2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızz ne güzel işte daha ne istiyon..bizde geçenlerde bir arkadaşın annesi kalp ameliyatı olmuştu ziyarete gittik eşimle dedik çiçek alalım benim gittiğim doğum hastanesiyle yan yanaydı neyse girdik çiçekçiye kadına aldık çiçeği.bu arada ben bebek çiçeklerine baktım böyle şatafatlı bir çiçek üstündende bir kız bebek bak aşkımd edim bunu al üstünede iyiki hayatımdasınız sizi seviyorum yazdır dedim::):):):):)adamcağız başka napayım aslı başka emrin varmı dedi sonra utandım yavvvvv

Hahahahah :hihi::hihi: Benimkine ne birşey dedim, ne o bana sordu..Kalırsam öyle ortada çiçeksiz felan ne etcem :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hahahahah :hihi::hihi: Benimkine ne birşey dedim, ne o bana sordu..Kalırsam öyle ortada çiçeksiz felan ne etcem :D

yok anam benimkide fena yüzsüzlük yırtıklık sonradan anladım içinden gelmeye gelmeye yapacaksa hiç yapmasın benim heriffff:)seninki yapar bee ondan sessizleri oynuyordur sen bişey deme azoş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dostumdan kazık yemişim be teyyy teyyy... sılaymış... adaymış...

oysa gökçeler mağrur olurlardı. güzel ayrıcana. bitabisi çekici, seksi, alımlı, zeki, atılgan, cesur... gozlerımız parlardı oysa...

bi gözlerimizden ateş çıkaramıyoruz o ayrı...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızz ne güzel işte daha ne istiyon..bizde geçenlerde bir arkadaşın annesi kalp ameliyatı olmuştu ziyarete gittik eşimle dedik çiçek alalım benim gittiğim doğum hastanesiyle yan yanaydı neyse girdik çiçekçiye kadına aldık çiçeği.bu arada ben bebek çiçeklerine baktım böyle şatafatlı bir çiçek üstündende bir kız bebek bak aşkımd edim bunu al üstünede iyiki hayatımdasınız sizi seviyorum yazdır dedim::):):):):)adamcağız başka napayım aslı başka emrin varmı dedi sonra utandım yavvvvv

hahahaha
bu benim şeye dönmüş
evlencemiz zaman demiştim ki
git annene söyle
çeyreğe el açmam ona göre
sonra bi bilezik, bi inci kolyeye el açtırdı kınada :kupa:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok anam benimkide fena yüzsüzlük yırtıklık sonradan anladım içinden gelmeye gelmeye yapacaksa hiç yapmasın benim heriffff:)seninki yapar bee ondan sessizleri oynuyordur sen bişey deme azoş

İnşallah hadi bakalım :D
Gerçi doğumdan 1,5 ay önce doğumgünüm..Ne şanssız adam benimki aralıkta al, ocakta hanım doğurdu al, şubat sevgililer günü :deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hahahaha
bu benim şeye dönmüş
evlencemiz zaman demiştim ki
git annene söyle
çeyreğe el açmam ona göre
sonra bi bilezik, bi inci kolyeye el açtırdı kınada :kupa:

süpermiş kızzzz valla ne güzel düşünmüşsün demekki ozaman yırtık değilmişim mal gibi açtım elimi ben bi çeyreğe hatta çeyrek koymalrını beklemeden bilem açtım yengem bağırdıydı kapa kız elini diye:)bedavaya gitmişim ayolllll.sanada bir sürü aferinnn

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gerçi doğumdan 1,5 ay önce doğumgünüm..Ne şanssız adam benimki aralıkta al, ocakta hanım doğurdu al, şubat sevgililer günü :deli:

abooo hep üstüste gelmiş kızz fena olmuş.benimde doğum günümle evlilik yıldönümüm aynı gün kayserili adam uyanık bir tek günde topladı hepsini yaaaaaaaa banada böyle koca olur işte:(:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Benimkinin geçen ablası tembihliyodu hastaneye gelirken çiçek al tamam mı diye :1:

sıla mı ada mıu? vayyyyy hani gökçeydi babuş!!! hani gökçe listende en üst sıradaydı. :sigara: vayyyyy kazığı kesttt...

