günaydın kızlar nasılsınız acep ben bugun süprizle uyandım hala kendime gelemedim mutfağı su bastı rezillik diz boyu anacım
aa geçmiş olsun
niye basmış
günaydın kızlar nasılsınız acep ben bugun süprizle uyandım hala kendime gelemedim mutfağı su bastı rezillik diz boyu anacım
benn cıkıyorum kızlarr.. bugün bütün gün yatcam dedim ama yalan oldu. gün varmıs unutmusum ben:zonk: görümceme gidiyorum.. cok pis nezleyim gece arttı yine.. gecemedi bi türlü. dün gelenlerin kocasıda fenaydı.. öteki kız da nezleden gelemedi. ay ben mi bulastırdım size dedim ama dün gece benimkide nüksetti resmen.. sesim cırtladı yine. :zonk: hadi görüsürüzz aksam üstüü öptüm siziii
aa geçmiş olsun
niye basmış
Hoşgeldin layla, Allah kolaylık versin, ayaklarını üşütme şimdi temizlerken..Daha yeni de temizlik yaptırmıştın dimi..
Ya Nazo nerelerde?
dün temizlik vardıya kadın mutfak dolaplarının altını siliyorum diye bulaşık makinasının gider borusunu çıkarmış akşam makinayı çalıştırıp yattık sabah mutfağa bi girdim cup diye ayağım suya bastı sinirden ağlıyacaktım halılar su içinde kış günü nerede kurutacam eşimde sen banyoya al akşam ben yıkarım dedi 2 saattir onunla uğraştım:uzgun:nazomla dün konuştuk eşi miğdeden rahatsızmış endeskopi yapılacakmış bu hafta onunla uğraşıyor zavallım Allahtan o sağlam kızın hastalığı bitti şimdide bu hamile hamile koşturuyor
Ayyyy çok kötü olmuş ya dikkatsizlik işte![]()
Nazoyla konuşursan geçmiş olsun dileklerimi iletirsin canım.
Çok stres yapma elbet kurur doğuma kadar napalım.
Yemeği yiyince bi uyku bastırdı ki sormayın.
Elim kolum kalkmaz oldu yine.Dün akşam yemeğinden sonra da böyle oldumdu.
Yürüyüşleri de yapmadım bu hafta.
Tam bi ayucuk oldum he, yok yok oturan boğa.
Evet buyum.
Günaydın canım, ay geçmiş olsun, kendini yorma olmazsa gelsin yardımcı kadın, boruyu çıkardığı gibi temizliğe de yardım etsin....
kızlar bir haftadır bebişime kayahanla eşinin söylediği nini varya onu dinletiyorum alıştı artık hareket halindeyken bile hemen duruyor şarkı bitince tekrar hareketleniyor akşam eşimede gösterdim tepkilerini çok şaşırdı doğuncada onunla uyutacam sizde deneyin bebeğin alıştığı bir müzik olması gerekiyormuş sakinleşmesi açısından
Ben de çok ağırlaşıyorum ya, uyku bastırıyor öğlenleri tatlı tatlı...
Bi de bi keyifsizlik geliyor hayırdır inşallah..
kızlar bir haftadır bebişime kayahanla eşinin söylediği nini varya onu dinletiyorum alıştı artık hareket halindeyken bile hemen duruyor şarkı bitince tekrar hareketleniyor akşam eşimede gösterdim tepkilerini çok şaşırdı doğuncada onunla uyutacam sizde deneyin bebeğin alıştığı bir müzik olması gerekiyormuş sakinleşmesi açısından
Ay yerim onuuuuben de yapayım iyisi mi, hep aklımdaydı unutuyorum eve gidince..
dün temizlik vardıya kadın mutfak dolaplarının altını siliyorum diye bulaşık makinasının gider borusunu çıkarmış akşam makinayı çalıştırıp yattık sabah mutfağa bi girdim cup diye ayağım suya bastı sinirden ağlıyacaktım halılar su içinde kış günü nerede kurutacam eşimde sen banyoya al akşam ben yıkarım dedi 2 saattir onunla uğraştım:uzgun:nazomla dün konuştuk eşi miğdeden rahatsızmış endeskopi yapılacakmış bu hafta onunla uğraşıyor zavallım Allahtan o sağlam kızın hastalığı bitti şimdide bu hamile hamile koşturuyor
ay canım geçmiş olsun ya su basması çok kötü bişey Allah kimseye vermesin yani
ben de hamileliğimin başında yaşadım ALlah yaşatmasın bi daha
temizlikçiye söyle bilsin yediği haltı
çok teşekkür ederim canım helede kış günü hiç çekilmiyor haftaya söylerim aramak istemedim hergünü dolu iştedir arasamda gelemez sizede geçmiş olsun kayınvalidenin yaptıklarını az önce okudum gülermisin ağlarmısın Allah sabır versin bu arada kaç yaşında kayınvaliden merak ettim
ay canım geçmiş olsun ya su basması çok kötü bişey Allah kimseye vermesin yani
ben de hamileliğimin başında yaşadım ALlah yaşatmasın bi daha
temizlikçiye söyle bilsin yediği haltı