Tabi garantiye alıyor işi adam ne etsin, sonra bi de lohusa psikolojisi ile beğenmezsin çiçeği felan
![]()
Bu herüfler alem ya
heee ondan mı soruyo bak hiç aklıma gelmedi
Tabi garantiye alıyor işi adam ne etsin, sonra bi de lohusa psikolojisi ile beğenmezsin çiçeği felan
![]()
Bu herüfler alem ya
kızz ne güzel işte daha ne istiyon..bizde geçenlerde bir arkadaşın annesi kalp ameliyatı olmuştu ziyarete gittik eşimle dedik çiçek alalım benim gittiğim doğum hastanesiyle yan yanaydı neyse girdik çiçekçiye kadına aldık çiçeği.bu arada ben bebek çiçeklerine baktım böyle şatafatlı bir çiçek üstündende bir kız bebek bak aşkımd edim bunu al üstünede iyiki hayatımdasınız sizi seviyorum yazdır dedim:adamcağız başka napayım aslı başka emrin varmı dedi sonra utandım yavvvvv
Hahah
Benimkine ne birşey dedim, ne o bana sordu..Kalırsam öyle ortada çiçeksiz felan ne etcem
60 tl geliyor bizimki ozaman.ama malzemelerini alınca daha ucuza gelebilir hem el emeği işte
kızz ne güzel işte daha ne istiyon..bizde geçenlerde bir arkadaşın annesi kalp ameliyatı olmuştu ziyarete gittik eşimle dedik çiçek alalım benim gittiğim doğum hastanesiyle yan yanaydı neyse girdik çiçekçiye kadına aldık çiçeği.bu arada ben bebek çiçeklerine baktım böyle şatafatlı bir çiçek üstündende bir kız bebek bak aşkımd edim bunu al üstünede iyiki hayatımdasınız sizi seviyorum yazdır dedim:adamcağız başka napayım aslı başka emrin varmı dedi sonra utandım yavvvvv
yok anam benimkide fena yüzsüzlük yırtıklık sonradan anladım içinden gelmeye gelmeye yapacaksa hiç yapmasın benim heriffffseninki yapar bee ondan sessizleri oynuyordur sen bişey deme azoş
bu benim şeye dönmüş
evlencemiz zaman demiştim ki
git annene söyle
çeyreğe el açmam ona göre
sonra bi bilezik, bi inci kolyeye el açtırdı kınada
İnşallah hadi bakalım![]()
Gerçi doğumdan 1,5 ay önce doğumgünüm..Ne şanssız adam benimki aralıkta al, ocakta hanım doğurdu al, şubat sevgililer günü :deli:
Hahah
Benimkine ne birşey dedim, ne o bana sordu..Kalırsam öyle ortada çiçeksiz felan ne etcem
sıla mı ada mıu? vayyyyy hani gökçeydi babuş!!! hani gökçe listende en üst sıradaydı. :sigara: vayyyyy kazığı kesttt...
evet çok cici demi teyzesiiiihadi hep beraber malzemelri alıp birbirimize gaz vererek yapalım olmamı
Nasıl sip edeceğimi bi bulsam işte
İnşallah hadi bakalım![]()
Gerçi doğumdan 1,5 ay önce doğumgünüm..Ne şanssız adam benimki aralıkta al, ocakta hanım doğurdu al, şubat sevgililer günü :deli:
süpermiş kızzzz valla ne güzel düşünmüşsün demekki ozaman yırtık değilmişim mal gibi açtım elimi ben bi çeyreğe hatta çeyrek koymalrını beklemeden bilem açtım yengem bağırdıydı kapa kız elini diyebedavaya gitmişim ayolllll.sanada bir sürü aferinnn
bu benim şeye dönmüş
evlencemiz zaman demiştim ki
git annene söyle
çeyreğe el açmam ona göre
sonra bi bilezik, bi inci kolyeye el açtırdı kınada
Çok kızdırma beni gralıça doğururum bak.Adını da korum tam olur.
Rüzgarda yan çizen yelkenli gibin,döndürürüm rotamı şaşar kalırsın heeeee
Maşallah kız.
Biz bilememişiz işimizi valla.
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...
ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.
ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...
yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...
hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.
ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...
ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.
ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...
yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...
hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.
ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.
bu arada bohçaya aldığımız sate geceliği sabahlığı bi kere giydim
aa bizim de bun desingdan aşk zarımız var
kız masraftan kaçmak için kısa isimler bulmuşpilizzzzz sen benim cadı halimi görmedin tabisi. ab ye sor o anlatır dermişim. ahhhaah.
sıla mı ada mıu? vayyyyy hani gökçeydi babuş!!! hani gökçe listende en üst sıradaydı. :sigara: vayyyyy kazığı kesttt...
bence ata demirer gibi cem çok komik ata yeri geldiğinde patlatıyo adamıDimiii, şahsen Gökçe benim için artık Cem Yılmaz gibi..Ciddi birşey sölese dahi gülerim