2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bizim buralarda hazır her şekilde keşilmiş keçe var büyük düğmecilerde falan bu yün satan yerlerde de bulabilirsiniz hazır kesilmişlerini.
kız saten bu sitedede kesilmiş olaraktan çok çeşit var
Ben balon da alıcam 10 mavi 10 beyaz, ben doğururken eşim şişirsin :D Hem stres atar :deli:
azom yeminle yardın beni burda millet bana bakıyo :cokkomik: balonu şişirdikten sonra napcak adam
Bakayım ben de hele o siteye biiiiiii.
keçeden başka ne alcaz, deyiverin bakim bi bana?

başka silikon tabancası köpük yada mukavva karton yada inte kontorplak mıydı nasıl deniyoda oda olanbilir üzerinede kırtasiyede satışan harfler var ya yapışkanlı ad filan bişi yazmak isteyenler için diyorum işte süslü bişi çıkar ortaya geriside hayal gücü bebişler

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Eskişehirde olsa nerden alacağımı biliyorum aslında, düğmeciler, tuhafiyeler filan satar keçe.
Ama burda bilmiyorum işte hiç.
canım bi bilene danıs konu komsu ev hanımları teyzelerden onlar kesin biliyolardır öle yerleri..
mesele bilmemekte değil yeğen mesele onu yapabilmekte :deli:
cabuk yapınn doğurmadan görmem lazımm :)
şu rengarenk olanlardanmı canım

evet canım renkli,harfli,ciçekli,her sekil var hazır ben görmüştüm.

kızlar bu arada öperim sizi.irem yine bi hoş.bybyyy

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Azcık çözdüm sanki :D
Ya bazı hastanelerin makinaları daha net oluyor..
Mesela benimkisi de senin gibi, çözene kadar canım çıkıyor..Kimini de şıp diye anlıyorum.

Evet cok net anlasılmıyor benim gittigim hastanede. Ama orda anlıyorum net olarak.

yok kız ne zekiliği ben çok güsel şeyler yapıyonda siz bakmayın bana boş gezenin boş kalfasıyım işte :dill:

aneaaam çok taklı bu yaaa sıpaaaaa

Ah bi dogsda da teyzesi ısıra ısıra sevsem onu :)

yelizzcim sabahta selam verdiydim ama görmedin..maşallah oğluşunaa büyümüş boy kg olarak:)ama resimden pek belli olmuyor yüzü

Aslım gormedim canım sabah yazdım cıktım sonra. Doktora gittik kuzenimle. Evet baya buyumus masallah 3 hafta once 762 gr dı boyu baya buyumus :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Olsun kız :D Zaten ne farkım var amuahahah :D

Ben balon da alıcam 10 mavi 10 beyaz, ben doğururken eşim şişirsin :D Hem stres atar :deli:

azo bı sus allah aşkına. allahın adını verdım bak. iş yapıyorum ciddi durmam lazım yarıldım beeee.... sümüğüm tükürüğüm falan hep fırladı o amhuuahuaha dıye gulme ekeftını gorunce.

ahahahahahahhahahaha doğururken eşim şişirsin :D Hem stres atar. ahahahahahahahhaahhaah kız sussssssssssssssssssss

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım bi bilene danıs konu komsu ev hanımları teyzelerden onlar kesin biliyolardır öle yerleri..

Canım öperim ben de seni...İnşallah yarına ayaklanır kalmaz birşeyi :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo bı sus allah aşkına. allahın adını verdım bak. iş yapıyorum ciddi durmam lazım yarıldım beeee.... sümüğüm tükürüğüm falan hep fırladı o amhuuahuaha dıye gulme ekeftını gorunce.

ahahahahahahhahahaha doğururken eşim şişirsin :D Hem stres atar. ahahahahahahahhaahhaah kız sussssssssssssssssssss

Ciddi mi durman lazım? Senin? :deli: İkisini bağdaştıramadım, bak gözümde canlandıramadım yeminlen :cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sağolasın tatlım çok geçmiş olsun inşallah bişeyciği kalmaz annesi ona nasılsa çook güzel bakarrrrr

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
eşim de geçen bana diyoki

aşkımm doğum yaptığın gün hastaneye şöyleee büyük beyaz lilyumlar beyaz güller olan bi çiçek yaptırayım mı?

ulen yaptırcan çiçeği bana ne soruyon yaptırcaksan yaptır dedim

ben sana sormadan bişey yapıyomuyum aşkımm alla alla sormak da suç diyo sonra :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

aşkımm doğum yaptığın gün hastaneye şöyleee büyük beyaz lilyumlar beyaz güller olan bi çiçek yaptırayım mı?

ben sana sormadan bişey yapıyomuyum aşkımm alla alla sormak da suç diyo sonra :D

:hihi::hihi::hihi: Tabi garantiye alıyor işi adam ne etsin, sonra bi de lohusa psikolojisi ile beğenmezsin çiçeği felan :D
Bu herüfler alem ya :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canım yaparız inşallah bakalım bu arada dikkat et iremede
:D:D Üstüne otursun :D
Napcak salcak odaya hepsini..Hastane odasına :D
azomm sussss yemin ediyorum işten atılcaz sana gülmekten

aynen ne dümük kaldı ne tükürük:cokkomik:
Ciddi mi durman lazım? Senin? :deli: İkisini bağdaştıramadım, bak gözümde canlandıramadım yeminlen :cokkomik:

işte o biraz zor gökçem sen ve ciddi durmak :lilav:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

pilizzzzz sen benim cadı halimi görmedin tabisi. ab ye sor o anlatır dermişim. ahahahhhaah.

Göremedim ben satış kısmını mail attım sordum...
4 harf olur, benim kızıma eğer değiştirmezsek Sıla Ada koymak isityoruz isim olaraktan.
Birini yazarız :D

sıla mı ada mıu? vayyyyy hani gökçeydi babuş!!! hani gökçe listende en üst sıradaydı. :sigara: vayyyyy kazığı kesttt...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızz ne güzel işte daha ne istiyon..bizde geçenlerde bir arkadaşın annesi kalp ameliyatı olmuştu ziyarete gittik eşimle dedik çiçek alalım benim gittiğim doğum hastanesiyle yan yanaydı neyse girdik çiçekçiye kadına aldık çiçeği.bu arada ben bebek çiçeklerine baktım böyle şatafatlı bir çiçek üstündende bir kız bebek bak aşkımd edim bunu al üstünede iyiki hayatımdasınız sizi seviyorum yazdır dedim::):):):):)adamcağız başka napayım aslı başka emrin varmı dedi sonra utandım yavvvvv

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar