2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bebbek şekerleri geldi oğlumun kuşum birmaxtan almıştım malzemeleri..Akşam evde yapıcam 1 tane, sabah eklicem size ;)

haa ozaman kaçırdım sayılmaz canım iyi bari hemen yap görmek istiyommmmm:sirin::sirin:bizde tuğbayla keçeden kapı süsü yapcaz güya bakalım ben becerebilirsem iyi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ama wordde normal kağıda çıkcak bu karta yazılıyo

onunda kolayı var cnm zaten ufacık bir kağıt çıkıyo bantla alttan üstten kes bitti al sana kart su geçirmez bişi olmaz kenarındanda delgeçle nazar boncuklu iğnelerle tuttur hepsi bu el emeği göz nuru yırtılmaz su geçirmez karttanda güsel ;)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hahhh bbaum burdan alcekmişizzz daha nerden alacağımı bilmiyom kapı süsü diyorum allah sonumu hayır eylesin ne deyim.gerçi kılavuzum tuğbişim ama bakalım becercekmiyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben balon da alıcam 10 mavi 10 beyaz, ben doğururken eşim şişirsin :D Hem stres atar :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bizim buralarda hazır her şekilde keşilmiş keçe var büyük düğmecilerde falan bu yün satan yerlerde de bulabilirsiniz hazır kesilmişlerini.

Eskişehirde olsa nerden alacağımı biliyorum aslında, düğmeciler, tuhafiyeler filan satar keçe.
Ama burda bilmiyorum işte hiç.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
onunda kolayı var cnm zaten ufacık bir kağıt çıkıyo bantla alttan üstten kes bitti al sana kart su geçirmez bişi olmaz kenarındanda delgeçle nazar boncuklu iğnelerle tuttur hepsi bu el emeği göz nuru yırtılmaz su geçirmez karttanda güsel ;)

anlamadım :dertli:

Keçeyi nerden alıcan aslıcım?

işte zaten en büyük sorunumuz keçe nerden alınır bilmiyorum:):):)

ben de ilkten keçe kapı süsü istiodun ama şarkhan da bi sürü gördüm keçe kapı süsü sevmedim
benim kapı süsü onlara bin basardı he valla :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ahanda bunu yapacam nasıl güzelmi..umarım ekleyebildim:ayk:

Ekli dosyalar

• bebek-kapi-susu-asya-web.jpg
    bebek-kapi-susu-asya-web.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 71

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar