2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benn cıkıyorum kızlarr.. bugün bütün gün yatcam dedim ama yalan oldu. gün varmıs unutmusum ben:zonk: görümceme gidiyorum.. cok pis nezleyim gece arttı yine.. gecemedi bi türlü. dün gelenlerin kocasıda fenaydı.. öteki kız da nezleden gelemedi. ay ben mi bulastırdım size dedim ama dün gece benimkide nüksetti resmen.. sesim cırtladı yine. :zonk: hadi görüsürüzz aksam üstüü öptüm siziii

Görüşürüz canım kendine iyi bak..

günaydın kızlar nasılsınız acep ben bugun süprizle uyandım hala kendime gelemedim mutfağı su bastı rezillik diz boyu anacım

Hoşgeldin layla, Allah kolaylık versin, ayaklarını üşütme şimdi temizlerken..Daha yeni de temizlik yaptırmıştın dimi..
Ya Nazo nerelerde?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
afiyet olsun diyenlere çook teşkür ediyorum teşkürlerimi bir borç biliyorum..ohhh doydum valla miğdem yanmadı bugün öküz gibi yedimmmm:):):)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr mahsunun filmi beni gerim gerim gersedee bunların yasandıgını bildigimdenn izlemeye devam ediyorumm.. beni cıldırtan konulardan biri cünkü. hele ki n.ç davasını herkes biliyordur. hakimin kendi istegiyle yapmıstır kararını verdigi ülkemde insanın sinir sistemi haketten zorlanıyor.. az önce su siiri okudm da cıkmadan sizinle paylasyım dedim.. cok etkilendim yine. cocuklara o niyetle bakan gözlerii cıksın yerlerinden insallahh...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aa geçmiş olsun
niye basmış

Hoşgeldin layla, Allah kolaylık versin, ayaklarını üşütme şimdi temizlerken..Daha yeni de temizlik yaptırmıştın dimi..
Ya Nazo nerelerde?

dün temizlik vardıya kadın mutfak dolaplarının altını siliyorum diye bulaşık makinasının gider borusunu çıkarmış akşam makinayı çalıştırıp yattık sabah mutfağa bi girdim cup diye ayağım suya bastı sinirden ağlıyacaktım halılar su içinde kış günü nerede kurutacam eşimde sen banyoya al akşam ben yıkarım dedi 2 saattir onunla uğraştım:uzgun:nazomla dün konuştuk eşi miğdeden rahatsızmış endeskopi yapılacakmış bu hafta onunla uğraşıyor zavallım Allahtan o sağlam kızın hastalığı bitti şimdide bu hamile hamile koşturuyor

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dün temizlik vardıya kadın mutfak dolaplarının altını siliyorum diye bulaşık makinasının gider borusunu çıkarmış akşam makinayı çalıştırıp yattık sabah mutfağa bi girdim cup diye ayağım suya bastı sinirden ağlıyacaktım halılar su içinde kış günü nerede kurutacam eşimde sen banyoya al akşam ben yıkarım dedi 2 saattir onunla uğraştım:uzgun:nazomla dün konuştuk eşi miğdeden rahatsızmış endeskopi yapılacakmış bu hafta onunla uğraşıyor zavallım Allahtan o sağlam kızın hastalığı bitti şimdide bu hamile hamile koşturuyor

Ayyyy çok kötü olmuş ya dikkatsizlik işte :(
Nazoyla konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletirsin canım.
Çok stres yapma elbet kurur doğuma kadar napalım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ayyyy çok kötü olmuş ya dikkatsizlik işte :(
Nazoyla konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletirsin canım.
Çok stres yapma elbet kurur doğuma kadar napalım.

neyseki sakinleştim halılar ince ama balkonlarda kapalı serecek yerde yok artık bi şekilde kuruyacak nazoyada söylerim canım iletirim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlar nasılsınız acep ben bugun süprizle uyandım hala kendime gelemedim mutfağı su bastı rezillik diz boyu anacım

Günaydın canım, ay geçmiş olsun, kendini yorma olmazsa gelsin yardımcı kadın, boruyu çıkardığı gibi temizliğe de yardım etsin....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yemeği yiyince bi uyku bastırdı ki sormayın.
Elim kolum kalkmaz oldu yine.Dün akşam yemeğinden sonra da böyle oldumdu.
Yürüyüşleri de yapmadım bu hafta.
Tam bi ayucuk oldum he, yok yok oturan boğa.
Evet buyum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yemeği yiyince bi uyku bastırdı ki sormayın.
Elim kolum kalkmaz oldu yine.Dün akşam yemeğinden sonra da böyle oldumdu.
Yürüyüşleri de yapmadım bu hafta.
Tam bi ayucuk oldum he, yok yok oturan boğa.
Evet buyum.

Ben de çok ağırlaşıyorum ya, uyku bastırıyor öğlenleri tatlı tatlı...
Bi de bi keyifsizlik geliyor hayırdır inşallah..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın canım, ay geçmiş olsun, kendini yorma olmazsa gelsin yardımcı kadın, boruyu çıkardığı gibi temizliğe de yardım etsin....

ben ayakta 2 saat kalayım nefesim kesiliyor burnum sorunlu et var birde hareket edince bayılacak gibi oluyorum dogum sonrası çaresine bakın dedi doktor ağzımdan nefes alıp veriyorum birde iş yapınca düşün halimi o boruyuda nasıl çıkarmış hala aklım almıyor akşam eşim birsürü laf söyleyecek

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bir haftadır bebişime kayahanla eşinin söylediği nini varya onu dinletiyorum alıştı artık hareket halindeyken bile hemen duruyor şarkı bitince tekrar hareketleniyor akşam eşimede gösterdim tepkilerini çok şaşırdı doğuncada onunla uyutacam sizde deneyin bebeğin alıştığı bir müzik olması gerekiyormuş sakinleşmesi açısından

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bir haftadır bebişime kayahanla eşinin söylediği nini varya onu dinletiyorum alıştı artık hareket halindeyken bile hemen duruyor şarkı bitince tekrar hareketleniyor akşam eşimede gösterdim tepkilerini çok şaşırdı doğuncada onunla uyutacam sizde deneyin bebeğin alıştığı bir müzik olması gerekiyormuş sakinleşmesi açısından

Ay yerim onuuuu :D ben de yapayım iyisi mi, hep aklımdaydı unutuyorum eve gidince..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de çok ağırlaşıyorum ya, uyku bastırıyor öğlenleri tatlı tatlı...
Bi de bi keyifsizlik geliyor hayırdır inşallah..

Aynen aynen.Keyifsizlik çöküyo,nedenkine...

Ben de bişey bulayım o zaman...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aaaa süpermiş kesinlikle denemek lazım canım

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ay canım geçmiş olsun ya su basması çok kötü bişey Allah kimseye vermesin yani
ben de hamileliğimin başında yaşadım ALlah yaşatmasın bi daha
temizlikçiye söyle bilsin yediği haltı

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

çok teşekkür ederim canım helede kış günü hiç çekilmiyor haftaya söylerim aramak istemedim hergünü dolu iştedir arasamda gelemez sizede geçmiş olsun kayınvalidenin yaptıklarını az önce okudum gülermisin ağlarmısın Allah sabır versin bu arada kaç yaşında kayınvaliden merak ettim

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok teşekkür ederim canım helede kış günü hiç çekilmiyor haftaya söylerim aramak istemedim hergünü dolu iştedir arasamda gelemez sizede geçmiş olsun kayınvalidenin yaptıklarını az önce okudum gülermisin ağlarmısın Allah sabır versin bu arada kaç yaşında kayınvaliden merak ettim

sağol canım teşekkür ederim
64 yaşında

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

yaa cnm geçmiş olsun aynı şey benim başımada geldi aptal temizlikçililer o gün bugün kadın çağırmıyorum evime salak karı nasıl bir kuvvetle çektiyse mal hortumu filan kopardı bide üstüne evin tavanlarına kadar sular fışkırdı onu tamir etik şimdi giderinden su gitmiyo servis çağırdım makine 250tl masraf çıkarttı ne diyim ben şimdi o kadına her gördüğümde saçını başını yolasım geliyoo sinirden yaptırmadım da makineyi elimden yıkıyorum bulaşıkları o günü akşama kadar su topladı heryerden temizlik mi yaptı pisşikli mi çıkardı başıma anlamadım bi dahada töbe sürünerek yaparım temizliğimi ama kimseye minnet etmem paramla rezil oldum resmen:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar