mesele bilmemekte değil yeğen mesele onu yapabilmekte :deli:
bak yaaaaaaaa yapimde sizde görün dermişimmmmmmmm:ilknur::ilknur:
mesele bilmemekte değil yeğen mesele onu yapabilmekte :deli:
ahanda bunu yapacam nasıl güzelmi..umarım ekleyebildim:ayk:
kız saten bu sitedede kesilmiş olaraktan çok çeşit varbizim buralarda hazır her şekilde keşilmiş keçe var büyük düğmecilerde falan bu yün satan yerlerde de bulabilirsiniz hazır kesilmişlerini.
azom yeminle yardın beni burda millet bana bakıyoBen balon da alıcam 10 mavi 10 beyaz, ben doğururken eşim şişirsinHem stres atar :deli:
Bakayım ben de hele o siteye biiiiiii.
keçeden başka ne alcaz, deyiverin bakim bi bana?
Ama kuşum bu sitenin satışı var mı ben bulamadım?
canım bi bilene danıs konu komsu ev hanımları teyzelerden onlar kesin biliyolardır öle yerleri..Eskişehirde olsa nerden alacağımı biliyorum aslında, düğmeciler, tuhafiyeler filan satar keçe.
Ama burda bilmiyorum işte hiç.
cabuk yapınn doğurmadan görmem lazımmmesele bilmemekte değil yeğen mesele onu yapabilmekte :deli:
şu rengarenk olanlardanmı canım
kız saten bu sitedede kesilmiş olaraktan çok çeşit var
azom yeminle yardın beni burda millet bana bakıyobalonu şişirdikten sonra napcak adam
Azcık çözdüm sanki![]()
Ya bazı hastanelerin makinaları daha net oluyor..
Mesela benimkisi de senin gibi, çözene kadar canım çıkıyor..Kimini de şıp diye anlıyorum.
yok kız ne zekiliği ben çok güsel şeyler yapıyonda siz bakmayın bana boş gezenin boş kalfasıyım işte :dill:
aneaaam çok taklı bu yaaa sıpaaaaa
yelizzcim sabahta selam verdiydim ama görmedin..maşallah oğluşunaa büyümüş boy kg olarakama resimden pek belli olmuyor yüzü
Olsun kızZaten ne farkım var amua
h
Ben balon da alıcam 10 mavi 10 beyaz, ben doğururken eşim şişirsinHem stres atar :deli:
canım bi bilene danıs konu komsu ev hanımları teyzelerden onlar kesin biliyolardır öle yerleri..
cabuk yapınn doğurmadan görmem lazımm
evet canım renkli,harfli,ciçekli,her sekil var hazır ben görmüştüm.
kızlar bu arada öperim sizi.irem yine bi hoş.bybyyy
yaa kafama bir koysam yaparımda hayatım sanırım üşengeçlikten başına bir geçemedimUuuuu güzel ama çok zor bence
çok güzelmiş buuuuu.....yapabilirsin bence tatlım...
azo bı sus allah aşkına. allahın adını verdım bak. iş yapıyorum ciddi durmam lazım yarıldım beeee.... sümüğüm tükürüğüm falan hep fırladı o amhuuahuaha dıye gulme ekeftını gorunce.
ahah
doğururken eşim şişirsin
Hem stres atar. a
hhaahhaah kız sussssssssssssssssssss
satış varda azcık kazık..birde 4 harften sonramıydı neydi her harfe +15 tl para alıyorlar
canım bi bilene danıs konu komsu ev hanımları teyzelerden onlar kesin biliyolardır öle yerleri..
Göremedim ben satış kısmını mail attım sordum...
4 harf olur, benim kızıma eğer değiştirmezsek Sıla Ada koymak isityoruz isim olaraktan.
Birini yazarız
eşim de geçen bana diyoki
aşkımm doğum yaptığın gün hastaneye şöyleee büyük beyaz lilyumlar beyaz güller olan bi çiçek yaptırayım mı?
ulen yaptırcan çiçeği bana ne soruyon yaptırcaksan yaptır dedim
ben sana sormadan bişey yapıyomuyum aşkımm alla alla sormak da suç diyo sonra
canım yaparız inşallah bakalım bu arada dikkat et iremedecanım bi bilene danıs konu komsu ev hanımları teyzelerden onlar kesin biliyolardır öle yerleri..
azomm sussss yemin ediyorum işten atılcaz sana gülmektenÜstüne otursun
![]()
Napcak salcak odaya hepsini..Hastane odasına
aynen ne dümük kaldı ne tükürükazo bı sus allah aşkına. allahın adını verdım bak. iş yapıyorum ciddi durmam lazım yarıldım beeee.... sümüğüm tükürüğüm falan hep fırladı o amhuuahuaha dıye gulme ekeftını gorunce.
ahah
doğururken eşim şişirsin
Hem stres atar. a
hhaahhaah kız sussssssssssssssssssss
Ciddi mi durman lazım? Senin? :deli: İkisini bağdaştıramadım, bak gözümde canlandıramadım yeminlen
Ciddi mi durman lazım? Senin? :deli: İkisini bağdaştıramadım, bak gözümde canlandıramadım yeminlen
Göremedim ben satış kısmını mail attım sordum...
4 harf olur, benim kızıma eğer değiştirmezsek Sıla Ada koymak isityoruz isim olaraktan.
Birini yazarız
işte o biraz zor gökçem sen ve ciddi durmak :lilav:
eşim de geçen bana diyoki
aşkımm doğum yaptığın gün hastaneye şöyleee büyük beyaz lilyumlar beyaz güller olan bi çiçek yaptırayım mı?
ulen yaptırcan çiçeği bana ne soruyon yaptırcaksan yaptır dedim
ben sana sormadan bişey yapıyomuyum aşkımm alla alla sormak da suç diyo sonra