati çok folklorik bi çocuk doğacak. iş yerindeki odada şu an ismail yk dinleyen bi abimiz var. ben keza bethovın, vivaldi, johann sebaş bach falan dinliyorum. (ahauhauahuahauahuhau kenarım kendim), bi abimiz ilahi dinliyor, bi kardeşimiz bengü, hande yener vb. vs.
valla benim uşağın müzik zevki değişik olacak belli.
BİLMEZ Mİ ÇAPKIN OLCAK TEYZESİ AÇIK SEÇİK HATUNLARA DAYANAMIYO DUM TIS DUM TIS MÜZİKLERE BAYILIYORUZ BABASI ARABADA AÇIYO SES SİSTEMİNLE BENİM İÇİMDE GÜM GÜMLÜYO BEBE:kahkaha:ayyy canım benim ya. senin oğlan da ağzının tadını biliyo bacım. şakiraya ben bile hastayım...oooo yeaahahh
Şimdi bi doritos panço yesem ne iyi olardı :acep:
AMAN ALLAHIM ORTAYA BİR KARIŞIK ÇEKCEK BİZİM İŞ YERİNDE MÜZİK DİNLEMEK YASAK EVDE AÇARSAM DUYUYO YOKSA IHHH YOK
BİLMEZ Mİ ÇAPKIN OLCAK TEYZESİ AÇIK SEÇİK HATUNLARA DAYANAMIYO DUM TIS DUM TIS MÜZİKLERE BAYILIYORUZ BABASI ARABADA AÇIYO SES SİSTEMİNLE BENİM İÇİMDE GÜM GÜMLÜYO BEBE:kahkaha:
YAAA VARYA AZO HABİRE YİMEK DÜŞÜNÜYON YAA SEN YİYON BİZ ŞİŞİYOZ 1KG TAMAMLADIM DİYE BİZİ ÇATLATIYON YA BU YAPTIĞIN REVA MI BACIM
Hadi kız alalım daaaaa, tek yemeyim şimdi..
1 kilo yalan oldu, bu hafta çok kaçırıyom ama elimde değil..Ben değil bebük istiyo :acep:
Hadi kız alalım daaaaa, tek yemeyim şimdi..
1 kilo yalan oldu, bu hafta çok kaçırıyom ama elimde değil..Ben değil bebük istiyo :acep:
bebek istıyomuş yalanı kes. minnak bebek ne anlar kız pançodan doritostan...
ama yenırdı he. ay ben fıstıklı tombı hastasıyım. (neydı onun gunumuzdekjı adı) bi de şey sinema, muhabbet serisi var ya onlara bayılıyorum: offffffffffff
o japoncuğa de oğlum yiter teyzelerin bana kızıyo olmas deee
yok bacım ben çok yedim bugün şidi eşime dedim elma ile mandalin getirirmisin bana ok dedi öyle şeyler yee azooo
kızlar şirinlerimizzzz
unnado'ya 10 Aralık'a kadar yine gelcekmiş sanırım kampanyası ve yeni ürünler olcakmış yılbaşı konseptli
kızlar şirinlerimizzzz
unnado'ya 10 Aralık'a kadar yine gelcekmiş sanırım kampanyası ve yeni ürünler olcakmış yılbaşı konseptli
bebek istıyomuş yalanı kes. minnak bebek ne anlar kız pançodan doritostan...
ama yenırdı he. ay ben fıstıklı tombı hastasıyım. (neydı onun gunumuzdekjı adı) bi de şey sinema, muhabbet serisi var ya onlara bayılıyorum: offffffffffff
ben de cips istiyom he şu anda.