İkisi de babuş.
Pek yakışmadılar ama napam.Gökçe eşimin onayından geçmedi.Gerçi sağı solu belli olmaz,yarın sorsam çok beğenebilir :D
Ada da benim içime pek sinmedi...
Kuran okurken gözüme bişi çarpar diye halen gayretteyim ama...
Bakalım....

evet çok cici demi teyzesiiii:)hadi hep beraber malzemelri alıp birbirimize gaz vererek yapalım olmamı:)

Aaa gaz benim işim.Çok pis gaz veririm.Sor babuşgile.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

benim de dgünüm 10 mayıs anneler gününe denk geliyo hep :böö: tek hediye gelcek hep :böö:

süpermiş kızzzz valla ne güzel düşünmüşsün demekki ozaman yırtık değilmişim mal gibi açtım elimi ben bi çeyreğe hatta çeyrek koymalrını beklemeden bilem açtım yengem bağırdıydı kapa kız elini diye:)bedavaya gitmişim ayolllll.sanada bir sürü aferinnn

hahaha boş mu açtın elini
ben nası kapadıysam artık bileziği takarken bile elim yumruktu :deli: :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anamm hayatıma bak sen. ne yırtıkmışsın kız...

ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.

ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...

yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...

hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.

ahuuuuuuuahauahuahuauahuhaua.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Çok kızdırma beni gralıça doğururum bak.Adını da korum tam olur.
Rüzgarda yan çizen yelkenli gibin,döndürürüm rotamı şaşar kalırsın heeeee :cokkomik::cokkomik:

Maşallah kız.:huhuu:
Biz bilememişiz işimizi valla.

iyi olmuş valla içimin yağları eriyo şimdi

bu arada malkoçoğlu da tam malkoçççççç gibi maşallahhhhh

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ben ne bohça istedim, ne bişey. bi gun zorla kaynanam benı bı dukkana soktu bana dıyo ki iç çamaşırı beğen.

ben begenıyorum ama üstünde mikiler falan penye pazen şeyler. en son, gokçe ilk gecende penye pıjama gıymıcen herhalde dedi bana. çok pis olmuş idim...

yahu akıl var mantık var ben senın yanında nasıl alayım seksi şeyler? di mi ama! halbukisi bızım de var evımızde 3-5 kırbaçımız, ponponlu donumuz...

hatta geçen itfaiye borusu yaptırmayı düşündüm böyle üstten aşağıya döne döne inerim seksi olur diye dedim dur gokçe bu dana gibi halinle o boru kırılır dedimdi.

kızım senin kaynana al diyomuş sen almıyomuşun
benim ki almayan sormayan cinsinden
zorla yaptırcan bazı şeyleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bu arada bohçaya aldığımız sate geceliği sabahlığı bi kere giydim :)

aa bizim de bun desingdan aşk zarımız var :D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Vayyyyyy, fantezilereee gelll ...Sen ne yere bakan yürek yakanmışsın meğersem :deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pilizzzzz sen benim cadı halimi görmedin tabisi. ab ye sor o anlatır dermişim. ahahahhhaah.

sıla mı ada mıu? vayyyyy hani gökçeydi babuş!!! hani gökçe listende en üst sıradaydı. :sigara: vayyyyy kazığı kesttt...
kız masraftan kaçmak için kısa isimler bulmuş :hihi:
Dimiii, şahsen Gökçe benim için artık Cem Yılmaz gibi..Ciddi birşey sölese dahi gülerim :D
bence ata demirer gibi cem çok komik ata yeri geldiğinde patlatıyo adamı:cokkomik:

ağzınla çiçeğin siparişinide verdin he koparddın beni süpersiniz valla elleri boş gelmezler hastaneye heralde ben gerçek saksı çiçek isterim solmayacak:lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar